Geen abonnementskostenBij myPOS zit u niet vast aan dure onderhoudscontracten of langlopende abonnementen. Onze diensten komen geheel zonder terugkerende kosten, u betaalt uitsluitend voor gebruik. Gebruikt u de pinautomaat een half jaar niet? Dan heeft u € 0 kosten.

Verder kennen we ook de volgende kosten niet:

  • Wij rekenen geen installatie of activatiekosten voor een pinautomaat. Al onze betaalterminals worden kosteloos plug-and-play verstuurd.
  • Updates voor de betaalterminals blijven altijd gratis. Haalt de betaalautomaat lekker voor u binnen via het internet.
  • Onze telefonische ondersteuning blijft altijd gratis. Ongeacht hoe lang u de betaalterminal gebruikt.
  • Geen licentiekosten. Alle functionaliteiten worden kosteloos beschikbaar gesteld.
  • Garantietermijn is één jaar. Omruiling bij een defect apparaat. Alleen de verzendkosten naar mijnPIN zijn voor uw rekening.
  • Aan de simkaart is geen abonnement verbonden.
  • De simkaart roamt kosteloos in de gehele EU. 
  • Wij kennen geen abonnementen voor extra betaalmethoden. U kunt elk product van ons pinpassen, creditcards, American Express, betaallinks en website-plugins zonder abonnement gebruiken.

U betaalt uitsluitend de volgende kosten

1. Aanschaf betaalautomaat

U betaalt een eenmalig bedrag voor de aanschaf van de betaalautomaat in onze webshop. Bij een betaalautomaat krijgt u standaard 1 jaar garantie en een data-simkaart met onbeperkte data, zo bent u nooit afhankelijk van een Wifi netwerk of prepaid simkaart. Er zijn geen verdere kosten.

Bekijk hier ons assortiment pinautomaten.

De garantietermijn van een myPOS betaalterminal kunt u verlengen naar twee jaar voor slechts € 59. Mocht uw betaalterminal in het tweede jaar defect raken dan ruilen we deze om.

2. Het accepteren van pinbetalingen (vanaf 13 cent per transactie)

In plaats van een abonnement of servicecontract betaalt u uitsluitend voor elke succesvolle pintransactie (vanaf 13 cent per transactie). Voor Maestro (pinpastransacties) hanteren wij een extra scherp tarief met staffelkorting. Standaard betaalt u 25 cent en afhankelijk van het aantal maandelijkse transacties daalt dit tarief tot 13 cent.

Voor pinpastransacties met VPay en Bancontact geldt ook een extra voordelig tarief. Creditcardtransacties rekent u af tegen een variabel tarief afhankelijk van de creditcardmaatschappij.

3. Het gebruiken van het myPOS account

Met behulp van het myPOS account krijgt u toegang tot een groot aantal administratieve tools. Zo krijg u een eigen rekeningnummer en kunt u afschriften van pinbetalingen exporteren, pinautomaten beheren, cadeaukaarten aanmaken en meer. Als compensatie voor het gebruik van het myPOS account betaald u een overboekingstoeslag van € 3,- voor elke afschrijving van uw myPOS account.

Dit zijn de enige kosten die u betaalt en u kunt de hoogte van deze kosten zelf bepalen doordat u het aantal afschrijvingen zelf in de hand heeft. Ook kunt u tegoeden op uw myPOS account uitgeven met de myPOS business creditcard.