Alles over myPOS

Met myPOS accepteert u overal pinpas- en creditcardbetalingen tegen een zeer scherpe prijs.Zo rekenen wij bijvoorbeeld geen service- en abonnementskosten maar wel een laag, vast tarief voor pinpastransacties. Lees hieronder alles over de voordelen en werking van de myPOS betaaloplossing.

Alles over betalen met myPOS
Lees hier meer over de vele voordelen van myPOS zoals de scherpe prijzen voor transacties en de uiterst betaalbare pinautomaten, (vanaf 99 euro ex. BTW).

myPOS geaccepteerde betaalkaarten
Een overzicht van alle geaccepteerde betaalkaarten zoals Maestro, Mastercard, Visa, American Express en meer.

myPOS mobiele betaalterminals
Hier meer informatie over de specificaties en mogelijkheid van de betaalterminals. Standaard voorzien van Wifi en een simkaart die werkt in Nederland, België en zelfs alle andere landen van Europa.

myPOS Business creditcard
Op deze pagina vind u meer informatie over de gratis bijgeleverde myPOS Businesscard die u kunt koppelen aan uw myPOS account.

myPOS Account
Met het myPOS account krijg u een krachtige online tool (ook verkrijgbaar als app), waarmee u transacties kunt inzien en exporteren. Ook kunt u natuurlijk uw betaalautomaten uitgebreid zelf beheren. Lees hier meer over de vele mogelijkheden van het myPOS account.

myPOS tarieven
Op deze pagina's vind u alles over de kosten voor het accepteren van betalingen. Hier vind u de tarieven voor pinpasbetalingen en hier de toeslagen voor creditcardtransacties.

myPOS data SIM
Tot slot vind u hier meer informatie over de myPOS data SIM. Hiermee heeft elke myPOS betaalautomaat onbeperkt, gratis dataverkeer in heel Europa. U bent dus nooit meer afhankelijk van een WIFI verbinding of een smartphone.