Home » Beurzen en events

Een mobiel pinautomaat voor beurzen en events

mobiel pinautomaat voor beurzen en events

Tegenwoordig kun je op bijna iedere plek wel pinnen en contactloos betalen en daarom is dit voor klanten dan ook de normaalste zaak van de wereld. Zelfs op plekken waar u geen directe verbinding hebt met een netwerk of Wifi zullen consumenten het gemak van pinnen verwachten. Als u bijvoorbeeld als verkoper op een beurs, festival of event staat zult vaak te maken hebben met deze soort consument. Niet iedereen op deze beurzen en events heeft echter een pinautomaat, terwijl het hebben van een mobiele pinautomaat meerdere voordelen heeft. 

Meer omzet met een mobiel pinapparaat

Op een beurs of event krijgt u dagelijks veel transacties teverwerken. Omdat klanten gewend zijn dat ze overal kunnen pinnen en contactloos betalen, maken ze daar ook steeds vaker gebruik van bij het betalen van kleine bedragen en op iedere locatie. Stelt u zich eens voor dat u over een mobiel pinautomaat beschikt dat u kunt meenemen naar de beurzen, festivals en evenementen waar u staat. Waarmee uw klanten altijd en overal veilig en snel kunnen betalen. Met de myPOS mobiele pinautomaten van mijnPIN is dit mogelijk! Daarnaast is de klant niet meer afhankelijk van enkel contant geld, maar kan meer en grotere aankopen doen als hij betaalt met zijn bankpas. Verkopers die al gebruik maken van een pinautomaat, geven aan dat er een flinke stijging is te zien in de omzet. 

Met een mobiel pinautomaat voor beurzen en events zal niet alleen uw omzet stijgen, maar betalingen worden ook een stuk veiliger. U zal steeds minder contant geld op zak hebben en de betaling die wordt gedaan via het mobiele pinautomaat wordt direct uitbetaald. U zult minder tijd kwijt zijn met uw administratie omdat u het contante geld niet meer hoeft te storten bij uw bank. De myPOS mobiele pinapparaten van mijnPIN zijn daarnaast zwaar beveiligd. Hierdoor weet u zeker dat betalingen veilig verlopen. 

Zonder contract of abonnement

De myPOS mobiele pinautomaten van mijnPIN zijn standaard uitgerust met verschillende, draadloze verbindingsmogelijkheden. Buiten de deur heeft u meestal geen directe toegang tot Wifi, en daarom kunnen de myPOS mobiele pinautomaten ook op GPRS werken via een simkaart. Zo kunnen uw klanten altijd en overal pinnen, op welke beurs, festival of evenement u ook staat. 

Bij veel mobiele pinapparaten aanbieders, moet u een langdurig contract of abonnement afsluiten. Hierdoor bent u gebonden aan het systeem van deze aanbieder en krijgt u te maken met hoge, terugkerende kosten. Als in kiest voor een myPOS mobiel pinautomaat voor beurzen, festivals en events hebben deze nadelen geen betrekking op u als verkoper. Onze mobiele pinautomaten zijn te koop tegen een lage kostprijs. Bekijk hier ons volledige aanbod. Alleen als er een transactie wordt uitgevoerd zullen er kosten in rekening gebracht worden. Ook al gebruikt u het mobiel pinapparaat een tijdje niet, dan hoeft u geen kosten te betalen.

Ook voor de unieke POSsim simkaart hoeft u geen abonnement af te sluiten. Voor een eenmalig bedrag van € 59 bent u altijd en overal online; niet alleen in Nederland maar ook in heel Europa. Dit is uniek daar alle andere aanbieders van betaalterminals minimaal € 95 per jaar voor hun simkaarten vragen. U kunt zorgeloos betalingen accepteren daar mijnPIN deze simkaart op afstand kan monitoren en beheren. 

Slechts €0,25 of 1,8% transactiekosten 

Wanneer u op zoek bent naar een pinautomaat voor beurzen en events, bent u bij mijnPIN aan het juiste adres. Niet alleen betaalt u geen terugkerende kosten omdat u geen abonnement hoeft af te sluiten, onze transactiekosten zijn zeer laag. Hebt u een gemiddeld bonbedrag wat lager is dan € 14? Dan is de tariefstructuur van 1,8% voor alle betaalkaarten heel voordelig. Is het gemiddelde bonbedrag hoger, dan hebben we een tariefstructuur waar voor betaalkaarten met het Maestro-logo €0,25 in rekening wordt gebracht. Voor alle andere betaalkaarten betaalt u dan 2,5%. Blijf u onderscheiden van uw concurrent door klanten de mogelijkheid te geven om overal en altijd te kunnen pinnen.  

Er is voor de myPOS mobiele pinautomaten van mijnPIN geen speciale software of app vereist. Het myPOS mobiele pinapparaat is direct te gebruiken op de beurs of het event, waar u ook staat. De myPOS pinautomaten werken eenvoudig en snel, waardoor u weinig tijd kwijt bent met een betaling. Zo kunt u zo snel en efficiënt mogelijk uw klanten helpen en heeft u meer tijd om bij meer klanten langs te gaan. 

Dus bent u opzoek naar een myPOS pinautomaat voor beurzen, festival en evenementen waar u de laagste kosten per transactie betaald? Waarbij u geen speciale software hoeft te installeren en geen contract hoeft af te sluiten? De myPOS mobiele pinautomaten van mijnPIN zijn de perfecte oplossing. Aarzel niet langer en ga ook voor een hogere omzet van uw bedrijf.

De resultaten filteren

Recent bekeken

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door gelicenseerde banken, betaalinstellingen en elektronisch geldinstellingen.

myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.