Logo Maestro VPAY MasterCard VISA American Express AMEX ApplePay AndroidPay contactloos JCB Union Pay

Met myPOS kunt u betalingen accepteren van nagenoeg alle voorkomende pinpassen en creditcards in Europa. Zo ondersteunt myPOS standaard kaarten van Maestro, Bancontact, V Pay, Visa Electron, Visa, Mastercard, American Express, Union Pay en JCB. Daarnaast is er zelfs ondersteuning voor de nieuwste contactloze betaalmethoden zoals Apple Pay en Samsung Pay.

In uw online omgeving staan de transactiekosten apart gespecificeerd, eenvoudig en overzichtelijk! Alle acceptatiecontracten worden gelijk geactiveerd bij het aanmaken van het myPOS-account. U heeft geen apart acceptatiecontract nodig van uw bank, van een acquirer zoals PaySquare of van een organisatie zoals American Express.

Pinpassen en creditcards 

maestro logo

Nederland: € 0,13 tot € 0,25 of 1,8% (meer informatie)
België: 1,75%

Bijna alle Nederlandse pinpassen zijn voorzien van het Maestro Logo. In Europa is het de belangrijkste betaalpas, Maestro is een debitcard en onderdeel van Mastercard. 

bancontact logoNederland: € 0,25, € 0,08 bij bedragen onder € 10
België: € 0,25, € 0,08 bij bedragen onder € 10

De belangrijkste en meest populaire betaalmethode in België. Bijna alle Belgische bankkaarten zijn voorzien van het Bancontact-logo. Met myPOS accepteer u al deze kaarten eenvoudig via de chip of contactloos. Accepteert u meer dan 200 Bancontact transacties per maand? Neem dan contact met ons op voor een tarief op maat.

v pay logoNederland: € 0,25 of 1,8% (meer informatie)
België: 0,2%

V Pay is het antwoord van Visa op Maestro van Mastercard. Het is net als Maestro een betaalmethode voor debitcards (pinpassen) die met name populair is in Duitsland en Italië. 

visa electron logoNederland: 1,8% – 2,5%
België: 1,75%

Visa electron is een variant op V Pay en wordt uitgegeven in Groot Brittannië. De kaart is echter vooral populair in de Verenigde Staten, Latijns Amerika en Afrika. 

mastercard logoNederland: 1,8% – 2,5%
België: 1,75%

In Europa is Mastercard de meest uitgegeven en geaccepteerde creditcard. Wereldwijd staan ze na Visa op de 2e plaats. Ook Mastercard accepteert u zonder problemen met de myPOS betaalautomaten.

visa logoNederland: 1,8% – 2,5%
België: 1,75%

De meest uitgegeven en geaccepteerde creditcard in de wereld. Visa creditcards komen in Europa het meeste voor in Groot Brittannië en Frankrijk maar zijn overal in Europa te vinden. 

union pay logoNederland: 2,9%
België: 2,9%

Union Pay kaarten komen zowel voor als debitcard (pinpas) als creditcard en zijn in China en Zuidoost-Azie zeer populair met maar liefst 2 miljard gebruikers. Met myPOS kunt u probleemloos Union Pay accepteren.

jcb logoNederland: 2,9%
België: 2,9%

JCb is een Japans betaalkaartmerk met bijna 100 miljoen kaarthouders, voornamelijk in Japan en Zuidoost-Azie, al worden JCB kaarten ook elders ter wereld uitgegeven. Ook deze exotische creditcard accepteert u probleemloos met de myPOS pinautomaten. 

american express logoNederland: 3,0%
België: 3,0%

American Express is een populaire Amerikaanse betaalkaart die zich meer richt op het hogere segment. De kaart wordt wereldwijd uitgegeven en gebruikt, ook in Nederland. Voorbeeld zijn de Flying Blue kaarten die samen met de KLM worden uitgegeven. 

Vragen

Wilt u meer weten over de geaccepteerde betaalkaarten? Hebt u nog andere vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op 013 7820990 op maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00.

bel 013 7820990

De kosten voor myPOS zijn opgebouwd uit 3 onderdelen: de kosten voor aanschaf van de mobiele terminal, de transactiekosten en de overboekingskosten. Hoe meer pintransacties, hoe lager het tarief. We hebben alle kosten in één overzicht staan.