Alle myPOS pinapparaten zijn standaard voorzien van een gratis multi-provider data-simkaart met een onbeperkte data-bundel en Europese dekking. Hiermee kunt u uw pinapparaat in heel Europa gebruiken zonder extra kosten

simkaart betaalterminal roamt in heel EuropaAlle myPOS betaalautomaten zijn standaard voorzien van een gratis multi-provider data-simkaart met een onbeperkte data-bundel en Europese dekking. Hiermee kunt u uw betaalautomaat in heel Europa gebruiken zonder extra kosten. De myPOS betaaltautomaten werken daardoor geheel zelfstandig zonder een netwerkkabel, een smartphone of een Wifi-netwerk.

Simkaart met een onbeperkte databundel

De myPOS data-simkaart is speciaal gemaakt voor gebruik in een betaalautomaat. Omdat een betaalautomaat natuurlijk minder data gebruikt dan een smartphone zijn er gunstigere tarieven mogelijk met netwerkproviders. Daardoor kunnen we deze myPOS data sim met onbeperkte data zelfs gratis aanbieden bij aanschaf van een myPOS automaat.

Multi-provider betekent dat de simkaart zo geprogrammeerd is dat hij kan werken op netwerken van verschillende providers. De simkaart kan verbinding maken met KPN, Vodafone en T-Mobile. Zo zit u niet snel zonder verbinding en kunt u altijd en overal kaartbetalingen accepteren. De beschikbaarheid van uw betaalterminal gaat namelijk fors omhoog omdat bij een storing van een netwerkprovider hij overschakelt naar een andere provider.

Simkaart is onbeperkt geldig

De myPOS data-simkaart werkt alleen in een myPOS betaalautomaat en dus niet in uw telefoon of een betaalautomaat van een ander merk. De simkaart is dus gekoppeld aan de betaalterminal. Zolang u de betaalterminal gebruikt blijft de simkaart werken. Of het nu één, twee of vijf jaar is.

Multi-provider: KPN + Vodafone + T-Mobile

De myPOS data-simkaart maakt met meerdere providers verbinding. In Nederland is dat met KPN, Vodafone en T-Mobile. U kunt er altijd vanuit gaan dat u verbinding maakt met de sterkste provider op de plek waar u bent. Heeft een provider een (lokale) storing dan maakt uw myPOS betaalterminal verbinding met een andere provider. U kunt dus altijd betalingen accepteren.

EU-roaming

De myPOS data-simkaart werkt in heel Europa. U kunt dus ook probleemloos betalingen accepteren tijdens een beurs of evenement in België, Duitsland of Zweden.

Activeren

De data-simkaart is vooraf geïnstalleerd en geactiveerd, u hoeft hiervoor niets te doen

Eigen simkaart?

U kunt uiteraard ook gebruik maken van een eigen simkaart of een Wifi-verbinding als u dit liever heeft. Alle myPOS betaalautomaten hebben ondersteuning voor een universele simkaart. De meeste modellen hebben daarnaast ook ondersteuning voor Wifi.

Vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de myPOS data sim? Aarzel dan niet en neem contact met ons op 013 7820990 op maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 18:00.

bel 013 7820990