KreaVak beurs in Houten

  • Geplaatst op
  • Door mijnPIN
  • Geplaatst in Beurs
  • 0
KreaVak beurs in Houten

De NajaarsVakbeurs KreavaK richt zich op alle bedrijven die zich bezig houden met wol en handwerk, mode- en quiltstoffen, sieraden, naai- en borduurmachines, fournituren, papieren hobby’s en home decoratie. mijnPIN staat met de betaalautomaten op stand 15. Kom langs voor een demonstratie of om even bij te praten!

Het creatieve seizoen start in september en daarom is het van groot belang dat u zich kunt oriënteren wat de nieuwe trends zijn en via gratis workshops alvast ervaring en inspiratie opdoen. De beurs zal gehouden worden in de Expo Houten en heeft vele voordelen: dichtbij de snelweg A27, voldoende gratis parkeerplaatsen en gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer.

Bestel hier een gratis toegangskaart!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door aangewezen banken of elektronisch geldinstellingen met vergunning.
myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.