ZZP Nederland event in de Jaarbeurs

  • Geplaatst op
  • Door mijnPIN
  • Geplaatst in Beurs
  • 0
ZZP Nederland event in de Jaarbeurs

Ontwikkel je verder als ondernemer. Investeer in succes, dat is het thema van het ZZP Nederland Event 2017. Op het event kun je in gesprek met andere ondernemers en experts op de beursvloer.

Op de stand van mijnPIN kun je kennismaken met ons, demonstreren we de producten en kunnen we de mogelijkheden voor je bespreken.

Daarnaast kun je workshops volgen, o.a. op het gebied van acquisitie, uurtarief bepalen, belastingen en een-op- een-gesprekken aangaan met specialisten. Snelle beslissers kunnen nog gebruik maken van de NS-Business Card actie en gratis 1e klas naar het Event reizen en weer terug.

U kunt een ticket voor 22 of 23 september bestellen via deze link.

Ronnie Overgoor met spectaculaire opening

In een wervelend optreden van 45 minuten neemt Ronnie Overgoor je mee in de wereld van morgen. Hij laat zien welke eigenschappen je kunt inzetten om tot de juiste mindset te komen en niet alleen succesvol te zijn, maar ook te blijven!

Over beide dagen verdeeld zijn er vijftien sprekers van formaat die je informeren en jouw kennis bijspijkeren op zeer veel ondernemersgebieden. Je vindt alle onderwerpen en sprekers op de website.

Het programma staat op deze link.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2015 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van iPay International Ltd.

Het myPOS pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door iPAY International Ltd in Londen. De financiële diensten en accounts voor EEA landen worden verzorgd door Satabank PLC, een kredietinstelling onder toezicht van de Maltese Financiële Toezichthouder en geregistreerd bij de Europese Bankautoriteit (EBA).

myPOS Package and online payment platform are promoted and operated by iPAY International Ltd, London. Financial services and accounts for EEA countries are provided by Satabank plc (www.sata.bank), credit institution licensed by MFSA, Malta and registered in the European Banking Authority.