Home » Markt

Mobiel pinapparaat voor de markt

mobiel pinautomaat voor markt

Pinnen of contactloos betalen kan vrijwel overal: van supermarkt tot kledingzaak. Maar pinnen op de markt blijft nog achter. Dit terwijl de mogelijkheden van mobiel pinnen de laatste jaren flink zijn ontwikkeld én consumenten steeds minder met contact geld betalen. Verhoog uw klantvriendelijkheid en maak pinnen op de markt mogelijk met een mobiele pinautomaat

ACTIE: bestel het D210 VC Value Pack met korting: van € 297,- nu voor € 259,-. Heeft u een kortingscode ontvangen? Dan krijgt u extra korting! Namelijk € 10,- korting op de myPOS D210C, gratis verzending en een gratis doos pinrollen ter waarde van € 24,95! Deze actie loopt slechts tot en met 31 augustus 2017. >Bekijk het D210C Value Pack.

Mobiel pinapparaat: meer tevreden klanten, meer omzet

Klanten zijn inmiddels gewend om voor de meeste aankopen te kunnen pinnen. Dus waarom niet ook op de markt? Wanneer u pinnen mogelijk maakt bij uw kraam, biedt dit de volgende voordelen:

 • Meer omzet
  Klanten zijn niet meer afhankelijk van alleen contant geld en kunnen door te pinnen meer en grotere aankopen bij u doen.
 • Meer tevreden klanten
  U biedt klanten een veiligere en snellere manier van betalen. Hierdoor bent u klantvriendelijker en dit verhoogt het aantal tevreden klanten.
 • Meer tijd
  U bent dankzij een mobiel pinapparaat minder tijd kwijt aan administratie. Doordat u niet telkens contact geld op uw rekening hoeft te storten, heeft u meer tijd over voor overige zaken.
 • Meer veiligheid
  De transactie gebeurt volledig digitaal, waardoor u steeds minder contact geld in uw kraam nodig heeft. Dankzij de zware beveiliging van de myPOS mobiele pinapparaten weet u tevens zeker dat de transacties veilig verlopen.

Geen contract of abonnement bij mijnPIN

Bij mijnPIN sluit u geen dure en langdurige contracten of abonnementen af voor uw mobiel pinapparaat. Daar houden we niet van. We maken het heel simpel: onze mobiele pinautomaten zijn te koop tegen een zeer lage kostprijs. Alleen als er een transactie wordt uitgevoerd, draagt u daarvan een klein percentage af aan mijnPIN. Dus als u het mobiel pinapparaat een tijdje niet gebruikt, worden er geen kosten in rekening gebracht.

Ook voor de unieke POSsim simkaart sluit u geen abonnement af. Voor een eenmalig bedrag van € 59,- bent u altijd en overal online; niet alleen in Nederland, maar ook in heel Europa. Bij andere aanbieders van betaalterminals betaalt u voor een simkaart al gauw minimaal € 95,- per jaar. Ook goed om te weten: met de POSsim simkaart kunt u zorgeloos betalingen accepteren, want mijnPIN kan de simkaart op afstand monitoren en beheren.

ACTIE: bestel het D210 VC Value Pack met korting: van € 297,- nu voor € 259,-. Heeft u een kortingscode ontvangen? Dan krijgt u extra korting! Namelijk € 10,- korting op de myPOS D210C, gratis verzending en een gratis doos pinrollen ter waarde van € 24,95! Deze actie loopt slechts tot en met 31 augustus 2017. >Bekijk het D210C Value Pack.

Transactiekosten bij mijnPIN

Bij mijnPIN sluit u geen contract of abonnement af, maar u betaalt zeer lage transactiekosten. Hoe werkt dat?

 • Is uw een gemiddeld bonbedrag lager dan € 14,00?
  Dan betaalt u in Nederland slechts 1,8% aan transactiekosten per transactie. Dit geldt voor betalingen met alle betaalkaarten.
 • Is uw gemiddeld bonbedrag hoger dan € 14,00?
  Dan betaalt u voor transacties met betaalkaarten met het Maestro-logo € 0,25 per transactie. Voor alle overige betaalkaarten en creditcards betaalt u 2,5% aan transactiekosten per transactie.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen of advies nodig over een mobiel pinapparaat? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze klantenservice! Bekijk de contactmogelijkheden.

Ons aanbod

De resultaten filteren

Recent bekeken

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door gelicenseerde banken, betaalinstellingen en elektronisch geldinstellingen.

myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.