TaxiExpo 2016

  • Geplaatst op
  • Door mijnPIN
  • Geplaatst in Beurs
  • 0
TaxiExpo 2016

Taxi Expo is het jaarlijkse tweedaagse beurs-evenement voor de taxibranche. Dit jaar is het op woensdag 12 en donderdag 13 oktober 2016 in Expo Houten. Taxi Expo 2016 is een actieve netwerkdag voor taxi-ondernemers en opdrachtgevers van contractvervoer met zowel een vakbeurs als een breed scala aan interessante workshops.

Op de stand van mijnPIN kunt u alle Heights myPOS betaalterminals bekijken. U kunt met ons kennismaken en met ons bespreken wat de beste oplossing voor uw bedrijf is. We hebben ook de nodige versnaperingen. Voor iedere bezoeker van onze stand hebben we een mooie kortingscode & leuke attentie.

Locatie:
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Openingstijden woensdag 12 oktober & donderdag 13 oktober: 10:00 – 18:00 uur
Meer informatie en aanmelden kan via de Taxi Expo 2016 website. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door aangewezen banken of elektronisch geldinstellingen met vergunning.
myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.