Heights myPOS en Pindirect: kostenvergelijking

Heights myPOS en Pindirect: kostenvergelijking

Wilt u ook besparen op de kosten van een mobiele pinautomaat? Aanbieders zoals Pindirect voeren erg hoge prijzen voor de aanschaf van een pinautomaat en vragen hiernaast ook nog hoge transactiekosten. Vergelijk nu de kosten van Pindirect met de mobiele pinautomaten van Heights myPOS.

Bent u benieuwd naar de voordelen van mijnPIN tegenover die van Pindirect? Bij Pindirect bent u hoge kosten kwijt aan de aanschaf van een mobiele pinautomaat. Daarnaast werkt Pindirect met maandelijkse bundels voor transacties en betaal je hoge service- en simkaartkosten per jaar.

Bij mijnPIN heeft u de keuze uit echte myPOS betaalautomaten zonder abonnement, inclusief SIMkaartje en keuze uit een pinautomaat met of zonder bonprinter. De transactiekosten van myPOS bedragen slechts €0,25 of 1,8% van de transactie.

De zogenaamde plug & play installatiekosten van Pindirect zijn eigenlijk heel raar. Voor dit bedrag maken ze uw betaalterminal klaar voor gebruik. Daarnaast dient u voor de garantie en de klantenservice bij Pindirect jaarlijks € 130 af te rekenen. Bij de myPOS betaalterminals is dit gewoon in de aanschafprijs inbegrepen.

De jaarlijkse simkaartkosten van € 150 per jaar bij Pindirect hakken er ook flink in. Ook de kosten van de simkaart zijn bij myPOS bij de aanschafprijs inbegrepen. Daarnaast werkt de simkaart van myPOS in Nederland via alle providers (selecteert gewoon de sterkste) en kunt u de simkaart in heel Europa gebruiken zonder extra kosten.

Bekijk in de onderstaande tabellen de voordelen van myPOS tegenover die van Pindirect.

myPOS D210C 3G GPRS met bonprinter   Pindirect GPRS met bonprinter  
myPOS Combo SIM/GPRS & NFC € 249,- Verifone Vx680 GPRS € 825,-
SIM kaart € 0,00 KPN GPRS Sim-Kaart (per jaar) € 150,-
Servicekosten € 0,- Premium service (per jaar) € 130,-
Plug & Play installatie € 0,- Plug & Play installatie €  82,-
  • Accepteert Maestro, VPAY, Mastercard, Visa en JBC
  • GPRS
  • Contactloos betalen
  • Vast bedrag of percentage per transactie
  • Geen abonnementskosten
 
  • Contactloos betalen
  • GPRS
  • Transacties per maandelijkse bundel
  • jaarlijks terugkerende kosten
 
Startkosten € 249 Startkosten € 1187
Jaarlijks terugkerende kosten €0,- Jaarlijks terugkerende kosten €280,-


U bespaart maar liefst € 900 als u kiest voor mijnPIN ten opzichte van Pindirect. Daarnaast heeft Pindirect ook nog eens hoge terugkerende kosten en betaalt u iedere maand via een bundel voor uw transacties. Als u met een mobiele pinautomaat van mijnPIN even geen transacties verwerkt, zitten hier ook geen kosten aan verbonden.

Bekijk nu ons gehele assortiment hier, en bespaar flink op uw kosten voor een mobiele pinautomaat!

*Deze prijzen zijn gebaseerd op de prijsstelling geldende op 14 october 2017. Bron: website Pindirect.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door aangewezen banken of elektronisch geldinstellingen met vergunning.
myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.