• mijnPIN Doos papierrollen voor myPOS Combo en S920 - 50 stuks
  • mijnPIN Doos papierrollen voor myPOS Combo en S920 - 50 stuks
  • mijnPIN Doos papierrollen voor myPOS Combo en S920 - 50 stuks
  • mijnPIN Doos papierrollen voor myPOS Combo en S920 - 50 stuks

mijnPIN Doos papierrollen voor myPOS Combo en S920 - 50 stuks

Reviews

5/5

Nathalie Tahalea Geplaatst op 3 Juni 2017 at 11:27

Perfect en werkt uitstekend

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen

Informatie

Deze papierrollen zijn geschikt voor de myPOS Combo, myPOS Smart en de myPOS S920 mobiele pinautomaten. De beste kwaliteit papier. De afmetingen zijn 58x35x12mm. De pinrollen bevatten 14 meter papier per papierrol. Met één pinrol kunnen +/- 140 transacties worden afgedrukt (bij een enkele bon per transactie). Er is een markering aangebracht als het papier bijna op is. Een verpakking bestaat uit een doos met 50 pinrollen.

Het grote voordeel van thermisch papier is dat het papier het enige verbruiksartikel is en er geen inkt of toner bijgevuld hoeft te worden in het pinapparaat. 

Let op: vanaf 1 augustus 2017 is de naam D210C veranderd in myPOS Combo.

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door gelicenseerde banken, betaalinstellingen en elektronisch geldinstellingen.

myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.