Home » Taxi

Een mobiele betaalterminal voor uw taxi

mobiel pinautomaat voor taxi

Tegenwoordig kun je op bijna iedere plek wel pinnen en contactloos betalen en daarom is dit voor consumenten dan ook de normaalste zaak van de wereld. Niet iedereen met een taxi heeft echter een betaalterminal, terwijl het hebben van een mobiel betaalterminal in uw taxi meerdere voordelen heeft. 

Meer omzet met een mobiel pinapparaat

Als eigenaar van een taxi zult u iedere dag veel transacties te verwerken krijgen. Omdat consumenten gewend zijn dat ze overal kunnen pinnen en contactloos betalen, maken ze daar ook steeds vaker gebruik van bij het betalen van kleine bedragen en op iedere locatie. Heeft u het wel eens meegemaakt dat u eerst langs een betaalterminal moest rijden voordat uw klant de rit kon betalen? Met een mobiele betaalterminal voor uw taxi, bespaart u tijd en geld op deze onnodige ritjes. Mensen zijn niet meer afhankelijk van het contante geld dat zij op zak hebben en zullen eerder besluiten een taxi te nemen als hier ook voor gepind kan worden. Taxichauffeurs die al gebruik maken van een betaalterminal, geven aan dat er een stijging is te zien in de omzet. 

Met een mobiel betaalterminal voor uw taxi zal niet alleen uw omzet stijgen, maar betalingen worden ook een stuk veiliger. U zult steeds minder contact geld in uw taxi hebben liggen. De myPOS mobiele pinapparaten van mijnPIN zijn zwaar beveiligd. Daarnaast zal u minder tijd kwijt zijn met uw administratie omdat u het geld niet meer hoeft te storten bij de bank. Bij myPOS wordt u direct uitbetaald. 

Geen contract of abonnement

De myPOS mobiele pinautomaten van mijnPIN zijn uitgerust met verschillende, draadloze verbindingsmogelijkheden. In uw taxi heeft u meestal geen directe toegang tot Wifi, en daarom hebben wij ook mobiele pinautomaten in ons aanbod die werken op GPRS. Zo kunnen uw klanten altijd en overal pinnen en contactloos betalen, waar u ze ook naartoe brengt. Bij veel mobiele pinapparaten aanbieders, zult u een langdurig contract of abonnement moeten afsluiten. Hierdoor bent u gebonden aan het systeem van deze aanbieder en krijgt u te maken met hoge, terugkerende kosten. Als in kiest voor een mobiel betaalterminal voor uw taxi hebben deze nadelen geen betrekking op u. Onze myPOS mobiele pinautomaten zijn te koop tegen een lage kostprijs en alleen als er een transactie wordt uitgevoerd zullen er kosten in rekening gebracht worden. Ook al gebruikt u het mobiel pinapparaat een tijdje niet, dan hoeft u geen kosten te betalen.

Ook voor de unieke POSsim simkaart hoeft u geen abonnement af te sluiten. Deze zit standaard in uw myPOS betaalterminal. Dit is uniek daar alle andere aanbieders van betaalterminals minimaal € 95 per jaar voor hun simkaarten vragen. U kunt zorgeloos betalingen accepteren daar mijnPIN deze simkaart op afstand kan monitoren en beheren. 

Koppeling met de BCT van Cabman

De myPOS betaalautomaten werken perfect samen met de BCT van Cabman. Zo worden de betaaltransacties eenvoudig geïntegreerd in uw eigen backoffice. U kunt deze koppeling via Cabman laten realiseren. Dit is ook voor bestaande klanten mogelijk.

Keuze uit vast tarief van €0,25 of variabel tarief 1,8% transactiekosten 

Wanneer u op zoek bent naar een betaalterminal voor in uw taxi, bent u bij mijnPIN aan het juiste adres. Niet alleen betaalt u geen terugkerende kosten omdat u geen abonnement hoeft af te sluiten, onze transactiekosten zijn zeer laag. Hebt u een gemiddeld bonbedrag wat lager is dan € 14? Dan is de tariefstructuur van 1,8% voor alle betaalkaarten heel voordelig. Denk hierbij aan alle korte ritjes met een lage prijs. Dit is ook de beste tariefstructuur voor als u veel niet-Nederlandse klanten heeft. Taxi's die op Schiphol, Rotterdam en Den Haag rijden gebruiken deze dan ook altijd. Rijdt u daarentegen langere afstanden voor Nederlandse klanten die duurder zijn en is het gemiddelde bonbedrag hoog, dan hebben we een tariefstructuur waar voor betaalkaarten met het Maestro-logo €0,25 in rekening wordt gebracht. Voor de creditcards van MasterCard en Visa betaalt u dan 2,5%. Deze lage transactiekosten zorgen ervoor dat u als taxichaffeur betaalbaar gebruik kunt maken van een mobiel betaalterminal.

Betaalkaarten 

Met myPOS kunt u betalingen accepteren van pinpassen van Maestro, Bancontact, V Pay en VISA Electron en van de creditcards MasterCard, Visa, Union Pay, JCB en American Express. Dit  zijn verreweg de meest voorkomende pinpassen en creditcards. De meest voorkomende tariefstructuur bij Taxi's is de volgende:

  • 1,8% voor Maestro, Bancontact, V Pay en VISA Electron en de creditcards MasterCard, Visa.
  • 2,8% voor Maestro, V Pay en VISA Electron en de creditcards MasterCard, Visa.
  • 2,9% debit- en creditcards van UnionPay en JCB
  • 3,0% American Express. 

Software 

Er is voor de myPOS mobiele pinautomaten van mijnPIN geen speciale software of app vereist. Het myPOS mobiele pinapparaat is direct te gebruiken in uw taxi. De myPOS pinautomaten werken eenvoudig en snel, waardoor u weinig tijd kwijt bent met een betaling. Zo kunt u zo snel en efficiënt mogelijk uw klanten helpen en heeft u meer tijd over voor meer klanten. 

Dus bent u opzoek naar een betaalterminal voor uw taxi waar u de laagste kosten per transactie betaald? Waarbij u geen speciale software hoeft te installeren en geen contract hoeft af te sluiten? De myPOS mobiele pinautomaten van mijnPIN zijn de perfecte oplossing. Aarzel niet langer en ga ook voor een betere klantervaring in uw taxi. Bekijk hier het volledige aanbod.

De resultaten filteren

Recent bekeken

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door gelicenseerde banken, betaalinstellingen en elektronisch geldinstellingen.

myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.