Home » Hotels

Een mobiel pinapparaat voor hotels

mobiel pinautomaat voor hotel

Tegenwoordig kunnen klanten gemakkelijk hotels, motels of kamers huren. Dit gebeurd vaak online, per mail of via telefonisch contact. U als hoteleigenaar zult vaak te maken hebben met deze soort klant. Echter is het erg vervelend als u een kamer boekt voor een klant, waarna deze vervolgens niet komt opdagen of de betaling niet kan voldoen. Dit neemt tijd en kosten in beslag. Met een mobiele betaalterminal van mijnPIN zult u hier snel een einde aan maken. Voor hotels bieden we alle gewenste functionaliteiten: balieverkoop, pre-authorisatie en MoTo.

Pre authorisatie van creditcards

Voor hotels, motels, kamerverhuurders en autoverhuurders bieden we met onze myPOS mobiele pinapparaten de pre-autorisatie functionaliteit. Door het pre-autoriseren van een creditcard bent u er zeker van dat de gebruikte creditcard geldig is en of het limiet wel toereikend is. De pre-autorisatie is geen betaling, maar een check. De pre-autorisatie is een tijdelijke inhouding van een bepaald bedrag, vaak gelijk is aan een of twee nachten van de boeking.

Mail Order Telephone Order (MOTO)

Bij MOTO (Mail/Phone Order) transacties worden de transactiegegevens handmatig ingevoerd op de myPOS betaalterminal. Deze functionaliteit is handig als u boekingen per telefoon, fax of post aanneemt en de klant met een creditcard wil betalen. U voert dan het kaartnummer en de vervaldatum in op uw terminal. Een nieuwe toevoeging aan de vele MOTO mogelijkheden zijn de betaalverzoeken. Deze betaalverzoeken kunt u eenvoudig via uw myPOS account per mail of SMS naar uw klant sturen. De klant betaalt dan het bedrag op een beveiligde betaalpagina waarbij u vervolgens het bedrag direct op uw account krijgt bijgeschreven.

Meer omzet met een mobiel betaalterminal

Als u kamers verhuurt, krijgt u dagelijks veel transacties te verwerken. Omdat klanten gewend zijn dat ze overal kunnen pinnen en contactloos betalen, maken ze daar ook steeds vaker gebruik van. De klant is niet meer afhankelijk van enkel contant geld, maar kan meer en grotere aankopen doen als hij betaalt met zijn bankpas. Denk bijvoorbeeld aan extra's die u als hotel aan uw klanten biedt. Hotels die al gebruik maken van een betaalterminal van mijnPIN, geven aan dat er een flinke stijging is te zien in de omzet. 

Met een myPOS mobiel betaalterminal voor uw hotel zal niet alleen uw omzet stijgen, maar betalingen worden ook een stuk veiliger. Door de pre-authorisatie en moto functionaliteit weet u zeker dat de betaling wordt voldaan. De betaling die wordt gedaan via het mobiele betaalterminal wordt direct uitbetaald. De myPOS mobiele pinapparaten van mijnPIN zijn zwaar beveiligd. Hierdoor weet u zeker dat betalingen veilig verlopen. 

Geen contract of abonnement

De myPOS mobiele betaalterminals van mijnPIN zijn uitgerust met verschillende, draadloze verbindingsmogelijkheden. Wij bieden betaalterminals aan die werken door middel van Wifi, Bluetooth, GPRS of NFC. We accepteren alle betaalkaarten van Maestro, Bancontact, VPAY, Visa Electron, MasterCard, Visa, JCB en (China) Union Pay.

Bij veel mobiele pinapparaten aanbieders, moet u een langdurig contract of abonnement afsluiten. Hierdoor bent u gebonden aan het systeem van deze aanbieder en krijgt u te maken met hoge, terugkerende kosten. Als u kiest voor een myPOS mobiel betaalterminal van mijnPIN hebben deze nadelen geen betrekking op uw onderneming. De myPOS mobiele betaalterminals zijn te koop tegen een lage kostprijs. Bekijk hier ons volledige aanbod. Alleen als er een transactie wordt uitgevoerd zullen er kosten in rekening gebracht worden. Ook al gebruikt u een myPOS mobiel betaalterminal een tijdje niet, dan hoeft u geen kosten te betalen.

Slechts 1,8% transactiekosten 

Wanneer u op zoek bent naar een betaalterminal voor uw hotel, bent u bij mijnPIN aan het juiste adres. Naast dat u geen abonnement hoeft af te sluiten, betaalt u bij ons zeer lage transactiekosten. Voor fysieke mobiele betalingen die uitgevoerd worden met betaalkaarten van Maestro, VPAY, Visa of MasterCard wordt 1,8% in rekening gebracht. Voor niet-fysieke transacties zoals MoTo wordt een toeslag van 1% in rekening gebracht.

Er is voor de mobiele betaalterminals van mijnPIN geen speciale software of app vereist. Een myPOS mobiele betaalterminal is namelijk direct te gebruiken. De betaalterminals werken eenvoudig en snel, waardoor u weinig tijd kwijt bent met een betaling. Zo kunt u zo snel en efficiënt mogelijk uw klanten helpen.

Dus bent u opzoek naar een betaalterminal voor uw hotel met de mogelijkheid tot pre-authorisatie en moto? Waar u de laagste kosten per transactie betaald? Waarbij u geen speciale software hoeft te installeren en geen contract hoeft af te sluiten? De myPOS mobiele betaalterminals van mijnPIN zijn de perfecte oplossing. Aarzel niet langer en kies een myPOS mobiele betaalterminal van mijnPIN.

De resultaten filteren

Recent bekeken

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door gelicenseerde banken, betaalinstellingen en elektronisch geldinstellingen.

myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.