Eenvoudig betalen met een mobiele pinapparaat in cafés

Eenvoudig betalen met een mobiele pinapparaat in cafés

Als eigenaar van een café zult u iedere dag heel veel transacties te verwerken krijgen. Steeds meer mensen kiezen er voor om te betalen met een betaalkaart terwijl heel wat klanten zelfs geen cash geld meer op zak hebben. Wanneer u dan over een vast pinapparaat beschikt zorgt dit er voor dat de klant genoodzaakt is om zijn gezellige stek op uw terras te verlaten om aan de bar de betaling te verrichten. Op het eerste zicht is dit uiteraard een prima mogelijkheid, maar het zou toch veel aangenamer zijn voor zowel uw personeel als de klanten van uw café wanneer ze gewoon op het terras zelf hun betaling kunnen uitvoeren? Onmogelijk? Zeker niet! Door gebruik te maken van één van de mobiele pinapparaten uit het aanbod van Heights myPOS beschikt u altijd en overal over de mogelijkheid om betalingen te accepteren!

WiFi, Bluetooth en GPRS

De mobiele pinapparaten van Heights myPOS zijn uitgerust met verschillende, draadloze verbindingsmogelijkheden. Afhankelijk van het toestel van uw keuze beschikt u over de mogelijkheid om gebruik te maken van WiFi, Bluetooth, GPRS of gewoon alle drie! Dit zorgt er voor dat u werkelijk ten allen tijde betalingen van uw klanten kunt ontvangen en dat zonder dat ze zich dienen te verplaatsen. Op een mooie, zomerse dag zullen uw klanten immers liever willen genieten van de warme zonnestralen op uw terras dan binnenshuis te vertoeven!
 

Geen abonnementen dus ook geen terugkerende kosten

Uiteraard zijn er nog meerdere mobiele pinapparaten op de markt verkrijgbaar, alleen beschikken deze van Heights myPOS over een aantal niet onaanzienlijke voordelen. Wanneer u er namelijk voor kiest om gebruik te maken van een ander mobiel pinapparaat zult u merken dat er hier altijd een langdurig contract of abonnement aan verbonden is. Dit zorgt er niet alleen voor dat u vast zit aan het systeem in kwestie, daarnaast krijgt u ook te maken met hoge, terugkerende kosten. Er voor kiezen om gebruik te maken van een mobiele pinapparaat van Heights myPOS zorgt er voor dat u met deze nadelen geen rekening dient te houden. U kunt het toestel van uw keuze aankopen tegen een zeer lage kostprijs en bovendien worden er uitsluitend kosten in rekening gebracht bij het uitvoeren van een transactie. Sluit u, uw café in het laagseizoen en wordt er bijgevolg gedurende enkele maanden geen gebruik gemaakt van de mobiele betaalterminal van Heights myPOS? Dan zult u ook geen kosten moeten betalen!
 

Zeer lage transactiekosten

Bovenstaande klinkt uiteraard voor u als eigenaar van een café als muziek in de oren, maar hoe zit het nu precies met de transactiekosten? Ook deze zullen u weten te verbazen! Voor mobiele betalingen die uitgevoerd worden met Maestro wordt er namelijk een transactiekost in rekening gebracht van amper 0,25 euro. Voor alle andere transacties bedraagt de kostprijs 1,8 procent op de betaalde som. Dit zijn zeer lage transactiekosten die er voor zorgen dat het gebruik van een Heights myPOS mobiele pinapparaat voor iedere eigenaar van een café betaalbaar is en blijft!
 

Zeer eenvoudig in gebruik

Tijdens drukke dagen wanneer uw café helemaal vol zit spreekt het voor zich dat er geen tijd te verliezen valt. Alle klanten zullen namelijk zo vlot mogelijk bediend willen worden. Door gebruik te maken van één van de mobiele pinapparaten van Heights myPOS is dat geen enkel probleem. Het toestel werkt namelijk zonder dat er een app of andere software is vereist en bovendien is ook de werkwijze zeer eenvoudig. Gewoon het bedrag intikken, afrekenen en u kunt weer verder naar de andere klant. Deze eenvoudige werkwijze zorgt er in ieder geval voor dat iedereen probleemloos met een mobiele betaalterminal van Heights myPOS overweg kan.
 

Bestel nu een Heights myPOS mobiele pinapparaat!

Bovenstaande maakt het eigenlijk reeds duidelijk, wanneer u op zoek bent naar een efficiënte en volkomen veilige manier om in uw café betalingen van klanten te accepteren biedt een mobiele pinapparaat van Heights myPOS de perfecte oplossing. De ondersteuning van WiFi maakt het mogelijk om de betalingen op elke plaats, dus ook op uw terras uit te voeren en dat zonder hoge kosten en zonder gebruik te moeten maken van complexe systemen. Aarzel dan ook niet langer en ontdek vandaag nog welke meerwaarde een Heights myPOS mobiele pinapparaat ook in uw café kan realiseren!
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door aangewezen banken of elektronisch geldinstellingen met vergunning.
myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.