Home » Over ons

Over ons

Heights levert de beste betaalproducten

De myPOS terminals zijn de eenvoudigste manier om mobiel betalingen te accepteren in Europa. Heights Payments Terminals B.V. is de geautoriseerde promotor (importeur en distributeur) van de myPOS mobiele betaalterminals in Nederland, België, Duitsland, Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken van de producent myPOS Europe Ltd uit Londen, Groot-Brittannië.

mijnPIN is de letterlijke Nederlandse vertaling van myPOS (staat voor my Point Of Sale). Onder het merk mijnPIN worden de myPOS betaalterminals in Nederland door Heights verkocht.

Heights levert pinapparaten, creditcards

Heights Payments Terminals B.V.

Email: info@heightsmypos.com
Telefoon: 013-7820990 (maandag t/m vrijdag, 9:00 tot 17:00)
Fax: 013-7820991

Kamer van Koophandel: 62327607
BTW: NL854769730B01
Autoriteit Persoonsgegevens: M1636325

Bezoekadres:

Wilt u langskomen? Geen probleem. De koffie en thee staan klaar. Wel vragen wij u om uw bezoek telefonisch aan ons kenbaar te maken zodat u er zeker van bent dat er een medewerk(st)er beschikbaar is om u direct te woord te staan. Parkeren voor bezoekers op ons terrein is gratis. Kies bij de slagboom voor aanmelding bij Heights zodat wij u binnen kunnen laten. Ons kantoor bevindt zich midden in het Veemarktkwartier, pal achter het hoofdkantoor van Interpolis.

Tivolistraat 50-52
5017 HR Tilburg

Heights Group

Heights Payments Terminals B.V. is onderdeel van de Heights Group, een solide combinatie van ondernemingen die actief zijn in het betalingsverkeer. Opgericht in 2006 met als doel hoogwaardige betaaloplossingen te bedenken en te vermarkten. Producten en diensten zijn payments consultancy, betaalterminals en prepaid creditcards. Klanten zijn kleine en grote merchants (retailers, organisaties en dienstverleners), Payment Service Providers, financiële instellingen, ICT bedrijven en investeerders.

Heights en mijnPIN zitten in het Nwe Faxx in het Veemarktkwartier 

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen staat voor de ondernemingen van Heights centraal. In haar bedrijfsvoering wordt rekening gehouden met de effecten op medewerkers, milieu en maatschappij. Heights kiest daarom niet alleen voor een zeer duurzame huisvesting en duurzaamheidsconcepten op de werkvloer maar ondersteunt ook lokale maatschappelijke initiatieven. Zo heeft het kantoor in het Veemarktkwartier een BREEAM-score van maar liefst 77,63%. Het behoort dan ook tot een van de meest duurzame kantoorgebouwen van Nederland. In haar klasse staat Nwe Faxx op de tweede plek en wordt beschouwd als het meest duurzame kantoor van Zuid-Nederland.

Nwe Faxx in het Veemarktkwartier

Het Nwe FAXX gebruikt geen aardgas om het gebouw te verwarmen en verbruikt nauwelijks energie om het in de zomer te koelen. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een warmte-koude opslag (WKO) welke verwarming en koeling met behulp van temperatuurverschillen in het grondwater realiseert. Tijdens de bouw is alleen met groene stroom gewerkt en is er afvalscheiding toegepast. Het beton in het gebouw is opgetrokken uit 80% van hergebruikt beton uit de sloop van het voormalige pand. Vanzelfsprekend wordt er in het gebouw alleen met duurzame materialen en met FSC goedgekeurd hout gewerkt.

Er is een ecologisch plan gerealiseerd waarin onder andere vleermuizenkasten, vogelkasten en een bijenhotel zijn geplaatst. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van beplanting die weinig water nodig hebben en specifieke voedingsstoffen bevatten voor onder andere vlinders. In het gehele pand wordt er gebruik gemaakt van energiebesparende elementen waaronder hoogfrequente verlichting, LED verlichting, energiezuinige koelkasten en vaatwassers en lichtsensoren waardoor verlichting niet langer aanblijft dan noodzakelijk.

Regenwater van het gehele terrein wordt opgevangen in een afwateringskrat, waardoor het schone regenwater naar het grondwater wordt teruggeleid. Er wordt in het pand gebruik gemaakt van waterbesparende kranen, toiletten en douches. Werken in het gebouw is een feest: alle werkplekken worden door een uitgekiende hoeveelheid daglicht verlicht, lucht wordt actief gezuiverd en klimaatbeheersing is optimaal ingeregeld voor een zo plezierig mogelijke werkervaring, ongeacht de buitentemperatuur.

mijnPIN zorgt voor de pinapparaten bij de Verbeeten Challenge

Verbeeten challenge

De Verbeeten Challenge wordt jaarlijks georganiseerd en daagt je uit om zoveel mogelijk geld op te halen voor beter onderzoek naar kanker. Het bestaat uit verschillende sportonderdelen zoals wandelen, hardlopen, fietsen en skeeleren. Iedereen kan individueel of in een team meedoen. Zo is er een wandelroute van 15 kilometer, een hardlooproute van 10 kilometer en een wielrenroute van 238 kilometer.

De bijdrage van mijnPIN is dat op alle locaties met myPOS betaalterminals afgerekend kan worden.
Alle pinapparaten en simkaarten worden kosteloos ter beschikking gesteld.

Het Stichting Verbeeten Fonds werd opgericht in Tilburg op 30 oktober 1984 en is vernoemd naar de eerste geneesheer-directeur van Instituut Verbeeten. Stichting Verbeeten Fonds stimuleert onderzoek naar behandelingen van kanker en biedt middelen om de voorlichting en begeleiding van patiënten met kanker nog verder te verbeteren. Het Fonds richt zich hierbij in het bijzonder op de zorg die binnen Instituut Verbeeten wordt geleverd. Instituut Verbeeten levert al meer dan 60 jaar zorg op het gebied van bestralingsbehandelingen van doorgaans kwaadaardige aandoeningen (radiotherapie) en onderzoek en behandeling van organen met behulp van radioactieve stoffen (nucleaire geneeskunde).

De gezelligste voetbalvereniging SVG wordt gesponsord door mijnPIN

Voetbalvereniging SVG

Vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid sponsort Heights de voetbalvereniging SVG. Opgericht in 1927 en daarmee een van de oudste voetbalverenigingen van Tilburg. SVG is een actieve, gezellige, goed georganiseerde en levendige sportvereniging. De sportieve prestaties van de verschillende teams van SVG zijn gezien de vele kampioenschappen van de afgelopen jaren dik in orde. Daarnaast heeft de vereniging vele activiteiten voor haar leden op en buiten het voetbalveld. 

Legal Disclaimer iPAY myPOS

Heights Payments Terminals B.V. is de geautoriseerde promotor (importeur en distributeur) van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd in Nederland, België en andere Europese landen.

Het myPOS pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen, Groot-Brittannië. De financiële diensten en accounts voor EEA landen worden verzorgd door gelicenseerde banken, betaalinstellingen of elektronisch geldinstellingen.

myPOS TM is een geregistreerd merk (CTM) van iPay International Ltd Groot-Brittannië.

Voor het www.myPOS.eu domein, het myPOS platform en de myPOS data worden eigen servers gebruikt die in een Class A Data Center in Luxemburg staan.

Het Britse myPOS Europe Ltd  is onderdeel van de Zwitserse SIGNIA GROUP AG, een financieel technologische holding gevestigd in Zurich, Zwitserland. In de groep zitten financiële instellingen die principal members zijn van MasterCard, VISA, JCB International, (China) Union Pay en SWIFT. De zelfontwikkelde systemen om autorisaties, processing, clearing & settlement-diensten te leveren, hebben directe koppelingen met de Card Schemes. Met de issuing-licenties kunnen alle betaalproducten met de logo’s van MasterCard, VISA en JCB worden uitgegeven. De groep heeft acquiringlicenties van de betaalproducten van MasterCard, VISA, JCB en (China) Union Pay. Een team van meer dan 450 IT- en financiële specialisten werkt in kantoren in Zurich, Londen, Luxemburg, Milaan, Sofia en Varna.

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door gelicenseerde banken, betaalinstellingen en elektronisch geldinstellingen.

myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.