Logo Maestro VPAY MasterCard VISA American Express AMEX ApplePay AndroidPay contactloos JCB Union Pay

Met myPOS kunt u betalingen accepteren van nagenoeg alle voorkomende pinpassen en creditcards in Europa. Zo ondersteunt myPOS standaard kaarten van Maestro, Bancontact, V Pay, Visa Electron, Visa, Mastercard, American Express, Union Pay en JCB.

Daarnaast is er zelfs ondersteuning voor de nieuwste betaalmethoden zoals Apple Pay en Samsung Pay. In uw online omgeving staan de transactiekosten apart gespecificeerd, eenvoudig en overzichtelijk!

Alle acceptatiecontracten worden gelijk geactiveerd bij het aanmaken van het myPOS-account. U heeft geen apart acceptatiecontract nodig van uw bank, van een acquirer zoals PaySquare of van een organisatie zoals American Express.

Bekijk hieronder per betalingsnetwerk de specifieke tarieven en kosten. Voor Nederlandse ondernemers hebben we een staffelkorting voor Maestro pinpassen.

maestro logo

Nederland: € 0,13 tot € 0,25 of 1,8% (meer informatie)
België: 1,75%

Bijna alle Nederlandse pinpassen zijn voorzien van het Maestro Logo. In Europa is het de belangrijkste betaalpas, Maestro is een debitcard en onderdeel van Mastercard. Alle betaalpassen, fysiek of digitaal, voorzien van het Maestro logo worden geaccepteerd door myPOS, uiteraard is contactloos betalen ook mogelijk.

bancontact logoNederland: € 0,25, € 0,08 bij bedragen onder € 10
België: € 0,25, € 0,08 bij bedragen onder € 10

De belangrijkste en meest populaire betaalmethode in België. Bijna alle Belgische bankkaarten zijn voorzien van het bankcontact logo. Met myPOS accepteer u al deze kaarten eenvoudig via de chip of contactloos. Accepteert u meer dan 200 Bancontact transacties per maand? Neem dan contact met ons op voor een tarief op maat.

v pay logoNederland: € 0,25 of 1,8% (meer informatie)
België: 0,2%

V Pay is het antwoord van Visa op Maestro van Mastercard. Het is net als Maestro een betaalmethode voor debitcards (pinpassen) die met name populair is in Duitsland en Italie. Vanzelfsprekend accepteert u met myPOS eenvoudig alle apparaten en passen voorzien van een V Pay logo.

visa electron logoNederland: 1,8% – 2,5%
België: 1,75%

Visa elektron is een variant op V Pay en wordt uitgegeven in Groot Brittannië. De kaart is echter vooral populair in de Verenigde Staten, Latijns Amerika en Afrika. Ook Visa Electron kaarten accepteert u probleemloos met myPOS. Visa Electron betalingen worden verwerkt als creditcardbetalingen net als Visa en Mastercard. 

mastercard logoNederland: 1,8% – 2,5%
België: 1,75%

In Europa is Mastercard de meest uitgegeven en geaccepteerde creditcard. Wereldwijd staan ze na Visa op de 2e plaats. Ook Mastercard accepteert u zonder problemen met de myPOS betaalautomaten.

visa logoNederland: 1,8% – 2,5%
België: 1,75%

De meest uitgegeven en geaccepteerde creditcard in ter wereld. Visa creditcards komen in Europa het meeste voor in Groot Brittannië en Frankrijk maar zijn overal in Europa te vinden. U accepteert Visa tegen dezelfde tarieven als Visa elektron en Mastercard.

union pay logoNederland: 2,9%
België: 2,9%

Union pay is in Europa weinig gebruikt maar is in China en Zuidoost-Azie zeer populair met maar liefst 2 miljard gebruikers. Union Pay kaarten komen zowel voor als debitcard (pinpas) als creditcard. Met myPOS kunt u probleemloos Union Pay accepteren maar betaald u wel een aangepast tarief vanwege de hogere netwerkkosten.

jcb logoNederland: 2,9%
België: 2,9%

JCb is een Japans betaalkaartmerk met bijna 100 miljoen kaarthouders, voornamelijk in Japan en Zuidoost-Azie, al worden JCB kaarten ook elders ter wereld uitgegeven. Ook deze voor Nederlandse ondernemingen vaak Exotische creditcard accepteert u probleemloos met de myPOS pinautomaten. U betaald hetzelfde tarief als voor Union Pay kaarten

american express logoNederland: 3,0%
België: 3,0%

American Express is zoals de naam doet vermoeden een Amerikaanse betaalkaart die zich meer richt op het hogere segment. De kaart wordt wereldwijd uitgegeven en gebruikt, ook in Nederland maar is aanzienlijk minder gebruikt dan Visa en Mastercard. Vanwege de relatief hoge kosten die American Express rekent voor het verwerken van transacties kunt u American Express vanzelfsprekend wel accepteren maar tegen een aangepast tarief.

Vragen

Wilt u meer weten over de geaccepteerde betaalkaarten? Hebt u nog andere vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op 013 7820990 op maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00.

bel 013 7820990

De kosten voor myPOS zijn opgebouwd uit 3 onderdelen; de kosten voor aanschaf van de mobiele terminal, de transactiekosten en de overboekingskosten. Hoe meer pintransacties, hoe lager het tarief. We hebben alle kosten in één overzicht staan.