myPOS blog Productnieuws Tips

Meer omzet uit uw bestaande klanten halen

De truc is dus om ervoor te zorgen dat uw klanten dusdanig tevreden en loyaal zijn en daardoor vaker zal langskomen en producten zal afnemen. Daarnaast is het belangrijk om te zorgen dat de waarde van de klant hoger wordt, dat de klant meer spendeert.

Een belangrijke factor in het verhogen van de omzet van uw organisatie is het aanschaffen van een mobiele pinautomaat. Als eigenaar van een salon, café, winkel of praktijk krijgt u iedere dag veel transacties te verwerken. Consumenten zijn gewend dat zij overal kunnen betalen door middel van een pinapparaat, ook voor kleine bedragen. Maar waarom stijgt de omzet nu als u een mobiel pinapparaat aanschaft?

Zodra een consument slechts contant geld op zak heeft, en dit ook de enige manier is waar hij mee kan betalen in uw praktijk of salon, zal er nooit sprake zijn van impulsaankopen. Organisaties die gebruik maken van een mobiele pinautomaat, geven aan dat er een stijging te zien is in de omzet. Klanten betalen bijvoorbeeld niet alleen nog maar voor een behandeling in uw praktijk, maar zij hebben ook de mogelijkheid om producten aan te schaffen.

Wilt u nu ook een mobiel pinapparaat in uw praktijk, winkel, café of beautysalon? De mobiele pinapparaten van myPOS zorgen ervoor dat uw klanten altijd en overal kunnen pinnen. En dat zonder abonnementskosten! Bij veel mobiele pinapparaten aanbieders zult u een langdurig contract of abonnement af moeten sluiten. Hierdoor krijgt u te maken met hoge kosten. Bij myPOS hoeft u met dit nadeel geen rekening te houden. Voor mobiele betalingen die uitgevoerd worden met Maestro en Bancontact wordt er amper €0,25 in rekening gebracht met eventueel zelfs extra staffelkorting. Voor alle andere transacties bedraagt de kostprijs slechts 1,8% op de betaalde som (in België overigens 1,75%).
 

Bent u op zoek naar een pinautomaat voor uw organisatie waarmee u veilig en efficiënt betalingen kunt accepteren? De mobiele pinautomaten van myPOS zijn de perfecte oplossing. Aarzel niet langer en ga ook voor een hogere omzet! 

Gerelateerde berichten

2-3