mijnPIN on tour: MOOD company

  • Geplaatst op
  • Door mijnPIN
  • Geplaatst in Klanten
  • 0
mijnPIN on tour: MOOD company

Op vrijdag 17 november hebben we een bezoek gebracht aan de Winterfair ‘Spirit of Winter’ in Apeldoorn om daar één van onze klanten MOOD Company te bezoeken. We treffen de eigenaren Miriam en Edwin aan op een bijzonder gezellige fair die jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers trekt.

Terwijl Miriam een aantal klanten helpt vertelt Edwin over MOOD Company. “We zijn onlangs gestart met de import van geur kaarsen, plaids en zeepproducten uit Schotland. Kwalitatief hoogwaardige producten die we tegen zijn gekomen op de diverse vakanties in Schotland”. “Hoe zijn jullie dan gestart?”. “We zijn gesprekken gaan voeren met de producent van de geur kaarsen Skye Candle Company en zij zochten nog een distributeur voor de BeNeLux. Het contact liep zo voorspoedig en er ontstond al snel een groot vertrouwen. Wij passen in hun strategie om geleidelijk te groeien met duurzame partners en zij zijn de partner voor ons om onze droom mogelijk te maken, namelijk Schotland bij de mensen in huis te brengen. Onze slogan is dan ook ‘Haal een stukje Schotland in huis’. Ons doel is niet alleen om rechtstreeks aan particulieren te verkopen maar zoeken voor onze producten enthousiaste winkeliers die mooie producten uit Schotland in hun winkel willen verkopen.”

Uiteraard zijn we nieuwsgierig hoe ze bij Mijnpin terecht zijn gekomen. “We hebben eerste een vergelijking gedaan op internet tussen de verschillende systemen die worden aangeboden. Voor ons zat de overtuiging om klant te worden van MijnPin in de wens om niet via een telefoon een verbinding te creëren maar een apparaat dat zelfstandig kan functioneren en altijd bereik had, via wifi of mobiele data. We wilden gewoon geen gedoe en zijn uitgekomen bij de myPOS mini ICE. Daarnaast bood MijnPin de flexibiliteit om voor ons gunstig kostentarief te kiezen.” “Welke reacties ontvangen jullie van klanten op het pinnen?”. “Alleen maar positieve reacties. Ze vinden het makkelijke en professioneel. Tegenwoordig hebben mensen steeds minder contant geld bij zich en rekenen klanten erop dat ze overal kunnen pinnen en zelfs contactloos kunnen betalen en dat kan ook met dit pinapparaat. We zijn er echt van overtuigd dat we meer omzet maken omdat mensen makkelijk kunnen betalen bij ons en voor ons is het ook gemak”.

Het wordt al weer druk in de kraam van MOOD Company dus we maken aanstalten om afscheid te nemen maar natuurlijk niet voordat we een lastige keuze hebben gemaakt uit één van de heerlijke geur kaarsen van Ilse of Skye Candle. We kiezen voor een mooie Scottish Tumbler met de geur ‘Heather and Wild Berries’, volgens Edwin breng je hiermee letterlijk de geur van de prachtige natuur in Schotland in huis. En als cadeautje nemen we nog een 3 wick Winter Warmer mee om alvast in de kerststemming te komen. 

We vermaken ons nog even op een fantastische Winterfair en gaan dan bepakt weer terug naar huis. Een leuke ontmoeting met één van onze tevreden klanten rijker. Wij wensen Miriam en Edwin heel veel succes met MOOD Company. Hopelijk halen heel veel mensen een stukje Schotland in huis. MOOD Company kunt u zelf bezoeken op de Winterfair Huis Doorn van 15-17 december.

Meer informatie over MOOD Company: moodcompany.nl

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door aangewezen banken of elektronisch geldinstellingen met vergunning.
myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.