Nieuw bij mijnPIN: de S920 met extra groot scherm

Nieuw bij mijnPIN: de S920 met extra groot scherm

De S920 is het nieuwe topmodel van mijnPIN. Dit mobiele pinautomaat heeft een zeer groot 3,5 inch touchscreen en ingebouwde high-speed thermische printer. U ontvangt de gehele maand juni 10% extra korting op dit nieuwe toestel!

mijnPIN presenteert het nieuwste topmodel onder de mobiele pinautomaten. De S920 heeft een zeer groot 3,5 inch touchscreen en ingebouwde high-speed thermische printer. Met de drie ingebouwde communicatieverbindingen kunt u altijd verbinding maken: via WiFi, met een SIM-kaart via GPRS/3G of met BlueTooth. Door de extra zware accu kunt u altijd en overal pinbetalingen accepteren. Natuurlijk kunt u, zoals bij alle mijnPIN terminals, uw klanten contactloos laten afrekenen.

SIM kaart

U kunt een standaard SIM kaart in de S920 gebruiken. Deze dient u zelf aan te schaffen. De eenmalige, opwaardeerkosten of maandelijkse kosten voor het GPRS abonnement van een provider zijn voor uw rekening. Wij raden een standaard KPN prepaid SIM kaart aan. Voor € 10 kunt u tussen de 2000 tot 4000 transacties doen. Daarnaast werkt deze SIM kaart in heel Europa voor hetzelfde tarief.

Slechts €0,25 of 1,8% transactiekosten 

Wanneer u op zoek bent naar een pinautomaat bent u bij ons aan het juiste adres. Niet alleen betaalt u geen terugkerende kosten omdat u geen abonnement hoeft af te sluiten, onze transactiekosten zijn zeer laag. Hebt u een gemiddeld bonbedrag wat lager is dan € 14? Dan is de tariefstructuur van 1,8% voor alle betaalkaarten heel voordelig. Is het gemiddelde bonbedrag hoog, dan hebben we een tariefstructuur waar voor betaalkaarten met het Maestro-logo €0,25 in rekening wordt gebracht. Voor alle andere betaalkaarten betaalt u dan 2,5%. Dit zijn zeer lage transactiekosten die er voor zorgen dat het gebruik van een mijnPIN mobiel pinautomaat voor iedereen betaalbaar is. 
 
De toestellen van mijnPIN werken zonder dat er een app of andere software is vereist. Bovendien is de werkwijze van de mobiele pinautomaten zeer eenvoudig. U hoeft alleen het bedrag in te tikken en het bedrag kan door de klant betaald worden. Deze eenvoudige werkwijze zorgt er in ieder geval voor dat iedereen probleemloos met de mobiele pinapparaten van mijnPIN overweg kan.

mijnPIN S920 specificaties

Het mijnPIN pakket bestaat uit een mobiele pinautomaat, een account en een creditcard en biedt u de volgende voordelen.

 • Extra groot 3,5 inch scherm.
 • Uitgerust met een snelle bonprinter
 • Volwaardige, zelfstandig werkende mobiele betaalautomaat.
 • Drie communicatieverbindingen mogelijk: WiFi, BlueTooth en GPRS.
 • Directe uitbetaling van de transacties op het account.
 • Geen app of andere software noodzakelijk.
 • Geen contract en geen abonnementskosten.
 • Eenvoudige gratis activering
 • Voldoet aan alle veiligheidsstandaarden.
 • NFC / contactloos betalen.
 • Accepteer Maestro, VPAY, MasterCard, Visa, JCB.
 • Automatische updates.


Speciaal voor u kunt u tot en met 30 juni genieten van €10,- extra korting op ons nieuwste model. Gebruik in onze webshop onderstaande code en geniet van extra korting op de S920.

MIJNPIN10JUNI

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door aangewezen banken of elektronisch geldinstellingen met vergunning.
myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.