HORECA EXPO GENT

  • Geplaatst op
  • Door mijn
  • Geplaatst in Beurs
  • 0
HORECA EXPO GENT

De Horeca Expo is van 19 t/m 23 november in de Flanders Expo in Gent. mijnPIN staat op stand 7128.

Horeca Expo is al meer dan 28 jaar de grootste totaalbeurs voor de Belgische horecasector en grootkeukens. Met een kwalitatief en innovatief totaalaanbod staat de top binnen elk segment in de spots. Ontdek de trends, proef de passie, voel de sfeer, deel uw netwerk, beleef plezier.

Als mijnPIN zijn we verheugd op deze vijf dagen in Gent u te verwelkomen op onze stand met nummer 7128. Voor een kennismaking, antwoorden op al uw vragen maar u ook voor demonstraties van onze nieuwste producten. Daarnaast biedt de Horeca Expo een veelbelovend programma: culinaire wedstrijden met jonge ambitieuze topchefs, workshops met de beste barista's en thee-experten, trend talks door sterke innovatieve bedrijven, demonstraties door sterrenchefs en seminaries door organisaties met expertise in en een hart voor horeca.

Normaal kost de toegang tot de beurs € 50. Meer informatie kunt u hier lezen.

We hebben een beperkt aantal gratis toegangskaarten voor de beurs. Stuurt u een email naar sales@mijnpin.nl met uw bedrijfsnaam en het gewenste aantal kaarten.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2015 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van iPay International Ltd.

Het myPOS pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door iPAY International Ltd in Londen. De financiële diensten en accounts voor EEA landen worden verzorgd door Satabank PLC, een kredietinstelling onder toezicht van de Maltese Financiële Toezichthouder en geregistreerd bij de Europese Bankautoriteit (EBA).

myPOS Package and online payment platform are promoted and operated by iPAY International Ltd, London. Financial services and accounts for EEA countries are provided by Satabank plc (www.sata.bank), credit institution licensed by MFSA, Malta and registered in the European Banking Authority.