Home » Sportvereniging

Een mobiel pinautomaat voor uw sportvereniging

mobiel pinautomaat voor sportvereniging

Tegenwoordig kun je op bijna iedere plek wel pinnen of contactloos betalen en daarom is dit voor consumenten dan ook de normaalste zaak van de wereld. Door deze snelle betaalmethode zorgt pinnen en contactloos betalen ook bij sportverenigingen dat er meer klanten in een korte tijd geholpen kunnen worden. 

Meer omzet met een mobiel pinapparaat

Als sportvereniging zult u iedere dag veel transacties te verwerken krijgen. Consumenten zijn gewend dat ze overal snel en veilig kunnen betalen via een pinapparaat, ook voor de kleine bedragen. Steeds meer sportverenigingen stappen over op een mobiel pinautomaat. Tijdens topdrukte of vlak na een wedstrijd wilt u niet te veel tijd kwijt zijn met het berekenen van wisselgeld. Daarnaast zijn uw klanten niet meer afhankelijk van het geld dat zij op zak hebben, maar kunnen ze gemakkelijk grotere bedragen betalen met hun bankpas. De sportverenigingen die al gebruik maken van een mobiel pinapparaat, geven aan een stijging te zien in de omzet.

Met een mobiel pinautomaat voor uw sportvereniging zal niet alleen uw omzet stijgen, maar betalingen worden ook een stuk veiliger. U zult steeds minder contact geld op uw sportvereniging hebben liggen. De myPOS mobiele pinapparaten van mijnPIN zijn zwaar beveiligd. Daarnaast zal u minder tijd kwijt zijn met uw administratie omdat u het geld niet meer hoeft te storten bij de bank. Bij myPOS wordt u direct uitbetaald. 

Geen contract of abonnement

Met een myPOS mobiel pinautmaat voor uw sportvereniging bent u zeker van verschillende, draadloze verbindingsmogelijkeden. De mobiele pinapparaten werken via bijvoorbeeld Wifi of een simkaart (GPRS). Zo kunnen uw klanten altijd en overal pinnen en contactloos betalen. Bij myPOS hoeft u geen abonnement of contract af te sluiten, zoals u dit vaak bij andere aanbieders ziet. Daardoor betaald u bij myPOS geen hoge, terugkerende kosten. 

Bekijk hier het aanbod van onze myPOS mobiele pinapparaten. Ze zijn te koop tegen een lage kostprijs en u betaalt alleen als er een transactie wordt uitgevoerd. Zelfs als u uw myPOS mobiel pinautomaat een tijd niet gebruikt, betaalt u geen extra kosten.

Fooien

Bij mijnPIN is het mogelijk om fooi te ontvangen via de myPOS betaalautomaat. Tot voor kort was het niet mogelijk om een fooi apart in te voeren bij het pinnen. Daarom werd op de betaalautomaat vaak het totaalbedrag inclusief fooi ingevoerd, of gaf de klant de fooi apart.

Door de fooi-mogelijkheid kan zowel met een pinpas en creditcard een aparte fooi via de betaalautomaat worden ontvangen. De myPOS betaalautomaten kunnen ook met meerdere medewerkers overweg. Iedere medewerker krijgt zijn eigen pincode. Uit de rapportages en de dagoverzichten kunt u de fooien altijd toerekenen aan de juiste medewerkers.

Hoe werkt een transactie met fooi?

Een transactie met fooi gaat als volgt:

  • U start de transactie. Kies 'Betaling' en voer het bedrag in. Bevestig met (O).
  • Uw klant toetst het fooibedrag in, gevolgd door (O).
  • Uw klant ziet het bedrag, de fooi en het totaalbedrag in het scherm van de betaalautomaat staan.
  • Uw klant drukt vervolgens op (O), de betaalautomaat vraagt om een een pas.
  • De klant stopt zijn pas in de betaalautomaat en toetst de pincode in en bevestigt met <OK>. De transactie is nu afgerond.

Fooien accepteren op de betaalautomaten van mijnPIN

Slechts €0,25 of 1,8% transactiekosten 

Wanneer u op zoek bent naar een pinautomaat voor uw sportvereniging, bent u bij mijnPIN aan het juiste adres. Niet alleen betaalt u geen terugkerende kosten omdat u geen abonnement hoeft af te sluiten, onze transactiekosten zijn zeer laag. Hebt u een gemiddeld bonbedrag wat lager is dan € 14? Dan is de tariefstructuur van 1,8% voor alle betaalkaarten heel voordelig. Denk hierbij aan alle kleine bedragen in uw kantine die er gepind kunnen worden. Is het gemiddelde bonbedrag hoog, dan hebben we een tariefstructuur waar voor betaalkaarten met het Maestro-logo €0,25 in rekening wordt gebracht. Voor alle andere betaalkaarten zoals creditcards betaalt u dan 2,5%.  Door deze lage transactiekosten wordt het voor u als sportvereniging nog aantrekkelijker om een mobiel pinautomaat aan te schaffen. 

Geen speciale software vereist

Bij veel aanbieders van mobiele pinautomaten, is speciale software of een app vereist. Bij de myPOS mobiele pinautomaten van mijnPIN is dit niet het geval. U kunt het myPOS mobiel pinautomaat direct gebruiken in uw sportvereniging. U kunt als sportclub meer omzet draaien, doordat klanten snel en efficiënt kunnen betalen. De myPOS mobiele pinapparaten van mijnPIN zijn uiterst gemakkelijk te bedienen. U hoeft alleen maar het bedrag in te typen. 

Dus bent u opzoek naar een mobiele pinautomaat voor uw sportvereniging waar u de laagste kosten per transactie betaald? Waarbij u geen speciale software hoeft te installeren en geen contract hoeft af te sluiten? De mobiele pinautomaten van mijnPIN zijn de perfecte oplossing. Aarzel niet langer en ga ook meer omzet op uw sportclub!

De resultaten filteren

Recent bekeken

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door gelicenseerde banken, betaalinstellingen en elektronisch geldinstellingen.

myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.