Taxi Expo 2017 in Houten

  • Geplaatst op
  • Door mijnPIN
  • Geplaatst in Beurs
  • 0
Taxi Expo 2017 in Houten

Op donderdag 12 oktober wordt weer de Taxi Expo 2017 in Houten gehouden. Het is de vakbeurs voor taxi-ondernemers en opdrachtgevers van contractvervoer. Op de stand van Cabman (4.001) tonen we je weer de beste betaalterminals voor in de taxi.

Toegang voor de beurs is gratis voor taxi-ondernemers. Kom langs voor een demonstratie, kennismaking of om gewoon bij te praten.

U kunt zich gratis aanmelden via deze link

Hieronder een sfeerimpressie van de Taxi Expo 2016

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door aangewezen banken of elektronisch geldinstellingen met vergunning.
myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.