BBB Maastricht: dé horecabeurs

  • Geplaatst op
  • Door mijnPIN
  • Geplaatst in Beurs
  • 0
BBB Maastricht: dé horecabeurs

Op 9, 10 en 11 oktober opent BBB Maastricht weer haar deuren. Raak geïnspireerd door innovaties op gebied van food, drinks, products & services. Leer van de kennis en ervaring van internationale (sterren) chefs en ontmoet vakgenoten.

Dit alles in de gezellige, bourgondische sferen die je van BBB Maastricht gewend bent. mijnPIN staat op stand VV.102 met de nieuwste myPOS betaalterminals. Kom langs voor een kennismaking en een demonstratie.

mr. Winston

Dit jaar staat onze partner mr. Winston ook op onze stand. We demonstreren hoe naadloos de myPOS betaalterminals naadloos geïntegreerd zijn in het modernste horecasysteem van Nederland.

Als je uit eten gaat, of een drankje gaat doen op het terras wil je een vlotte, vriendelijke service. Als het druk is, is het voor personeel een uitdaging om overzicht te bewaren. Wat nou als de horeca ondernemer hierbij een helpende hand krijgt? Hiervoor is Mr. Winston de kassa voor de horeca door de horeca.

Mr. Winston fungeert als een ober die in springt waar hij nodig is. Mr Winston biedt de kok een duidelijk, gesorteerd, overzicht van de inkomende bestellingen. De kok weet dus exact wat hij wanneer moet gaan bereiden. Hierdoor kunnen zij efficienter te werk gaan. De bediening krijgt bijvoorbeeld een notificatie wanneer zij 25 minuten niet bij een tafel zijn geweest. Hierdoor zorg je voor een glimlach op het gezicht van de gast. Het enige dat een restaurant daarvoor nodig heeft is Mr. Winston!

meer info op www.mrwinston.nl

Toegangskaart beurs

Een toegangskaartje tot de beurs kost € 35. U kunt zich op de BBB-beurssite registreren.

Video's van 2016

After Movie 2016

Beverage beach 2016

Food Forest 2016

Variety Valley 2016

Folie Culinaire After Movie 2016

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door aangewezen banken of elektronisch geldinstellingen met vergunning.
myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.