Vergelijk Heights myPOS met SEPAY

Vergelijk Heights myPOS met SEPAY

Wilt u ook besparen op de kosten van een mobiele pinautomaat? Aanbieders zoals SEPAY en ICEPAY voeren erg hoge prijzen voor de aanschaf van een pinautomaat en vragen hiernaast ook nog jaarlijkse abonnementskosten. Vergelijk nu de kosten van SEPAY en ICEPAY met de mobiele pinautomaten van mijnPIN.

Benieuwd naar de voordelen van mijnPIN tegenover die van SEPAY en ICEPAY? Bij SEPAY en ICEPAY sluit u een contract af, waarbij u maandelijks (of jaarlijks) vaste kosten kwijt bent aan uw mobiele pinautomaat. Ze pretenderen de goedkoopste pinapparaten van Nederland te leveren. In deze vergelijking kunt u zien dat mijnPIN de goedkoopste pinapparaten van Nederland levert.

CONTRACTEN

Bij mijnPIN heeft u de keuze uit echte pinapparaten zonder abonnement, een simkaart van eenmalig € 59 en keuze uit een pinautomaat met of zonder bonprinter. De transactiekosten van mijnPIN bedragen slechts €0,25 of 1,8% van de transactie.

Bij SEPAY en ICEPAY betaalt u activatiekosten, servicekosten, simkaartkosten, wijzigingskosten en nog meer kleinere vergoedingen. Deze bedragen komen later in dit stuk terug en staan ook hieronder in de tabel.

SIMKAART KOSTEN

Bijzonder is overigens ook hoe SEPAY, ICEPAY, CCV, WorldLine en andere aanbieders met een simkaart omgaan. Bij de meesten bent u jaarlijks minimaal € 95 kwijt. Moet de simkaart ook in het buitenland werken dan betaalt u voor het roamen € 6,75 per maand (€ 81 per jaar) extra. Per Bij mijnPIN kost een POSsim eenmalig € 59 en werkt deze in heel Europa. De besparing op de datacommunicatiekosten is dus aanzienlijk.

SERVICECONTRACT

Bij SEPAY en ICEPAY gebruikt men het concept servicecontract voor € 16,95 per maand of € 199 per jaar. Dat bestaat dan uit service & onderhoud, transactieverwerking, software-updates, gratis omruil bij calamiteiten en uw eigen accountpagina bij SEPAY en ICEPAY. Bij mijnPIN is dit allemaal gratis en hoeft u geen apart servicecontract af te sluiten. Gewoon standaard onderdeel van een fantastisch product. Verder rekent mijnPIN geen eenmalige registratiekosten van € 49 door die SEPAY en ICEPAY wel in rekening brengen.

PINBON

Het aanpassen van een pinbon kunt u bij SEPAY en ICEPAY niet zelf doen. Dit moet u laten doen en kost u € 5 per keer per terminal. Bij mijnPIN kunt u zelf via uw account een logo uploaden, de descriptor wijzigen en twee regels voettekst toevoegen. Deze wijzigingen voert u dus zelf gratis door in uw account. Zo vaak als nodig is.

INGENICO iwl250

SEPAY en ICEPAY leveren als betaalterminal een apparaat van Ingenico uit. Deze is verkrijgbaar als de IWL250 WiFi of als de IWL250 GPRS (met een simkaart). U moet dus een keuze maken uit een van de twee verbindingsmogelijkheden. Er is geen Ingenico pinapparaat met beide verbindingsmogelijkheden. De myPOS Combo daarentegen heeft Wifi én een simkaart verbindingsmogelijkheid. Qua afmetingen en gewicht zijn ze vergelijkbaar: scheelt een paar millimeters en de myPOS Combo is 60 gram zwaarder. De kleurenschermen zijn even groot. Het prijsverschil tussen een myPOS Combo en een Ingenico iwl250 is € 400 waarbij de myPOS Combo het goedkoopste is van de twee. Wat de mooiste kleur voor een pinapparaat is mag u zelf bepalen: de myPOS Combo is zwart, de Ingenico iwel250 is zilver.

KOSTEN VERGELIJKEN van mijnPIN versus SEPAY en ICEPAY

Bekijk in de onderstaande tabellen de voordelen van mijnPIN tegenover die van SEPAY op jaarbasis.

 

mijnPIN Combo Prijs SEPAY iwl250 Prijs
myPOS Combo WiFi/SIM/Bluetooth/GPRS & NFC € 199,- Eenmalige aanschafkosten € 595,-
POSsim simkaart voor pinapparaat € 59,00 1-jarig abonnement € 203,40
Doos printrollen (50 stuks) € 24,95 Registratiekosten € 49,-
 • Accepteert Maestro, VPAY, Mastercard, Visa en JBC
 • Wifi
 • Bluetooth
 • GPRS
 • Contactloos betalen
 • Geen abonnementskosten
 
 • Pin- en creditcardbetalingen
 • WiFi
 • Contactloos betalen
 • 50 transacties gratis
 • abonnement van 1 jaar
 
Prijs € 282,95 Prijs € 847,40

 

Op een mobiel pinapparaat met WiFi of GPRS bespaart u bij mijnPIN t.o.v. SEPAY minimaal € 564,45,- op jaarbasis!

Bekijk nu ons gehele assortiment hier, en bespaar flink op uw kosten voor een mobiel pinapparaat!

*Deze prijzen zijn gebaseerd op de prijsstelling geldende op 1 mei 2017. Bron: website SEPAY.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door aangewezen banken of elektronisch geldinstellingen met vergunning.
myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.