Home » Schoonheidssalon

Een mobiele pinautomaat voor uw schoonheidssalon

mobiel pinautomaat voor schoonheidssalon

Tegenwoordig kun je op bijna iedere plek wel pinnen en contactloos betalen en daarom is dit voor consumenten dan ook de normaalste zaak van de wereld. Zij zullen eerder verrast zijn als er bijvoorbeeld bij u in de salon geen pinautomaat aanwezig is. Niet iedereen met een schoonheidssalon heeft echter een pinautomaat terwijl het hebben van een mobiele pinautomaat in uw salon meerdere voordelen heeft.

Meer omzet met een mobiele pinautomaat

Als eigenaar van een schoonheidssalon zult u iedere dag veel transacties te verwerken krijgen. Omdat consumenten gewend zijn dat ze overal kunnen pinnen en contactloos betalen, maken ze daar ook steeds vaker gebruik van bij het betalen van kleine bedragen. Daarnaast kunnen zij ook sneller een impulsaankoop doen. Met alleen contact geld op zak, vaak het exacte bedrag wat men betaald voor een behandeling, wordt dit lastiger. Beautysalons die al gebruik maken van een mobiele pinautomaat, geven aan dat er een stijging is te zien in de omzet. De aankoop van producten naast een behandeling, stijgt doordat de klanten niet meer gebonden zijn aan het contant geld dat zij mee nemen.

Naast dat de omzet van uw schoonheidssalon zal stijgen door een pinautomaat, is het gebruik er van een stuk veiliger. U zult steeds minder contact geld in uw salon hebben liggen. Ook zal u minder tijd kwijt zijn met uw administratie omdat u het geld niet meer hoeft te storten bij de bank.

Altijd en overal pinnen in uw schoonheidssalon

De myPOS mobiele pinapparaten van mijnPIN zijn standaard uitgerust met verschillende, draadloze verbindingsmogelijkheden. U kunt hem bijvoorbeeld gemakkelijk aansluiten op de Wifi in uw salon. Zo kunnen uw klanten altijd en overal pinnen. Hebt u geen wifi in uw zaak? Dan is dat geen probleem daar u gewoon met uw betaalapparaat via het mobiele netwerk uw klanten kunt laten pinnen of contactloos betalen.

Bij veel mobiele pinapparaten aanbieders, zult u een langdurig contract of abonnement moeten afsluiten. Dit zorgt er niet alleen voor dat u vast zit aan het systeem in kwestie, daarnaast krijgt u ook te maken met hoge, terugkerende kosten. Als u in uw salon ervoor kiest om gebruik te maken van een myPOS mobiel pinautomaat van mijnPIN hoeft u met deze nadelen geen rekening te houden. U kunt het myPOS pinaapparaat voor een schoonheidssalon aankopen tegen een zeer lage kostprijs. U bekijkt het volledige aanbod hier. Bovendien worden er uitsluitend kosten in rekening gebracht bij het uitvoeren van een transactie. Zelfs als er enkele maanden geen gebruik wordt gemaakt van het mobiele pinautomaat, hoeft u geen kosten te betalen.

Slechts €0,25 of 1,8% transactiekosten 

Wanneer u op zoek bent naar een pinautomaat voor in uw schoonheidssalon, bent u bij mijnPIN aan het juiste adres.Niet alleen betaalt u geen terugkerende kosten omdat u geen abonnement hoeft af te sluiten, onze transactiekosten zijn zeer laag. Hebt u een gemiddeld bonbedrag wat lager is dan € 14? Dan is de tariefstructuur van 1,8% voor alle betaalkaarten heel voordelig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan korte, goedkope behandelingen die u uitvoert in uw salon. Is het gemiddelde bonbedrag hoger, dan hebben we een tariefstructuur waar voor betaalkaarten met het Maestro-logo €0,25 in rekening wordt gebracht. Voor alle andere betaalkaarten betaalt u dan 2,5%. Dit zijn zeer lage transactiekosten die er voor zorgen dat het gebruik van een mijnPIN mobiel pinautomaat voor iedere eigenaar van een schoonheidssalon betaalbaar is.

De myPOS betaalterminals van mijnPIN werken zonder dat er een app of andere software geïnstalleerd hoeft te worden. Bovendien is de werkwijze van de myPOS mobiele pinautomaten zeer eenvoudig. U hoeft alleen het bedrag in te tikken en het bedrag kan door de klant betaald worden. Deze eenvoudige werkwijze zorgt er in ieder geval voor dat iedereen probleemloos met de myPOS mobiele pinapparaten van mijnPIN overweg kan.

Dus bent u opzoek naar een pinautomaat voor uw schoonheidssalon waarmee u veilig en efficiënt betalingen kunt accepteren? De myPOS mobiele pinautomaten van mijnPIN zijn de perfecte oplossing. Aarzel niet langer en ga ook voor een hogere omzet in uw salon. 

De resultaten filteren

Recent bekeken

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door gelicenseerde banken, betaalinstellingen en elektronisch geldinstellingen.

myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.