Logo Maestro VPAY MasterCard VISA American Express AMEX ApplePay AndroidPay contactloos JCB Union Pay

De pinpassen van Maestro, VPAY, Bancontant maar ook de creditcards van MasterCard, Visa, American Express, JCB, (China) Union Pay en Apple PayMet myPOS kunt u alle voorkomende debit- en creditcards in Europa accepteren: Maestro, Bancontact, V Pay, Visa Electron, Visa, Mastercard, American Express, Union Pay en JCB. Daarnaast is er ook ondersteuning voor de nieuwste contactloze betaalmethoden zoals Apple Pay en Samsung Pay.

In uw online omgeving staan de transactiekosten apart gespecificeerd, eenvoudig en overzichtelijk! Alle acceptatiecontracten worden gelijk geactiveerd bij het aanmaken van het myPOS-account. U heeft geen apart acceptatiecontract nodig van uw bank, van een acquirer zoals PaySquare of van een organisatie zoals American Express.

Debit- en creditcards 

maestro logo

Nederland: € 0,13 tot € 0,25 of 1,8% (meer informatie)
België: 1,75%

Bijna alle Nederlandse debitcards (in de volksmond nog steeds pinpassen) zijn voorzien van het Maestro Logo. In Europa is het de belangrijkste betaalkaart. Maestro is een debitcard-product van Mastercard. 

bancontact logoNederland: € 0,25, € 0,08 bij bedragen onder € 10
België: € 0,25, € 0,08 bij bedragen onder € 10

De belangrijkste en meest populaire betaalkaart in België. Bijna alle Belgische bankkaarten zijn voorzien van het Bancontact-logo. Met myPOS accepteert u al deze plastic en mobiele betaalkaarten eenvoudig via de chip of contactloos. Accepteert u meer dan 200 Bancontact-betalingen per maand? Neem dan contact met ons op voor een tarief op maat.

v pay logoNederland: € 0,25 of 1,8% (meer informatie)
België: 0,2%

V Pay is het antwoord van Visa op Maestro van Mastercard. Het is net als Maestro een debitcard die met name veel door banken op betaalkaarten wordt gezet in Duitsland en Italië. 

visa electron logoNederland: 1,8% – 2,5%
België: 1,75%

Visa electron is een product van VISA en wordt hoofdzakelijk uitgegeven door banken in Groot-Brittannië. Deze kaart wordt verder vooral uitgegeven in de Verenigde Staten, Latijns Amerika en Afrika. 

mastercard logoNederland: 1,8% – 2,5%
België: 1,75%

In Europa is Mastercard de meest uitgegeven en geaccepteerde creditcard. Wereldwijd staat MasterCard na Visa op de 2e plaats. Alle mogelijke Mastercards zoals business, procurement en corporate cards accepteert u zonder problemen met de myPOS betaalautomaten.

visa logoNederland: 1,8% – 2,5%
België: 1,75%

De meest uitgegeven en geaccepteerde creditcard in de wereld. Visa creditcards worden in Europa het meeste uitgegeven in Groot Brittannië en Frankrijk. 

union pay logoNederland: 2,9%
België: 2,9%

Union Pay kaarten komen zowel voor als debitcard als creditcard en zijn in China en Zuidoost-Azie zeer populair met maar liefst 2 miljard gebruikers. Met myPOS kunt u probleemloos Union Pay accepteren.

jcb logoNederland: 2,9%
België: 2,9%

JCb is een Japans betaalkaartmerk met bijna 100 miljoen kaarthouders, voornamelijk in Japan en Zuidoost-Azië, al worden JCB kaarten ook elders ter wereld uitgegeven. Deze exotische creditcard accepteert u probleemloos met de myPOS betaalautomaten. 

american express logoNederland: 3,0%
België: 3,0%

American Express is een populaire Amerikaanse betaalkaart die zich meer richt op het hogere segment. De kaart wordt wereldwijd uitgegeven en gebruikt, ook in Nederland. Voorbeeld zijn de Flying Blue kaarten die samen met de KLM worden uitgegeven. 

Vragen

Wilt u meer weten over de geaccepteerde betaalkaarten? Hebt u nog andere vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op 013 7820990 op maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 18:00.

bel 013 7820990