Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel POSsim simkaart EU (KPN)

POSsim simkaart EU (KPN)

€99,00 €59,00
(€71,39 Incl. btw)
op voorraad
De mijnPIN POSsim simkaart is uniek: éénmalige aanschaf. Geen abonnement of nooit meer opwaarderen. Werkt in heel Europa. In Nederland via KPN.
binnen 3 werkdagen
mijnPIN - De beste mobiele contactloze betaalterminals van Europa.
 • Beste mobiele betaalterminal
  Professioneel, betrouwbaar, standaard met simkaart
 • Geen contracten
  Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik
 • Gratis data simkaart
  Werkt in de hele EU. Geen abonnement, geen prepaid.
 • Accepteer alle betaalkaarten
  Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, AMEX, JCB, UnionPay
Beschrijving

De mijnPIN POSsim simkaart is uniek. U schaft de simkaart eenmalig aan. Wij beheren en monitoren de simkaart op afstand. De POSsim maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk.

De mobiele telco's hebben slechts twee smaken: alle simkaarten worden als abonnement of als prepaid aangeboden. Er is nog een derde optie die door niemand wordt aangeboden: voor een eenmalig bedrag onbeperkt data gebruiken. De POSsim simkaart van mijnPIN is de eerste simkaart op de markt waar u na aanschaf nooit meer naar om hoeft te kijken. Geen maandelijkse abonnementskosten of het tegoed opwaarderen.

Het beheer van de simkaart wordt door mijnPIN gedaan. Een diagnose of een herstart kan geheel op afstand. Lekker gemakkelijk voor u!

Voordelen

 • Beste netwerkdekking in Nederland (KPN-netwerk).
 • Werkt in heel Europa.
 • Geen activatiekosten.
 • Geen abonnement.
 • Nooit meer opwaarderen.
 • Beheer op afstand.

Geschikt voor

Let op! Niet geschikt voor de volgende modellen: D200 WiFi/BT, D210 WiFi, D210 Bluetooth.

Abonnement of prepaid tegoed

U sluit geen maandelijks of jaarlijks abonnement af. De simkaart kent ook geen tegoed wat u moet opwaarderen. Naast de eenmalige aanschaf krijgt u dus geen andere kosten voor uw simkaart. De enige voorwaarde is dat de simkaart in mijnPIN betaalautomaten wordt gebruikt. De simkaart kan niet in smartphones of andere apparaten worden gebruikt.

Gebruik in het buitenland

U hoeft niets aan te passen voor het gebruik in het buitenland. Als uw terminal correct in Nederland werkt, werkt deze automatisch ook in de rest van Europa.

Ter vergelijking: CCV simkaart

CCV levert ook simkaarten voor bijvoorbeeld de CCV Mobile GPRS. U betaalt voor de activatie eenmalig € 25 en vervolgens per maand € 12,50 of per jaar € 90.

IMEI-locking

De POSsim simkaart kan alleen in mijnPIN betaalautomaten worden gebruikt. De simkaart kan niet in smartphones of andere apparaten worden gebruikt. Wij koppelen de IMEI-code van de betaalterminal aan de simkaart. Als u de simkaart uit de betaalterminal haalt dan wordt deze automatisch geblokkeerd. Wij kunnen deze op afstand opnieuw activeren zodra we gecontroleerd hebben dat deze weer in een mijnPIN betaalautomaat zit.

Beheer

Het beheer van de simkaart wordt door ons op afstand gedaan. Wij kunnen nagaan of de kaart goed functioneert met behulp van diverse diagnosefuncties. Het herstarten van de simkaart kunnen we ook op afstand doen. 

Levering

De POSsim wordt binnen 3 werkdagen geleverd door Post NL via een aangetekende zending. Het kan voorkomen dat de simkaart niet tegelijk geleverd wordt met andere producten die u heeft besteld.   

Activeren

De SIM-kaart is bij aflevering geactiveerd. U dient de juiste APN settings op uw betaalterminal te selecteren.

APN instellingen

De APN instellingen voor een POSsim simkaart staan al in uw betaalautomaat. Mocht u de APN instellingen handmatig willen invoeren dan gebruikt u de volgende instellingen:

APN: simpoint.m2m
user: niet nodig
password: niet nodig

Verloren/Gestolen/Defect

Wanneer uw simkaart verloren, gestolen of defect is, kunt u een nieuwe simkaart aanvragen. Een vervangende simkaart kost €10,- (excl. BTW). Deze kunt u enkel telefonisch of per e-mail ([email protected]) aanvragen.