Voordelen van mijnPIN tegenover SumUp en Payleven

Voordelen van mijnPIN tegenover SumUp en Payleven

Wilt u ook zo voordelig mogelijk gebruik kunnen maken van een mobiele pinautomaat? Veel aanbieders zoals SumUp en Payleven bieden je wel voordelige apparaten, maar hoge transactiekosten. Vergelijk nu de kosten van SumUp en Payleven met de mobiele pinautomaten van Heights myPOS.

SumUp heeft PayLeven overgenomen. Bent u benieuwd naar de voordelen van mijnPIN tegenover die van SumUp en Payleven? Bij SumUp en Payleven kunt u al zeer voordelig een kaartlezer aanschaffen waarmee mobiele betalingen gedaan kunnen worden. Helaas liggen de transactiekosten bij SumUp en Payleven vrij hoog, zeker als u niet zoveel transacties per maand heeft.

Sumup en Payleven pinreader

De SumUp en Payleven pinreader zijn compact en zien eruit als een klein rekenmachientje. Het zijn pinreaders en geen zelfstandig werkende betaalautomaten (zoals die van mijnPIN). De betaalapplicatie staat niet in het kastje maar is een apparte app die op de smartphone en tablet draait. Ook de security wordt door app op de smartphone of tablet geregeld. Verbinding tussen de pinreader en de smarthphone gaat via BlueTooth. Er zijn apps voor Apple IOS en Android. SumUp/PayLeven werken alleen in Nederland (let dus in grensgebieden). De transactiekosten beginnen bij 2,75%. Een losse bonprinter kost bij SumUp minimaal € 240.

mijnPIN myPOS pinapparaten

Bij mijnPIN heeft u de keuze uit echte - zelfstandig werkende - betaalautomaten, eventueel een SIM kaartje van €10,- (of een POSsimkaart van € 59) en keuze uit een pinautomaat met of zonder bonprinter. De transactiekosten van mijnPIN bedragen slechts €0,25 of 1,8% van de transactie. Alle betaalautomaten werken met een simkaart, Wifi of BlueTooth. Zo kan onder bijna alle omstandigheden uw betaalautomaat online gaan. Daarnaast hoeft u met een mobiele pinatuomaat van mijnPIN geen extra software op een smartphone en een tablet te installeren. De betaalautomaten werken in heel Europa.

Vergelijking mijnPIN versus SumUp en PayLeven

Bekijk in de onderstaande tabellen de voordelen van mijnPIN tegenover die van Payleven op basis van verkopen van rond de €2.000,- per maand met een gemiddelde transactie van € 50 met een pinpas van Maestro (dus 40 transacties per maand). De berekende kosten zijn per jaar. Bij € 2000 omzet betaalt u bij SumUp 2,5% transactiekosten.

mijnPIN myPOS Combo met bonprinter   SumUp - Payleven  
myPOS Combo (professional met bonprinter) € 199,- Kaartlezer € 79,-
POSsim simkaart (niet verplicht overigens) € 59,-    
Transactiekosten, € 0,25 voor Maestro € 120,- Transactieskosten 2,5% € 600,-
 • Accepteert Maestro, VPAY, Mastercard, Visa en JBC
 • Simkaart
 • Wifi
 • Bluetooth
 • Contactloos betalen
 
 • Accepteert Maestro, VPAY, Mastercard en Visa
 • Bluetooth
 • Contactloos betalen
 
Kosten na 1 jaar €378,00 Kosten na 1 jaar € 679,-

Voor de aanschaf van een mobiele pinautomaat bent u bij mijnPIN t.o.v. SumUp / Payleven € 300 goedkoper uit. Dit is een fors bedrag. Daarnaast is de mijnPIN een professionele, zelfstandig werkende betaalterminal met een bonprinter.

In onderstaande tabel bekijken we het verschil tussen SumUp/Payleven en mijnPIN bij het variabele tarief van 1,8%.

mijnPIN myPOS Combo met bonprinter   SumUp / Payleven pinreader  
D210 C (professional met bonprinter) € 199,- Kaartlezer en printer € 79,-
POSsim simkaart (niet verplicht overigens) € 59,-    
Transactiekosten, 1,8% alle kaarten € 432,- Transactiekosten 2,5% € 600,-
 • Accepteert Maestro, VPAY, Mastercard, Visa en JBC
 • Simkaart
 • Wifi
 • Bluetooth
 • GPRS
 • Contactloos betalen (NFC)
 
 • Accepteert Maestro, VPAY, Mastercard en Visa
 • Bluetooth
 • Contactloos betalen (NFC)
 
Prijs €690,- Prijs € 679,-


U zit dat de hogere aanschafkosten van de pinterminal door de lagere transactiekosten worden goedgemaakt. Bij hogere omzetten loopt het voordeel voor mijnPIN harder op. Kortom de 'goedkopere' pinreader van SumUp is eigenlijk altijd duurder. Af en toe heeft SumUp acties waar de pinreader gratis of goedkoper is. U ziet zelf dat dat eigenlijk niet eens zoveel uitmaakt op de totale gebruikskosten.

Bekijk nu ons gehele assortiment hier, en bespaar flink op uw kosten voor een mobiele pinautomaat!


*Deze prijzen zijn gebaseerd op de prijsstelling geldende op 12 maart 20167. Bron: website SumUp.
Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door aangewezen banken of elektronisch geldinstellingen met vergunning.
myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.