Binnen myPOS online kunt u standaard gebruik maken van de mogelijkheid om betaalknoppen en betaallinks aan te maken. Hiermee kunt u klanten eenvoudig via mail of via een website de mogelijkheid bieden om online te betalen zonder dat u hiervoor een complete webshop of internetkassa nodig heeft.

Let op! Het is op dit moment alleen mogelijk om een betaalverzoek per creditcard te laten betalen. Wij werken aan de implementatie van iDeal en voegen dit zo snel mogelijk toe.

Wat is het verschil tussen een Pay Button en een Paylink?

Een Pay button is een betaalknop die bedoeld is om op een website te plaatsen. Naast een online betaling accepteren kunt u met een Pay Button namelijk ook klantgegevens zoals naam, adres en telefoonnummer verzamelen. Hiermee hoeft u dus zelf geen klantgegevens te verzamelen en kunt u bijna het gehele bestelproces laten afhandelen door myPOS.

Een Paylink is meer bedoeld voor e-mail communicatie om mee te sturen bij een offerte of factuur. Een Paylink kant wel de naam van de klant opvragen maar ondersteund geen aanvullende gegevens. Ander verschil met de Pay Button is dat u uw betaallink een eigen omschrijving mee kunt geven zoals elke andere hyperlink.

Voordelen van de myPOS Paylink

  • Gebruik is gratis, u betaald alleen transactiekosten bij een succesvolle transactie
  • Eenvoudig en snel betaallinks aanmaken. Inclusief omschrijving, valuta en vervaldatum
  • Uitgebreid beheer van uw betaallinks. U kunt bestaande betaallinks wijzigen, dupliceren of verwijderen.

Hoe een Paylink aanmaken?

Hieronder leggen we uit hoe u eenvoudig en snel een Paylink aanmaakt

Stap 1

Log in in uw myPOS account en klik op het tabje online. Hier kiest u voor het aanmaken van een nieuwe Paylink. U heeft nu gelijk de mogelijkheid alle gegevens van de Paylink in te vullen. Interessant om te weten is dat u verschillende valuta's kunt accepteren en uzelf een herinnering kunt laten sturen per SMS of e-mail als een betaling is voldaan.

Nieuwe paylink aanmaken in de myPOS omgeving

Stap 2

Nadat de betaallink is aangemaakt kunt u de link kopiëren of desgewenst door het myPOS systeem laten versturen per SMS of e-mail.

Paylink aanmaken versturen

Stap 3

Voor uw beeldvorming hoe het betalingsmenu van een betaallink eruit ziet.

Afrekenen via een myPOS paylink