Nieuw: De flexibele D200 Combo

Nieuw: De flexibele D200 Combo

Goed nieuws voor de D200 serie! Vanaf vandaag is de D200 Combo beschikbaar.

Update: vanaf 1 augustus 2017 is de naam van de D200 veranderd in myPOS Mini.

Dit is de combinatie tussen de D200 GPRS en D200 WiFi. De D200 Combo is uitgerust met WiFi, GPRS, Bluetooth en NFC. Daarnaast worden alle pinpassen en creditcards geaccepteerd. De D200 Combo heeft een display van 2,4 inch en weegt slechts 165 gram. Het mobiele pinapparaat is niet uitgerust met een bonprinter. 
 

Inruilactie D200
Bestaande klanten met een D200 GPRS of D200 WiFi kunnen hun mobiel pinapparaat inwisselen voor de nieuwe D200 Combo. Klanten ontvangen € 50,- euro voor het oude apparaat retour. Neem contact met onze klantenservice op voor meer informatie.
 
Combi voordeel D200C + posSIM
Het wordt nog mooier! Voor de hele maand oktober ontvang je 19 euro korting bij de aanschaf van een D200C in combinatie met de posSIM. Van € 198,- nu voor € 179,- met de kortingscode: D200SIM

Update: vanaf 1 augustus 2017 is de naam van de D200 veranderd in myPOS Mini.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door aangewezen banken of elektronisch geldinstellingen met vergunning.
myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.