Home » Pedicure

Een mobiele pinautomaat voor uw pedicure praktijk

pedicure praktijk pinapparaat

Tegenwoordig kun je op bijna iedere plek wel pinnen of contactloos betalen en daarom is dit voor consumenten dan ook de normaalste zaak van de wereld. Zij zullen eerder verrast zijn als er bijvoorbeeld bij u in de praktijk geen pinautomaat aanwezig is. Niet iedereen met een pedicure praktijk heeft echter een pinautomaat terwijl het hebben van een mobiele pinautomaat in uw praktijk meerdere voordelen heeft. 

Meer omzet met een mobiele pinautomaat

Als eigenaar van een pedicurepraktijk zult u iedere dag veel transacties te verwerken krijgen. Omdat consumenten gewend zijn dat ze overal kunnen pinnen, maken ze daar ook steeds vaker gebruik van bij het betalen van kleine bedragen. Daarnaast kunnen zij ook sneller een impulsaankoop doen. Met alleen contact geld op zak, vaak het exacte bedrag wat men betaald voor een behandeling, wordt dit lastiger. Pedicurepraktijken die al gebruik maken van een mobiele pinautomaat, geven aan dat er een stijging is te zien in de omzet. De aankoop van producten stijgt doordat de klanten niet meer gebonden zijn aan het contant geld dat zij mee nemen.

Naast dat de omzet van uw pedicure praktijk zal stijgen door een pinautomaat, is het gebruik er van een stuk veiliger. U zult steeds minder contant geld in uw praktijk hebben liggen. Ook zal u minder tijd kwijt zijn met uw administratie omdat u het geld niet meer hoeft te storten bij de bank.

Voor het eenvoudig bijwerken van uw administratie kunt u ook gebruik maken van referentienummers bij de betalingen. Deze referenties zoals een factuurnummer kunt u zelf meegeven bij de betaling.

Altijd en overal pinnen en contactloos betalen in uw pedicure praktijk

De myPOS mobiele pinapparaten van mijnPIN zijn uitgerust met verschillende, draadloze verbindingsmogelijkheden. Zo kunnen uw klanten altijd en overal pinnen of contactloos betalen. Bij veel aanbieders van mobiele pinapparaten zult u een langdurig contract of abonnement moeten afsluiten. Dit zorgt er niet alleen voor dat u vast zit aan het systeem in kwestie, daarnaast krijgt u ook te maken met hoge, terugkerende kosten. Als u in uw praktijk ervoor kiest om gebruik te maken van een myPOS mobiel pinautomaat hoeft u met deze nadelen geen rekening te houden. U kunt het pinautomaat voor uw pedicurepraktijk aankopen tegen een zeer lage kostprijs en bovendien worden er uitsluitend kosten in rekening gebracht bij het uitvoeren van een transactie. Zelfs als er enkele maanden geen gebruik wordt gemaakt van het mobiele pinautomaat, hoeft u geen kosten te betalen.

Slechts €0,25 of 1,8% transactiekosten 

Wanneer u op zoek bent naar een pinautomaat voor in uw pedicure praktijk, bent u bij mijnPIN aan het juiste adres. Niet alleen betaalt u geen terugkerende kosten omdat u geen abonnement hoeft af te sluiten, onze transactiekosten zijn zeer laag. Hebt u een gemiddeld bonbedrag wat lager is dan € 14? Dan is de tariefstructuur van 1,8% voor alle betaalkaarten heel voordelig. Denk hierbij aan alle korte behandelingen met een lage prijs. Geeft u daarentegen pedicurebehandelingen die duurder zijn en is het gemiddelde bonbedrag hoog, dan hebben we een tariefstructuur waar voor betaalkaarten met het Maestro-logo €0,25 in rekening wordt gebracht. Voor alle andere betaalkaarten zoals creditcards betaalt u dan 2,5%. Dit zijn zeer lage transactiekosten die er voor zorgen dat het gebruik van een myPOS mobiel pinautomaat voor iedere eigenaar van een pedicure praktijk betaalbaar is. 
 
De myPOS betaalterminals werken zonder dat er een app of andere software is vereist. Bovendien is de werkwijze van de mobiele pinautomaten zeer eenvoudig. U hoeft alleen het bedrag in te tikken en het bedrag kan door de klant betaald worden. Deze eenvoudige werkwijze zorgt er in ieder geval voor dat iedereen probleemloos met de myPOS mobiele pinapparaten overweg kan.

Dus bent u opzoek naar een pinautomaat voor uw pedicure praktijk waarmee u veilig en efficiënt betalingen kunt accepteren? De mobiele pinautomaten van mijnPIN zijn de perfecte oplossing. Aarzel niet langer en ga ook voor een hogere omzet in uw praktijk. Bekijk hier het gehele aanbod. 

De resultaten filteren

Recent bekeken

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door gelicenseerde banken, betaalinstellingen en elektronisch geldinstellingen.

myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.