Wat is een mobiele pinapparaat?

Wat is een mobiele pinapparaat?

Vandaag de dag zijn mensen op zoek naar mogelijkheden om binnen hun bedrijf of winkel op zo efficiënt mogelijke wijze betalingen te accepteren en te verwerken. De technologie staat op dit vlak ook niet stil. Bij Heights myPOS bieden we onze klanten de mogelijkheid aan om verschillende mobiele pinapparaten in huis te halen die precies doen wat u er van verwacht. Transacties worden bijvoorbeeld meteen uitbetaald, er dient geen gebruik te worden gemaakt van een speciale app of andere software en er is geen sprake van hoge activatiekosten of dure abonnementen. Bent u eveneens geïnteresseerd in het gebruik van een mobiele pinapparaat, maar wilt u eerst alle nodige informatie en voordelen ontdekken? Wij zetten ze in dit blogartikel graag even voor u op een rijtje!

Directe uitbetaling en meteen toegang tot uw geld

Zoals in de inleiding van dit artikel reeds aangegeven kunt u bij het gebruik van ons mobiele pinapparaat steeds rekenen op een directe uitbetaling van de gelden. Dit brengt als voordeel met zich mee dat u ook meteen toegang heeft tot het bedrag op uw rekening. U kunt er bovendien voor kiezen om deze over te maken of via creditcard op te vragen.
 

Geen app of andere software noodzakelijk

Verschillende andere mobiele pinapparaten op de markt zijn alles behalve gebruiksvriendelijk. Er dient immers rekening te worden gehouden met het gebruik van een externe app of software die enige gewenning vergt. Dat is niet het geval wanneer u er voor kiest om gebruik te maken van een Heights myPOS mobiele pinapparaat. Het betreft namelijk volledig zelfstandig werkende mobiele betaalterminals die geen app of software vereisen.
 

Geen contract, activatiekosten of abonnementen

Het laatste waar u op zit te wachten bij het gebruikmaken van een mobiele pinapparaat is dat er hoge kosten voor in rekening worden gebracht. Dat is met de Heights myPOS mobiele pinapparaten zeker en vast niet het geval. U dient bijvoorbeeld geen rekening te houden met activatiekosten en bovendien is er geen sprake van vastgestelde contracten of abonnementen. Tel daar ook nog eens bij op dat er gebruik wordt gemaakt van twee verschillende, zeer lage transactiekosten en het mag duidelijk zijn dat het financiële plaatje van een mobiele pinapparaat van Heights myPOS klopt als een bus! De transactiekosten bedragen 1,8% voor alle kaarten of 0,25 euro voor Maestro.
 

Meteen een betalingsbewijs voor uw klanten

Wanneer u er voor kiest om gebruik te maken van een mobiele pinapparaat van Heights myPOS kunt u, uw klanten meteen voorzien van een betalingsbewijs. De wijze waarop dit betalingsbewijs kan worden verstrekt is sterk afhankelijk van het systeem waarover u beschikt. Standaard kunt u er bij ieder toestel van Heights myPOS namelijk voor kiezen om een betalingsbewijs te laten bezorgen per SMS of via e-mail, maar door gebruik te maken van met name de Heights myPOS mobiele betaalterminal met bonprinter kunt u, uw klant ook meteen voorzien van een geprint betalingsbewijs.
 

Veelzijdige en veilige mobiele pinapparaat

Tot slot spreekt het voor zich dat ook de veiligheid van het mobiele pinapparaat van uw keuze van cruciaal belang is. Wanneer u er voor kiest om een toestel van Heights myPOS in huis te halen voldoet deze aan alle veiligheidsstandaarden. Dit zorgt er voor dat alle betalingen steeds in complete veiligheid kunnen gebeuren. Bent u met andere woorden op zoek naar een veelzijdig en veilig mobiele pinapparaat welke aan al uw verwachtingen zal weten te voldoen en NFC contactloos betalen mogelijk maakt? Twijfel dan niet langer en ontdek snel wat de Heights myPOS mobiele pinapparaten ook u te bieden hebben!
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door aangewezen banken of elektronisch geldinstellingen met vergunning.
myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.