Home » Bloemisterij

Een mobiel pinautomaat voor uw bloemisterij

mobiel pinautomaat voor bloemisterij

Tegenwoordig kun je op bijna iedere plek wel pinnen en contactloos betalen en daarom is dit voor consumenten dan ook de normaalste zaak van de wereld. Zij zullen eerder verrast zijn als er bijvoorbeeld bij u in de bloemisterij geen pinautomaat aanwezig is. Niet iedereen met een bloemisterij heeft echter een pinautomaat terwijl het hebben van een mobiel pinautomaat meerdere voordelen heeft. Heeft u een andere zaak of winkel? Bekijk hier de andere branches. 

Meer omzet met een pinapparaat

Als eigenaar van een bloemisterij zult u iedere dag veel transacties te verwerken krijgen. Omdat consumenten gewend zijn dat ze overal kunnen pinnen en contactloos betalen, maken ze daar ook steeds vaker gebruik van bij het betalen van kleine bedragen. Daarnaast kunnen zij ook sneller een impulsaankoop doen. Men is niet afhaneklijk van enkel het contante geld dat zij zich hebben. Bloemisterijen die al gebruik maken van een pinautomaat, geven aan dat er een stijging is te zien in de omzet. Mensen kiezen toch eerder voor een wat duurder of groter boeket. 

Met een mobiel pinautomaat voor uw bloemisterij zal niet alleen uw omzet stijgen, maar betalingen worden ook een stuk veiliger. U zult steeds minder contact geld in uw bloemisterij hebben liggen. De mobiele myPOS pinapparaten zijn zwaar beveiligd. Daarnaast zal u minder tijd kwijt zijn met uw administratie omdat u het geld niet meer hoeft te storten bij de bank. Bij myPOS wordt u direct uitbetaald. 

Zonder contract of abonnement

De myPOS mobiele pinautomaten van mijnPIN zijn uitgerust met verschillende, draadloze verbindingsmogelijkheden. Zo kunnen uw klanten altijd en overal pinnen en contactloos betalen. Bij veel mobiele pinapparaten aanbieders, zult u een langdurig contract of abonnement moeten afsluiten. Dit zorgt er niet alleen voor dat u vast zit aan het systeem in kwestie, daarnaast krijgt u ook te maken met hoge, terugkerende kosten. Als u in uw bloemisterij ervoor kiest om gebruik te maken van een myPOS mobiel pinautomaat van mijnPIN hoeft u met deze nadelen geen rekening te houden. U kunt het mobiel pinautomaat voor uw bloemisterij aankopen tegen een zeer lage kostprijs en bovendien worden er uitsluitend kosten in rekening gebracht bij het uitvoeren van een transactie. Zelfs als er enkele maanden geen gebruik wordt gemaakt van het mobiele pinapparaat, hoeft u geen kosten te betalen.

Slechts €0,25 of 1,8% transactiekosten 

Wanneer u op zoek bent naar een pinautomaat voor in uw bloemisterij, bent u bij mijnPIN aan het juiste adres. Niet alleen betaalt u geen terugkerende kosten omdat u geen abonnement hoeft af te sluiten, onze transactiekosten zijn zeer laag. Hebt u een gemiddeld bonbedrag wat lager is dan € 14? Dan is de tariefstructuur van 1,8% voor alle betaalkaarten heel voordelig. Denk hierbij aan boeketten die u in uw bloemisterij verkoopt. Verkoopt u daarentegen boeketten en bloemstukken die duurder zijn en is het gemiddelde bonbedrag hoog, dan hebben we een tariefstructuur waar voor betaalkaarten met het Maestro-logo €0,25 in rekening wordt gebracht. Voor alle andere betaalkaarten zoals creditcards betaalt u dan 2,5%. Dit zijn zeer lage transactiekosten die er voor zorgen dat het gebruik van een myPOS mobiel pinautomaat voor iedere eigenaar van een bloemisterij betaalbaar is. 

Met een myPOS mobiel pinautomaat van mijnPIN hoeft u geen speciale software of app te installeren. U kunt de mobiele pinautomaat direct gebruiken. Bovendien werken de mobiele pinapparaten zeer eenvoudig. Tik het bedrag in op het toestel en de klant kan betalen. Iedereen kan probleemloos overweg met een myPOS mobiel pinautomaat van mijnPIN. 

Dus bent u opzoek naar een pinautomaat voor uw bloemisterij waar u de laagste kosten per transactie betaald? Waarbij u geen speciale software hoeft te installeren en geen contract hoeft af te sluiten? De myPOS mobiele pinautomaten van mijnPIN zijn de perfecte oplossing. Aarzel niet langer en ga ook voor een betere klantervaring in uw bloemisterij. Bekijk hier het gehele aanbod. 

De resultaten filteren

Recent bekeken

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door gelicenseerde banken, betaalinstellingen en elektronisch geldinstellingen.

myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.