Home » Huis aan huis verkoop

Een mobiel pinapparaat voor huis aan huis verkoop

mobiel pinautomaat voor huis aan huis verkoop

Tegenwoordig kun je op bijna iedere plek wel pinnen en contactloos betalen en daarom is dit voor klanten dan ook de normaalste zaak van de wereld. Zelfs op plekken waar u geen directe verbinding hebt met een netwerkkabel of Wifi zullen consumenten het gemak van pinnen verwachten. Denk bijvoorbeeld aan restaurants die maaltijden thuisbezorgen of huis aan huis verkopers. Niet iedereen die aan huis verkoopt heeft echter een pinautomaat, terwijl het hebben van een mobiele pinautomaat meerdere voordelen heeft. 

Meer omzet met een mobiel pinapparaat

U krijgt iedere dag veel transacties te verwerken. Omdat klanten gewend zijn dat ze overal kunnen pinnen en contactloos betalen, maken ze daar ook steeds vaker gebruik van bij het betalen van kleine bedragen en op iedere locatie. Of ze willen juist thuis grotere bedragen kunnen pinnen, zodat ze geen hoge bedragen aan contant geld in huis hoeven hebben. Met een mobiel pinautomaat voor huis aan huis verkoop, bespaart u tijd en geld op deze transacties. Mensen zijn niet meer afhankelijk van het contante geld dat zij op zak hebben en zullen bijvoorbeeld eerder besluiten om uw producten aan te schaffen als hier ook voor gepind kan worden. Waarschijnlijk kunt u ook méér verkopen daar een klant duurdere of meer producten kan aanschaffen. Huis aan huis verkopers die al gebruik maken van een pinautomaat, geven aan dat er een flinke stijging is te zien in hun omzet. Kortom, verkoop altijd én meer.

Met een mobiel pinautomaat voor huis aan huis verkoop zal niet alleen uw omzet stijgen, maar betalingen worden ook een stuk veiliger. U hoeft met steeds minder contant geld over straat en betalingen worden direct uitgekeerd. U zult minder tijd kwijt zijn met uw administratie omdat u het contante geld niet meer hoeft te storten bij uw bank. De myPOS mobiele pinapparaten van mijnPIN zijn daarnaast zwaar beveiligd. Hierdoor weet u zeker dat betalingen veilig verlopen.

Geen contract of abonnement

De myPOS mobiele pinautomaten van mijnPIN zijn uitgerust met verschillende, draadloze verbindingsmogelijkheden. Buiten de deur heeft u meestal geen directe toegang tot Wifi, en daarom kunnen de myPOS mobiele pinautomaten standaard ook met een simkaart werken. Zo kunnen uw klanten altijd en overal pinnen, waar u ook producten aflevert. Bij veel mobiele pinapparaten aanbieders, zult u een langdurig contract of abonnement moeten afsluiten. Hierdoor bent u gebonden aan het systeem van deze aanbieder en krijgt u te maken met hoge, terugkerende kosten. Als in kiest voor een myPOS mobiel pinautomaat voor huis aan huis verkoop hebben deze nadelen geen betrekking op u. Onze mobiele pinautomaten zijn te koop tegen een lage kostprijs. Bekijk hier ons volledige aanbod. Alleen als er een transactie wordt uitgevoerd zullen er kosten in rekening gebracht worden. Ook al gebruikt u het mobiel pinapparaat een tijdje niet, dan hoeft u geen kosten te betalen.

Ook voor de unieke POSsim simkaart hoeft u geen abonnement af te sluiten. Voor een eenmalig bedrag van € 59 bent u altijd en overal online; niet alleen in Nederland maar ook in heel Europa. Dit is uniek daar alle andere aanbieders van betaalterminals minimaal € 95 per jaar voor hun simkaarten vragen. U kunt zorgeloos betalingen accepteren daar mijnPIN deze simkaart op afstand kan monitoren en beheren. 

Slechts €0,25 of 1,8% transactiekosten 

Wanneer u op zoek bent naar een pinautomaat voor huis aan huis verkoop, bent u bij mijnPIN aan het juiste adres. Niet alleen betaalt u geen terugkerende kosten omdat u geen abonnement hoeft af te sluiten, onze transactiekosten zijn zeer laag. Hebt u een gemiddeld bonbedrag wat lager is dan € 14? Dan is de tariefstructuur van 1,8% voor alle betaalkaarten heel voordelig. Is het gemiddelde bonbedrag hoger, dan hebben we een tariefstructuur waar voor betaalkaarten met het Maestro-logo €0,25 in rekening wordt gebracht. Voor alle andere betaalkaarten zoals creditcards betaalt u dan 2,5%. Deze lage transactiekosten zorgen ervoor dat u als verkoper betaalbaar gebruik kunt maken van een mobiel pinautomaat.

Er is voor de myPOS mobiele pinautomaten van mijnPIN geen speciale software of app vereist. Het mobiele pinapparaat is direct te gebruiken bij iemand thuis, zonder dat hiervoor een mobiele telefoon of dergelijke nodig is. De pinautomaten werken eenvoudig en snel, waardoor u weinig tijd kwijt bent met een betaling. Zo kunt u zo snel en efficiënt mogelijk uw klanten helpen en heeft u meer tijd om bij meer klanten langs te gaan. 

Dus bent u opzoek naar een pinautomaat voor huis aan huis verkoop waar u de laagste kosten per transactie betaald? Waarbij u geen speciale software hoeft te installeren en geen contract hoeft af te sluiten? De myPOS mobiele pinautomaten van mijnPIN zijn de perfecte oplossing. Aarzel niet langer en ga ook voor een betere klantervaring. Bekijk ook voor welke branches wij nog meer interessant zijn. 

De resultaten filteren

Recent bekeken

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door gelicenseerde banken, betaalinstellingen en elektronisch geldinstellingen.

myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.