Naast een pinautomaat en een myPOS account krijgt u in het myPOS pakket standaard een gratis prepaid creditcard. Met deze myPOS business Visa/Mastercard kunt u gemakkelijk en snel tegoeden van uw myPOS account besteden. Overal waar het Mastercard-logo of Visa-logo staat kunt u geld betalen en opnemen.

De belangrijkste eigenschappen van de myPOS Business card

  • Prepaid creditcard dus geen acceptatie-eisen of BKR registratie, u kunt alleen besteden wat er aan saldo op uw myPOS account staat
  • Wereldwijd betalen en geld opnemen bij automaten met Mastercard of Visa logo
  • Mogelijkheid tot aanvragen van een creditcard in vreemde valuta (USD, GBP of CHF)
  • Bekijk uw transacties (real time) in de myPOS app of in uw online myPOS account
  • Uitgebreid beheer van uw creditcard(s) en realtime notifiaties van transacties per e-mail of SMS
  • Het gebruik van de creditcard is geheel optioneel, betalingen met uw myPOS Business card zijn gratis

Alle voordelen van de myPOS Business Visa/Mastercard

Geen BKR registratie

De myPOS Business card is een prepaid creditcard, u kunt dus alleen besteden wat u aan saldo heeft op uw myPOS account. Dit betekend geen BKR registratie, geen bijzondere acceptatie-eisen en natuurlijk ook geen rente of kosten over uw betalingen

Wereldwijd betaalgemak

Niet alleen worden Mastercard en Visa bijna overal ter wereld geaccepteerd, voor extra gemak kunt u zelfs een myPOS Businesscard aanvragen in Vreemde valuta. U heeft daarbij de keuze uit de volgende opties;

  • Britse Ponden (GBP)
  • Amerikaanse dollars (USD)
  • Zwitserse Francs (CHF)

Dit geeft u de mogelijkheid in combinatie met een vreemde valuta rekening in het myPOS account om betalingen in buitenlandse valuta te ontvangen en ook zo weer uit te geven. Zo hoeft u geen geld meer te wisselen. Gebruiksvriendelijker, kostenbesparend en administratief overzichtelijk.

Uitgebreid beheer van uw creditcards

Met het myPOS account heeft u ongekende mogelijkheden voor het zelf beheren van uw creditcard(s). Zo kun u creditcards blokkeren of activeren, limieten instellen of notificaties instellen. Zo krijg u bijvoorbeeld een SMS, Email of melding in de app als u een uitgave doet.

Ook kunt u natuurlijk per card een overzicht opvragen van de uitgaven en dit desgewenst als rekeningoverzicht ook weer exporteren in diverse formaten. Standaard krijgt u 1 Business card gratis maar u kunt kosteloos meer cards aanvragen in Euro’s of in een andere valuta.

Kosten

Het gebruik van de myPOS Business Visa/Mastercard is geheel optioneel. Betalingen online of in een winkel zijn gratis, de voornaamste kosten bestaan uit een toeslag voor contant geld opnemen. Dit is gebruikelijk bij creditcards en de myPOS toeslag is vergelijkbaar met die van andere creditcardaanbieders.

Voor contant geldopnames tot € 300,- bij een Geldautomaat (ATM) in Europa betaald u 2 euro per opname. Voor bedrag tot € 1000,- is dit 4 euro. Geldopnames buiten Europa of in vreemde valuta bedragen 4 euro + 1% van het transactiebedrag. Een volledig overzicht van alle kosten kunt u vinden in ons tarievenoverzicht.

Veelgestelde vragen

Activeren

Tijdens het activeringsproces worden naast de betaalautomaat en het account ook de myPOS Business creditcard geactiveerd. Dit activeringsproces is snel en eenvoudig en neemt maximaal 10 minuten in beslag, na activatie ontvangt u een pincode per SMS.

Handig om te weten: Het is niet verplicht om de myPOS Business card te activeren of te gebruiken.

Pincode vergeten/opvragen

Wanneer u uw pincode niet meer weet kunt u deze eenvoudig opvragen via SMS. Stuur met uw bij ons bekende telefoonnummer een SMS naar +31611753682 met daarin mypos + de laatste 6 cijfers van uw Businesscard. Dus bijvoorbeeld ‘mypos 654321’. U ontvangt dan direct een SMS met uw pincode.

Heeft u 3 keer een foutieve pincode ingevoerd? Dan is uw pas geblokkeerd. Neem dan contact op met de klantenservice.

Overige vragen

Wilt u meer weten over de myPOS Business creditcard? Aarzel dan niet en neem dan contact met ons op 013 7820990 op maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00.

bel 013 7820990