Nationale sport vakbeurs

  • Geplaatst op
  • Door mijnPIN
  • Geplaatst in Beurs
  • 0
Nationale sport vakbeurs

De nationale sport vakbeurs is dit jaar op 15 en 16 november in de Evenementenhal Gorinchem. mijnPIN staat op stand 310.

De nationale sport vakbeurs is dit jaar op 15 en 16 november in de Evenementenhal Gorinchem. Met bekende sprekers, demonstraties en workshops is dit een fantastische beurs. Wat denkt u van de topscheidsrechter Danny Makkelie die een presentatie geeft hoe hij zijn beslissingen neemt. Om 14:30 vertellen profvoetballers met veel humor over alle kleedkamerverhalen in hun internationale carrières. Het is niet alleen voetbal maar ook veel aandacht tennis, hockey en korfbal. Kom bij mijnPIN langs op stand 310 voor een kennismaking of een demonstratie.

Toegang tot de sport vakbeurs is gratis. U dient zich wel te registreren op de site.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door aangewezen banken of elektronisch geldinstellingen met vergunning.
myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.