gratis myPOS business creditcards voor Nederlandse en Belgische ondernemers en bedrijvenMet de zakelijke myPOS Business Cards kunt u gemakkelijk en snel wereldwijd betalen in winkels, tankstations, hotels, autoverhuurbedrijven maar ook online. De limiet(en) van de myPOS Business Cards zijn gekoppeld aan het tegoed op uw myPOS account. De creditcard is geen financiering en wordt daarom ook niet bij het BKR geregistreerd.

Volwaardige betaaloplossing

De myPOS Business card is niet alleen een gratis extra bij uw myPOS account maar ook een volwaardige betaaloplossing. Zo kunt u wereldwijd betalen, overal waar Visa of Mastercard wordt geaccepteerd. Daarnaast zorgt de 3D secure ondersteuning voor extra veiligheid bij online aankopen. Met de unieke mogelijkheid om de myPOS Business card aan te vragen in een vreemde valuta zoals in Britse Ponen of Zwitserse Francs is de kaart bovendien erg geschikt voor internationale bedrijfsactiviteiten en zakenreizen.

Verder heeft u de mogelijkheid om meerdere kaarten aan uw account toe te voegen en de geldstromen te scheiden tussen pinterminals, webwinkel en de creditcards. Daarnaast bieden we uitgebreide beheermogelijkheden via de website of app. Dit maakt de myPOS Business Card niet alleen ideaal voor uw eigen zakelijke uitgaven maar ook een uitstekend middel om medewerkers te laten tanken of zakelijke onkosten te laten betalen. Vanwege het feit dat dit een zakelijke kaart die gekoppeld is aan uw myPOS tegoed zit u of uw medewerkers dan ook niet vast aan BKR registraties.

Eigenschappen van de myPOS Business card

  • Prepaid creditcard dus geen acceptatie-eisen of BKR registratie, u kunt alleen besteden wat er aan saldo op uw myPOS account staat
  • Wereldwijd betalen en geld opnemen bij automaten met Mastercard of Visa logo
  • Mogelijkheid tot aanvragen van een creditcard in vreemde valuta (USD, GBP of CHF)
  • Bekijk uw transacties (real time) in de myPOS app of in uw online myPOS account
  • Uitgebreid beheer van uw creditcard(s) en realtime notifiaties van transacties per e-mail of SMS
  • Het gebruik van de creditcard is geheel optioneel, betalingen met uw myPOS Business card zijn gratis
  • Maximaal 10 creditcards aan het account te koppelen. Handig voor bijvoorbeeld verschillende medewerkers om te tanken of een extra kaart om alleen online te betalen.

Voordelen van de myPOS Business Visa/Mastercard

Geen BKR registratie

De myPOS Business card is een prepaid creditcard, u kunt dus alleen besteden wat u aan saldo heeft op uw myPOS account. Dit betekend geen BKR registratie, geen bijzondere acceptatie-eisen en natuurlijk ook geen rente of kosten over uw betalingen

Wereldwijd betaalgemak

Niet alleen worden Mastercard en Visa bijna overal ter wereld geaccepteerd, redelijk uniek is dat de myPOS Business Visa/Mastercard meerdere valuta ondersteunt. De myPOS Businesscard kan echter verstrekt en gekoppeld worden aan een vreemde valuta rekening in uw myPOS account. Zo bent u in staat om een vreemde valuta als valuta te gebruiken voor uw myPOS kaart en heeft u nooit meer te maken met wisselkosten of koersen omdat u in dezelfde valuta betaald. U heeft daarbij de keuze uit de volgende opties;

  • Britse Ponden (GBP)
  • Amerikaanse dollars (USD)
  • Zwitserse Francs (CHF)

Deze mogelijkheid is een ideale oplossing voor tal van ondernemers die regelmatig zakendoen in of met het buitenland. Zo hoeft u geen geld meer te wisselen. Gebruiksvriendelijker, kostenbesparend en administratief overzichtelijk.

3D Secure, veilig online betalen

De myPOS Visa/Mastercard ondersteunt de 3D Secure technologie van Mastercard en Visa. 3D Secure zorgt voor aanzienlijk betere beveiliging van online creditcardbetalingen en minimaliseert het risico op fraude.

Deze extra verificatie bestaat uit unieke SMS code die u moet invoeren tijdens het online afrekenproces. U kunt een 3D secure transactie herkennen aan de teksten ‘Verified by VISA’ of ‘MasterCard Secure Code’. Steeds meer webshops gebruiken deze extra stap met het oog op veiligheid. Met de myPOS Visa/Mastercard kunt u dus veilig online betalen.

Uitgebreid beheer van uw creditcards

Met het myPOS account heeft u veel mogelijkheden om uw creditcard(s) zelf te beheren. U kunt creditcards blokkeren of activeren, limieten instellen of notificaties instellen. Zo krijgt u bijvoorbeeld een SMS, email of melding in de app als u een uitgave doet.

Ook kunt u natuurlijk per card een overzicht opvragen van de uitgaven en dit desgewenst als rekeningoverzicht ook weer exporteren in diverse formaten. Standaard krijgt u 1 Business card gratis maar u kunt meer creditcards aanvragen in euro’s of in een andere valuta.

Maximaal 10 creditcards op het myPOS-account

Aan het myPOS account kunt u maximaal tien creditcards koppelen. Zo kunt u sommige medewerkers een kaart geven om te tanken, een kaart gebruiken om alleen online betalingen te doen in de Verenigde Staten of een kaart waar alleen in een winkel tot € 100 betaald kan worden.

Al deze creditcards kunt u vanuit uw myPOS-account en uw myPOS-app beheren. Een afzonderlijke creditcard kunt u dus blokkeren of activeren, de online betaalmogelijkheid aanpassen en bestedingslimieten verlagen.

Kosten

gratis myPOS business VISA creditcard voor ondernemers en bedrijven

Het gebruik van de myPOS Business Visa/Mastercard is geheel optioneel. Betalingen online of in een winkel zijn gratis, de voornaamste kosten bestaan uit een toeslag voor contant geld opnemen. Dit is gebruikelijk bij creditcards en de myPOS toeslag is vergelijkbaar met die van andere creditcardaanbieders.

Aanschaf, verlenging en vervanging

Eenmalige aanschaf van de eerste creditcard: € 0,00
Jaarlijkse kosten van de eerste creditcard: € 0,00
Vervanging van een verlopen eerste creditcard: € 0,00

Eenmalige aanschaf van een extra creditcard in euro's: € 5,00
Eenmalige aanschaf van een extra creditcard in Britse ponden: GBP 5,00
Eenmalige aanschaf van een extra creditcard in Zwitserse franks: CHF 5,00
Eenmalige aanschaf van een extra creditcard in andere valuta's: tegenwaarde van € 5

Jaarlijkse kosten van een extra creditcard: € 0,00

Verlenging van een verlopen extra creditcard in euro's: € 5,00
Verlenging van een verlopen extra creditcard in Britse ponden: GBP 5,00
Verlenging van een verlopen extra creditcard in Zwitserse franks: CHF 5,00
Verlenging van een verlopen extra creditcard in andere valuta's: tegenwaarde van € 5

Voor contant geldopnames tot € 300,- bij een Geldautomaat (ATM) in Europa betaalt u € 2 per opname. Voor de opname van een bedrag tot € 1000,- is dit € 4. Geldopnames buiten Europa of in vreemde valuta bedragen 4 euro + 1% van het transactiebedrag. Een volledig overzicht van alle kosten kunt u vinden in ons tarievenoverzicht.

Veelgestelde vragen

Activeren

Tijdens het activeringsproces worden naast de betaalautomaat en het account ook de myPOS Business creditcard geactiveerd. Dit activeringsproces is snel en eenvoudig en neemt maximaal 10 minuten in beslag, na activatie ontvangt u een pincode per SMS.

Handig om te weten: Het is niet verplicht om de myPOS Business card te activeren of te gebruiken.

Pincode vergeten/opvragen

Wanneer u uw pincode niet meer weet kunt u deze eenvoudig opvragen via SMS. Stuur met uw bij ons bekende telefoonnummer een SMS naar +31611753682 met daarin mypos + de laatste 6 cijfers van uw Businesscard. Dus bijvoorbeeld ‘mypos 654321’. U ontvangt dan direct een SMS met uw pincode.

Heeft u 3 keer een foutieve pincode ingevoerd? Dan is uw pas geblokkeerd. Neem dan contact op met de klantenservice.

Overige vragen

Wilt u meer weten over de myPOS Business creditcard? Aarzel dan niet en neem dan contact met ons op 013 7820990 op maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 18:00.

bel 013 7820990