Binnen myPOS online kunt u standaard gebruik maken van de mogelijkheid om betaalknoppen en links aan te maken. Hiermee kunt u klanten eenvoudig via mail of via een website de mogelijkheid bieden om online te betalen zonder dat u hiervoor een complete webshop of internetkassa nodig heeft.

Let op! Het is op dit moment alleen mogelijk om een betaalverzoek per creditcard te laten betalen. Wij werken aan de implementatie van iDeal en voegen dit zo snel mogelijk toe.

Wat is het verschil tussen een Pay Button en een Paylink?

Een Paylink is meer bedoeld voor e-mail communicatie om mee te sturen bij een offerte of factuur. Een Paylink kant wel de naam van de klant opvragen maar ondersteund geen aanvullende gegevens. Ander verschil met de Pay Button is dat u uw betaallink een eigen omschrijving mee kunt geven.

Een Pay button is een betaalknop die bedoeld is om op een website te plaatsen. Naast een online betaling accepteren kunt u met een Pay Button namelijk ook klantgegevens zoals naam, adres en telefoonnummer verzamelen. Hiermee hoeft u dus zelf geen klantgegevens te verzamelen en kunt u bijna het gehele bestelproces laten afhandelen door myPOS.

Dit is met name ideaal voor kleine webshops of one product shops. U hoeft dan immers geen hele webshop of online kassa aan te leggen. U maakt simpelweg een pagina met het product, de productinformatie en de prijs. Wanneer een klant het product wil aanschaffen klikt hij of zij simpelweg op de betaalknop waarmee zowel de klantgegevens voor bestelling als de betaling worden gerealiseerd.

Voordelen van de myPOS Pay Button

  • Gebruik is gratis, u betaald alleen transactiekosten bij een succesvolle transactie
  • Eenvoudig en snel betaalknoppen aanmaken. Inclusief omschrijving, valuta en vervaldatum
  • Uitgebreid beheer van uw betaalknoppen. U kunt bestaande betaalknoppen wijzigen, dupliceren of verwijderen.
  • Uitgebreide mogelijkheden tot het verzamelen van klantengegevens zoals naam, adres en e-mail tijdens het betaaproces
  • Ideale oplossing voor kleine webshops, een one product shop of een e-mail opt-in.

Hoe een Pay Button aanmaken?

Hieronder leggen we uit hoe u eenvoudig en snel een Pay Button aanmaakt

Stap 1

Log in in uw myPOS account en klik op het tabje online. Hier kiest u voor het aanmaken van een nieuwe Pay Button. U heeft nu gelijk de mogelijkheid alle gegevens van de Button in te vullen. Interessant is dat u kunt kiezen uit een bepaalde valuta voor de betaling en dat u mogelijkheden heeft tot het verzamelen van klantgegevens.

Een paybutton aanmaken in het myPOS account

Stap 2

Nadat u de vereiste gegevens heeft ingevuld is de betaalknop gelijk actief. U kunt de betaalknop testen door op knop koop nu te klikken. De betaalknop kunt u eenvoudig integreren op uw website door de HTML code te kopieeren en plakken, dit werkt met de meeste websites en CMS systemen. Mocht u hiermee problemen ervaren kunt u altijd contact opnemen.

myPOS paybutton integreren in uw website

Stap 3

Voor uw beeldvorming hoe een betaalpagina eruit ziet wanneer u op de betaalknop klikt.

Afrekenen via de myPOS paybutton

Stap 4

Overzicht van de actieve betaallinks in uw myPOS account