Alle myPOS betaalautomaten zijn standaard voorzien van een gratis data simkaart met Europese dekking. Hiermee kunt u uw betaalautomaat in heel Europa gebruiken zonder extra kosten. U bent dus niet afhankelijk van een WIFI-netwerk, telefoon of een prepaid simkaartje wat u zelf moet opwaarderen.

Altijd een dataverbinding met onbeperkte data

simkaart betaalterminal roamt in heel EuropaDe myPOS data sim werkt net als andere simkaarten met als verschil dat hij alleen gebruikt kan worden in een betaalautomaat. Omdat een betaalautomaat natuurlijk minder data gebruikt dan een smartphone zijn er gunstigere tarieven mogelijk.

Daardoor kunnen we deze myPOS data sim met onbeperkte data zelfs gratis aanbieden bij aanschaf van een myPOS automaat. Bovendien is deze kaart zo geprogrammeerd dat hij kan werken op netwerken van verschillende providers, zo zit u niet snel zonder verbinding, ook niet tijdens een storing.

Handig om te weten

  • De myPOS data SIM werkt in heel Europa. U kunt dus ook probleemloos betalingen accepteren tijdens een Duitse beurs.
  • De myPOS data SIM werkt alleen in een myPOS betaalautomaat en dus niet in uw telefoon
  • De data SIM is vooraf geïnstalleerd en geactiveerd, u hoeft hiervoor niets te doen
  • U kunt uiteraard ook gebruik maken van een eigen simkaart of een WIFI verbinding als u dit liever heeft, alle automaten hebben ondersteuning voor een universele simkaart en WIFI.

Vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de myPOS data sim? Aarzel dan niet en neem contact met ons op 013 7820990 op maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00.

bel 013 7820990