Home » Horeca

Een mobiel pinautomaat voor de horeca

mobiel pinautomaat voor horeca

Tegenwoordig kun je op bijna iedere plek wel pinnen of contactloos betalen en daarom is dit voor consumenten dan ook de normaalste zaak van de wereld. Zij zullen eerder verrast zijn als er bijvoorbeeld bij u in het café of restaurant geen pinautomaat aanwezig is. Niet iedereen met een horeca onderneming heeft echter een mobiele pinautomaat terwijl het hebben van zo'n dergelijk apparaat meerdere voordelen heeft.

Meer omzet met een mobiel pinapparaat

Als eigenaar van een bar, café of restaurant zult u iedere dag veel transacties te verwerken krijgen. Omdat klanten gewend zijn dat ze overal kunnen pinnen, maken ze daar ook steeds vaker gebruik van bij het betalen van kleine bedragen. Wanneer u dan over een vast pinapparaat beschikt zorgt dit er voor dat de klant genoodzaakt is om zijn gezellige stek op uw terras te verlaten om aan de bar de betaling te verrichten. Op het eerste zicht is dit uiteraard een prima mogelijkheid, maar het zou toch veel aangenamer zijn voor zowel uw personeel als de klanten van uw café of restaurant wanneer ze gewoon op het terras zelf hun betaling kunnen uitvoeren? Onmogelijk? Zeker niet! Door gebruik te maken van één van de myPOS mobiele pinapparaten uit het aanbod van mijnPIN beschikt u altijd en overal over de mogelijkheid om betalingen te accepteren!

Naast dat de omzet van uw horeca onderneming zal stijgen door een pinautomaat, is het gebruik er van een stuk veiliger. U zult steeds minder contact geld in uw café of restaurant hebben liggen. Ook zal u minder tijd kwijt zijn met uw administratie omdat u het geld niet meer hoeft te storten bij de bank.

Geen contract of abonnement

De mobiele pinautomaten van mijnPIN zijn uitgerust met verschillende, draadloze verbindingsmogelijkheden. Zo kunnen uw klanten altijd en overal pinnen of contactloos betalen. Bij veel mobiele pinapparaten aanbieders, zult u een langdurig contract of abonnement moeten afsluiten. Dit zorgt er niet alleen voor dat u vast zit aan het systeem in kwestie, daarnaast krijgt u ook te maken met hoge, terugkerende kosten. Als u in uw horeca onderneming ervoor kiest om gebruik te maken van een myPOS mobiel pinautomaat van mijnPIN hoeft u met deze nadelen geen rekening te houden. U kunt een myPOS mobiel pinautomaat voor in de horeca aankopen tegen een zeer lage kostprijs. Bekijk hier het complete aanbod. Bovendien worden er uitsluitend kosten in rekening gebracht bij het uitvoeren van een transactie. Zelfs als er enkele maanden geen gebruik wordt gemaakt van het mobiele pinautomaat, hoeft u geen kosten te betalen.

Fooien

Bij myPOS is het mogelijk om fooi te ontvangen via de betaalautomaat. Tot voor kort was het niet mogelijk om een fooi apart in te voeren bij het pinnen. Daarom werd op de betaalautomaat vaak het totaalbedrag inclusief fooi ingevoerd, of gaf de klant de fooi apart.

Door de fooi-mogelijkheid kan zowel met een pinpas en creditcard een aparte fooi via de betaalautomaat worden ontvangen. De betaalautomaten kunnen ook met meerdere medewerkers overweg. Iedere medewerker krijgt zijn eigen pincode. Uit de rapportages en de dagoverzichten kunt u de fooien altijd toerekenen aan de juiste medewerkers.

Hoe werkt een transactie met fooi?

Een transactie met fooi gaat als volgt:

  • U start de transactie. Kies 'Betaling' en voer het bedrag in. Bevestig met (O).
  • Uw klant toetst het fooibedrag in, gevolgd door (O).
  • Uw klant ziet het bedrag, de fooi en het totaalbedrag in het scherm van de betaalautomaat staan.
  • Uw klant drukt vervolgens op (O), de betaalautomaat vraagt om een een pas.
  • De klant stopt zijn pas in de betaalautomaat en toetst de pincode in en bevestigt met <OK>. De transactie is nu afgerond.
Fooien accepteren op de betaalautomaten van mijnPIN

Slechts €0,25 of 1,8% transactiekosten 

Wanneer u op zoek bent naar een pinautomaat voor in uw café of restaurant, bent u bij mijnPIN aan het juiste adres. Niet alleen betaalt u geen terugkerende kosten omdat u geen abonnement hoeft af te sluiten, onze transactiekosten zijn zeer laag. Hebt u een gemiddeld bonbedrag wat lager is dan € 14? Dan is de tariefstructuur van 1,8% voor alle betaalkaarten heel voordelig. Denk hierbij aan alle transacties voor enkele drankjes. Is het gemiddelde bonbedrag hoog, dan hebben we een tariefstructuur waar voor betaalkaarten met het Maestro-logo €0,25 in rekening wordt gebracht. Voor alle andere betaalkaarten betaalt u dan 2,5%. Dit zijn zeer lage transactiekosten die er voor zorgen dat het gebruik van een myPOS mobiel pinautomaat voor iedere eigenaar van een horeca onderneming betaalbaar is.

De myPOS pinautomaten van mijnPIN werken zonder dat er een app of andere software is vereist. Bovendien is de werkwijze van de myPOS mobiele pinautomaten zeer eenvoudig. U hoeft alleen het bedrag in te tikken en het bedrag kan door de klant betaald worden. Deze eenvoudige werkwijze zorgt er in ieder geval voor dat iedereen probleemloos met de myPOS mobiele pinapparaten van mijnPIN overweg kan.

Dus bent u opzoek naar een mobiel pinautomaat voor in de horeca waarmee u veilig en efficiënt betalingen kunt accepteren? De myPOS mobiele pinautomaten van mijnPIN zijn de perfecte oplossing. Aarzel niet langer en ga ook voor een hogere omzet in uw bar, café of restaurant.

De resultaten filteren

Recent bekeken

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door gelicenseerde banken, betaalinstellingen en elektronisch geldinstellingen.

myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.