Onze diensten kenmerken zich door de eenvoudige en overzichtelijke tarieven. U betaalt uitsluitend voor gebruik en zit niet vast aan abonnementen of servicecontracten. Hieronder vind u een helder overzicht van de transactiekosten bij gebruik.

De transactietarieven zijn afhankelijk van het land waar u als bedrijf gevestigd bent. Voor Nederland kent myPOS twee tariefstructuren en voor Belgie een speciaal tarief voor bancontact betalingen.

Nederland

Twee tariefstructuren

U heeft vrije keuze uit 2 verschillende tariefstructuren, een vast en een variabel transactietarief

  • Het variabele tarief is 1,8% voor alle Europese pinpassen en creditcards van Mastercard, Maestro, Visa en V Pay. Hier vallen over het algemeen nagenoeg alle transacties onder.
  • Het vaste tarief is 13 tot 25 cent (zie toelichting hieronder) voor Maestro/Vpay pinpassen en 2,5% voor alle overige Europese pinpassen en creditcards. Hiermee kunt u dus extra voordelig de in Nederland veel gebruikte reguliere pinpasbetalingen accepteren.

Staffelkorting

U kunt sinds kort profiteren van een staffelkorting voor pinpasbetalingen (Maestro en V pay transacties). De tarieven en voorwaarden zijn hiervan als volgt:

  • 0 – 150 transacties per maand € 0,25 per transactie
  • 150- 500 transacties per maand € 0,17 per transactie
  • 500+ transacties per maand € 0,13 per transactie

Elke 1e van de maand controleren wij automatisch of u in aanmerking komt voor het staffeltarief op basis van het aantal transacties uit de vorige maand, u hoeft hiervoor niets te doen.

Handig om te weten: u valt nooit terug in een hogere staffel. Gebruikt u uw pinautomaat een paar maanden niet of heeft u minder transacties? U blijft profiteren van het lagere tarief. Een lager tarief op basis van prognoses of verwachtingen is helaas niet mogelijk.