Nieuwe simkaart maakt abonnementen en prepaid overbodig

  • Geplaatst op
  • Door Anthony Notos
  • Geplaatst in 3G, GPRS, simkaart
  • 0
Nieuwe simkaart maakt abonnementen en prepaid overbodig

Het Nederlandse bedrijf mijnPIN, aanbieder van mobiele pinautomaten, heeft een nieuwe simkaart ontwikkeld. Door deze zogenaamde posSIM simkaart zijn abonnementen of het steeds moeten opwaarderen van een prepaid tegoed vanaf nu voorgoed verleden tijd.

Onbeperkt data

De posSIM simkaart is de eerste op de markt waar na de aanschaf geen andere kosten meer aan verbonden zijn. Bijzonder is tevens dat de kaart onbeperkt data gebruik biedt, ondanks dat men enkel een eenmalig bedrag hoeft te betalen bij aankoop. Daarbij werkt de kaart niet alleen in Nederland maar ook in de rest van Europa, zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt.

Beheer op afstand

De enige voorwaarde die het bedrijf stelt, is dat de simkaart alleen gebruikt wordt in betaalautomaten van mijnPIN. Het is niet mogelijk om de kaart in smartphones of andere apparaten te gebruiken. De IMEI-code van de kaart wordt namelijk gekoppeld aan de betaalterminal. Bij verwijdering van de kaart wordt deze automatisch geblokkeerd. Anthony Notos, directeur van mijnPIN legt uit: "Op deze manier kunnen we de kaart op afstand beheren en monitoren. Met behulp van diverse diagnosefuncties controleren we of de kaart nog goed functioneert en indien nodig kunnen we de kaart zelfs op afstand herstarten."

Meer tijd en geld

Volgens Anthony Notos hebben ondernemers hierdoor zowel qua kosten als beheer geen omkijken naar de kaart: "Men houdt meer tijd en geld over om te besteden aan wat daadwerkelijk belangrijk is voor de zaak." De posSIM simkaart is vanaf vandaag te koop via www.mijnpin.nl.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door aangewezen banken of elektronisch geldinstellingen met vergunning.
myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.