Home » Groothandel

Een mobiel pinapparaat voor uw groothandel

mobiel pinautomaat voor groothandel

Tegenwoordig kun je op bijna iedere plek wel pinnen en contactloos betalen en daarom is dit voor consumenten dan ook de normaalste zaak van de wereld. Ook pinnnen tussen bedrijven wordt steeds normaler. U als groothandelaar zult vaak te maken krijgen met hoge bedragen die worden betaald. Niet iedere groothandel heeft echter een betaalterminal, terwijl het hebben van een mobiele betaalterminal meerdere voordelen heeft:

  • gemak voor de klanten. Ze hoeven geen cash geld in huis te halen.
  • u ontvangt sneller uw geld.
  • veilig voor uw chauffeurs omdat ze met minder contant geld rondrijden. 

Veilig en betrouwbaar

Met een mobiele betaalterminal voor uw groothandel zal de veiligheid van uw werknemer veel beter worden. Zij hoeven met minder contant geld over straat en hoeven geen contact geld in hun auto's, bestelbus of vrachtwagen te laten liggen. De betalingen via een myPOS betaalterminal van mijnPIN worden direct uitbetaald. U zult minder tijd kwijt zijn met uw administratie omdat u het contante geld niet meer hoeft te storten bij uw bank. De myPOS betaalterminals zijn gegerandeerd veilig en voldoen aan de hoogste EMV en PCI veiligheidsstandaarden, waardoor u pin- en creditcardbetalingen op eenvoudige én veilige manier kunt accepteren. Alle verbindingen zijn versleuteld en beveiligd. De transactieverwerking voldoet aan de strenge PCI DSS v3 veiligheidsstandaarden.

Meer omzet met een mobiel betaalterminal

U krijgt iedere dag veel transacties te verwerken. Uw klanten kunnen pinnen en hoeven geen rekening te houden hoeveel geld ze in de kas hebben. Ook kunt u altijd uw goederen afleveren omdat er met de pin betaald kan worden. 

Geen contract of abonnement

De mobiele betaalterminals van mijnPIN zijn uitgerust met verschillende, draadloze verbindingsmogelijkheden. Buiten de deur heeft u meestal geen directe toegang tot Wifi, en daarom werken onze mobiele betaalterminals ook met een eigen simkaart. Zo kunnen uw klanten altijd en overal pinnen (in heel Europa!), waar u ook producten aflevert. Bij veel mobiele betaalterminals aanbieders, zult u een langdurig contract of abonnement moeten afsluiten. Hierdoor bent u gebonden aan het systeem van deze aanbieder en krijgt u te maken met hoge, terugkerende kosten. Als in kiest voor een mobiel betaalterminal voor uw groothandel hebben deze nadelen geen betrekking op u. Onze mobiele betaalterminals zijn te koop tegen een lage kostprijs. Bekijk hier ons volledige aanbod. Alleen als er een transactie wordt uitgevoerd zullen er kosten in rekening gebracht worden. Ook al gebruikt u het mobiel betaalterminal een tijdje niet, dan hoeft u geen kosten te betalen.

Ook voor de unieke POSsim simkaart hoeft u geen abonnement af te sluiten. Voor een eenmalig bedrag van € 59 bent u altijd en overal online; niet alleen in Nederland maar ook in heel Europa. Dit is uniek daar alle andere aanbieders van betaalterminals minimaal € 95 per jaar voor hun simkaarten vragen. U kunt zorgeloos betalingen accepteren daar mijnPIN deze simkaart op afstand kan monitoren en beheren. 

Slechts €0,25 of 1,8% transactiekosten 

Wanneer u op zoek bent naar een betaalterminal voor uw groothandel, bent u bij mijnPIN aan het juiste adres. Niet alleen betaalt u geen terugkerende kosten omdat u geen abonnement hoeft af te sluiten, onze transactiekosten zijn zeer laag.  Zo bedragen de kosten voor betaalkaarten met het Maestro-logo slechts €0,25. U kunt ook creditcards van MasterCard of Visa accepteren. De transactiekosten bedragen dan 2,5% die overigens de meeste groothandels doorbelasten aan hun klanten.
Heeft u veel internationale klanten die met creditcards betalen? Dan is onze tariefstructuur van 1,8% waarschijnlijk interessanter. Pinpassen en creditcards gaan dan voor één tarief. De transactiekosten bedragen dan 1,8%.

Er is voor de myPOS mobiele betaalterminals van mijnPIN geen speciale software of app vereist. Het mobiele betaalterminal is direct te gebruiken op ieder adres, zonder dat hiervoor een mobiele telefoon of dergelijke nodig is. De betaalterminals werken eenvoudig en snel, waardoor u weinig tijd kwijt bent met een betaling. Zo kunt u zo snel en efficiënt mogelijk uw klanten helpen en heeft u meer tijd om bij meer klanten langs te gaan. 

Dus bent u opzoek naar een betaalterminal voor uw groothandel waar u de laagste kosten per transactie betaald? Waarbij u geen speciale software hoeft te installeren en welke uiterst veilig is? De mobiele betaalterminals van mijnPIN zijn de perfecte oplossing. Aarzel niet langer en ga ook voor een veilige afhandeling van uw transacties.

Gerelateerd artikel: mobiele betaalterminals voor koeriersdiensten


De resultaten filteren

Recent bekeken

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door gelicenseerde banken, betaalinstellingen en elektronisch geldinstellingen.

myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.