Home » Schoolkantines

Een mobiel pinautomaat voor schoolkantines

mobiel pinautomaat voor schoolkantine

Tegenwoordig kun je op bijna iedere plek wel pinnen of contactloos betalen en daarom is dit ook voor scholieren en studenten de normaalste zaak van de wereld. Door deze snelle betaalmethode zorgt pinnen en zeker het contactloos betalen ook in schoolkantines dat er meer klanten in een korte tijd geholpen kunnen worden.

Meer omzet met een mobiel pinapparaat

Als medewerker in een schoolkantine zult u iedere dag veel transacties te verwerken krijgen. Studenten zijn gewend dat zij altijd en overal kunnen betalen met hun bankpas, ook voor de kleinere bedragen zoals tijdens de lunch. Tijdens de drukte van bijvoorbeeld lunchtijden, wilt u zo snel mogelijk uw klanten kunnen helpen. Met een mobiel pinautomaat voor de schoolkantine zorgt u ervoor dat er meer mensen geholpen kunnen worden. Daarnaast zijn scholieren, studenten en medewerkers niet meer afhankelijk van het geld dat zij contant bij zich dragen. Zij zullen sneller geneigd zijn een impulsaankoop te doen als u een mobiel pinapparaat beschikbaar heeft. De schoolkantines die al gebruik maken van een mobiel pinapparaat, geven aan een stijging te zien in de omzet. 

Met een mobiel pinautomaat voor uw schoolkantine zal niet alleen uw omzet stijgen, maar betalingen worden ook een stuk veiliger. U zult steeds minder contact geld op uw school hebben liggen. De myPOS mobiele pinapparaten van mijnPIN zijn zwaar beveiligd. Daarnaast zal u minder tijd kwijt zijn met uw administratie omdat u het geld niet meer hoeft te storten bij de bank. Bij myPOS wordt het geld direct uitbetaald. 

Geen contract of abonnement

Met een mobiel pinautmaat voor de schoolkantine bent u zeker van verschillende, draadloze verbindingsmogelijkeden. De myPOS mobiele pinapparaten werken via bijvoorbeeld Wifi en GPRS. Zo kunnen uw studenten en medewerkers altijd en overal pinnen en contactloos betalen. Bij myPOS hoeft u geen abonnement of contract af te sluiten, zoals u dit vaak bij andere aanbieders ziet. Daardoor betaald u bij Heights myPOS geen hoge, terugkerende kosten. 

Bekijk hier het aanbod van onze mobiele pinapparaten. Ze zijn te koop tegen een lage kostprijs en u betaalt alleen als er een transactie wordt uitgevoerd. Zelfs als u uw mobiel pinautomaat een tijd niet gebruikt, betaalt u geen extra kosten. 

Slechts €0,25 of 1,8% transactiekosten 

Wanneer u op zoek bent naar een pinautomaat voor in uw schoolkantine, bent u bij mijnPIN aan het juiste adres. Niet alleen betaalt u geen terugkerende kosten omdat u geen abonnement hoeft af te sluiten, onze transactiekosten zijn zeer laag. Hebt u een gemiddeld bonbedrag wat lager is dan € 14? Dan is de tariefstructuur van 1,8% voor alle betaalkaarten heel voordelig. Denk hierbij aan alle transacties met lage kosten in uw schoolkantine. Is het gemiddelde bonbedrag hoog, dan hebben we een tariefstructuur waar voor betaalkaarten met het Maestro-logo €0,25 in rekening wordt gebracht. Voor alle andere betaalkaarten zoals creditcards betaalt u dan 2,5%. Door deze lage transactiekosten wordt het voor scholen nog aantrekkelijker om een mobiel pinautomaat aan te schaffen. 

Geen speciale software vereist

Bij de myPOS mobiele pinautomaten van mijnPIN hoeft u geen speciale software of app te installeren. U kunt het mobiel pinautomaat direct gebruiken in uw schoolkantine. U kunt als kantine meer omzet draaien, doordat klanten snel en efficiënt kunnen betalen. De myPOS mobiele pinapparaten van mijnPIN zijn uiterst gemakkelijk te bedienen. U hoeft alleen maar het bedrag in te typen en de klant kan de betaling doen. 

Dus bent u opzoek naar een mobiele pinautomaat voor schoolkantines waar u de laagste kosten per transactie betaald? Waarbij u geen speciale software hoeft te installeren en geen contract hoeft af te sluiten? De myPOS mobiele pinautomaten van mijnPIN zijn de perfecte oplossing. Aarzel niet langer en ga ook meer omzet in de kantines! 

De resultaten filteren

Recent bekeken

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door gelicenseerde banken, betaalinstellingen en elektronisch geldinstellingen.

myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.