Home » Merken » Brodit

Brodit

Met een Brodit myPOS terminalhouder voor in de auto geeft u de pinterminal in combinatie met een Brodit ProClip een veilige plek op het dashboard, binnen handbereik, zonder beschadigingen! Kortom de ideale pinterminalhouder voor in de auto. Brodit heeft voor alle myPOS betaalterminals een houder en diverse andere accessoires. Met de actieve houders wordt de betaalterminal automatisch geladen: inklikken en automatisch laden.

De Brodit ProClip is een autospecieke clip die zonder beschadigingen op uw dashboard te plaatsen is, zonder gereedschap. Deze ProClip is leverbaar voor vrijwel iedere auto, vrachtauto of bestelwagen. De Proclip dient als basis om een Brodit houder op te monteren.

De resultaten filteren

Recent bekeken

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door gelicenseerde banken, betaalinstellingen en elektronisch geldinstellingen.

myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.