myPOS blog Productnieuws Tips

Mobiele pinapparaat, interessant voor koeriersdiensten

Ideaal voor leveringen die niet op rekening gebeuren

Veel bedrijven staan er tegenwoordig niet om te springen om hun klanten op rekening te laten betalen. Vooral wanneer er bijvoorbeeld in het verleden reeds moeilijkheden zijn geweest met het ontvangen van betalingen of wanneer het gaat om zeer grote orderbedragen kan het interessant zijn om de betaling meteen bij ontvangst van de goederen uit te laten voeren.

Door gebruik te maken van een mobiele pinapparaat van myPOS wordt er voor gezorgd dat iedereen door middel van een pinpas of creditcard kan betalen. Op deze manier is het bedrijf die de producten levert verzekerd van haar geld terwijl de klant toch meteen over de bestelde artikelen kan beschikken.

Optimaal gebruiksgemak

Koeriersdiensten hebben uiteraard geen tijd te verliezen. Het spreekt dan ook voor zich dat de chauffeurs er niet om staan te springen om gebruik te maken van betaalsystemen die veel aanpassing vergen.

Dat is bij een mobiele pinapparaat van myPOS zeker en vast niet het geval. In eerste instantie kan het toestel bijvoorbeeld probleemloos meegegeven worden aan verschillende chauffeurs zonder dat er doorgedreven aanpassingen aan de instellingen dienen te worden aangebracht. Bovendien betreft het een volledig zelfstandig werkende betaalterminal. Ook het gebruik van externe apps of software is dus niet van toepassing!

Een mobiele pinapparaat hoeft niet duur te zijn!

Iedereen kent ze wel, die mobiele pinapparaten waar hoge activeringskosten aan verbonden zijn en waarbij u vast zit aan een vaak torenhoog en langdurig abonnement. Wanneer u er voor kiest om een mobiele pinapparaat aan te kopen van myPOS dient u hier geen rekening mee te houden.

Er worden geen activeringskosten in rekening gebracht en bovendien is er geen sprake van een langdurig contract of abonnement met hoge, maandelijkse kosten. U betaalt gewoon een zeer klein bedrag voor de aankoop van het toestel waarna u per betaling een kleine transactiekost betaalt. Verder worden er op geen enkele wijze extra kosten in rekening gebracht voor het gebruik van een mobiele pinapparaat van myPOS.

Een prima meerwaarde voor koeriersdiensten

Als koeriersdienst spreekt het voor zich dat u graag gebruik zult willen maken van een efficiënt en veilig betaalsysteem.

Wanneer u er voor kiest om één van de mobiele pinapparaten van myPOS in huis te halen kunt u steeds rekenen op een kwalitatief, gebruiksvriendelijk en bovendien voordelig betaalsysteem welke al uw verwachtingen zal weten in te lossen. Verschillende systemen beschikken bijvoorbeeld over GPRS waardoor betalingen overal en altijd verwerkt kunnen worden.

Daarnaast zijn de transactiekosten zoals eerder reeds aangegeven zeer laag waardoor zowel u als koeriersdienst als uw klanten geen rekening dienen te houden met een hoge meerprijs.

Voor transacties met Maestro wordt bijvoorbeeld een transactiekost in rekening gebracht van amper 0,25 euro, met staffelkorting. Het mag dan ook duidelijk zijn, wanneer u op zoek bent naar een mobiele pinapparaat welke uitstekend geschikt is voor koeriersdiensten is het beslist de moeite waard om kennis te maken met de systemen van myPOS!

Gerelateerde berichten

2-3