Heights levert de beste betaalproducten

De myPOS terminals zijn de eenvoudigste manier om mobiel betalingen te accepteren in Europa. Heights Payments Terminals B.V. is de geautoriseerde promotor (importeur en distributeur) van de myPOS mobiele betaalterminals in Nederland, België, Duitsland, Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken van de producent myPOS Europe Ltd uit Londen, Groot-Brittannië.

mijnPIN is de letterlijke Nederlandse vertaling van myPOS (staat voor my Point Of Sale). Onder het merk mijnPIN worden de myPOS betaalterminals in Nederland door Heights verkocht.

Heights levert pinapparaten, creditcards

Met de myPOS betaalterminals kunt u overal en altijd pin- en creditcardbetalingen accepteren. Prachtige, professionele mobiele betaalterminals voor een hele scherpe prijs.

Met een mobiele betaalterminal kunt u alle pinpassen en creditcards zoals Maestro, Bancontact, V Pay, MasterCard, Visa, American Express, JCB en Union Pay accepteren. Dankzij de simkaart kunt u altijd en overal zaken doen. In de aanschafprijs is standaard een simkaart inbegrepen. Het aanmaken van een myPOS-account en het activeren van de terminals is op de modernste manier opgezet. 

Een betaalterminal is geschikt voor elke branche. Uw klanten kunnen overal pinnen. Denk bijvoorbeeld aan de markt, een eetkraam, de beurs, uw taxi en de sportclub. Het is veilig en betrouwbaar en verhoogt uw omzet. Een mobiele betaalterminal is handig en uw klanten ervaren het als een extra service.

Meer informatie

Heights Payments Terminals B.V.

Email: [email protected]
Telefoon: +31 13 7820990 (maandag t/m zaterdag, 9:00 tot 18:00)
Fax: +31 13 7820991

Kamer van Koophandel: 62327607
BTW: NL854769730B01
Autoriteit Persoonsgegevens: M1636325

Bezoekadressen

In het myPOS Experience Center in Amsterdam en Antwerpen kunt u alle myPOS betaalterminals en accessoires bekijken, uitproberen, kopen en direct meenemen. Onze deskundige medewerkers kunnen u informeren over de vele mogelijkheden van de myPOS producten en diensten. Daarnaast zijn er faciliteiten om klanten te helpen bij het aanmaken van het account en bij de verificatie.

Cruquiuskade 255
1018 AM AMSTERDAM

Drukkerijstraat 16
2000 ANTWERPEN

Tilburg: support, service, reparaties, sales en magazijn

Voor Tilburg vragen wij u om uw bezoek telefonisch aan ons kenbaar te maken zodat u er zeker van bent dat er een medewerk(st)er beschikbaar is om u te helpen. Parkeren voor bezoekers op ons terrein is gratis. Kies bij de slagboom voor aanmelding bij Heights of mijnPIN zodat wij u binnen kunnen laten. Ons kantoor bevindt zich midden in het Veemarktkwartier, pal achter het hoofdkantoor van Interpolis:

Tivolistraat 50-52
5017 HR Tilburg

Heights Group

Heights Payments Terminals B.V. is onderdeel van de Heights Group, een solide combinatie van ondernemingen die actief zijn in het betalingsverkeer. Opgericht in 2006 met als doel hoogwaardige betaaloplossingen te bedenken en te vermarkten. Producten en diensten zijn payments consultancy, betaalterminals en prepaid creditcards. Klanten zijn kleine en grote merchants (retailers, organisaties en dienstverleners), Payment Service Providers, financiële instellingen, ICT bedrijven en investeerders.

Heights en mijnPIN zitten in het Nwe Faxx in het Veemarktkwartier 

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen staat voor de ondernemingen van Heights centraal. In haar bedrijfsvoering wordt rekening gehouden met de effecten op medewerkers, milieu en maatschappij. Heights kiest daarom niet alleen voor een zeer duurzame huisvesting en duurzaamheidsconcepten op de werkvloer maar ondersteunt ook lokale maatschappelijke initiatieven. Zo heeft het kantoor in het Veemarktkwartier een BREEAM-score van maar liefst 77,63%. Het behoort dan ook tot een van de meest duurzame kantoorgebouwen van Nederland. In haar klasse staat Nwe Faxx op de tweede plek en wordt beschouwd als het meest duurzame kantoor van Zuid-Nederland.

Nwe Faxx in het Veemarktkwartier

Het Nwe FAXX gebruikt geen aardgas om het gebouw te verwarmen en verbruikt nauwelijks energie om het in de zomer te koelen. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een warmte-koude opslag (WKO) welke verwarming en koeling met behulp van temperatuurverschillen in het grondwater realiseert. Tijdens de bouw is alleen met groene stroom gewerkt en is er afvalscheiding toegepast. Het beton in het gebouw is opgetrokken uit 80% van hergebruikt beton uit de sloop van het voormalige pand. Vanzelfsprekend wordt er in het gebouw alleen met duurzame materialen en met FSC goedgekeurd hout gewerkt.

Er is een ecologisch plan gerealiseerd waarin onder andere vleermuizenkasten, vogelkasten en een bijenhotel zijn geplaatst. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van beplanting die weinig water nodig hebben en specifieke voedingsstoffen bevatten voor onder andere vlinders. In het gehele pand wordt er gebruik gemaakt van energiebesparende elementen waaronder hoogfrequente verlichting, LED verlichting, energiezuinige koelkasten en vaatwassers en lichtsensoren waardoor verlichting niet langer aanblijft dan noodzakelijk.

Regenwater van het gehele terrein wordt opgevangen in een afwateringskrat, waardoor het schone regenwater naar het grondwater wordt teruggeleid. Er wordt in het pand gebruik gemaakt van waterbesparende kranen, toiletten en douches. Werken in het gebouw is een feest: alle werkplekken worden door een uitgekiende hoeveelheid daglicht verlicht, lucht wordt actief gezuiverd en klimaatbeheersing is optimaal ingeregeld voor een zo plezierig mogelijke werkervaring, ongeacht de buitentemperatuur.

mijnPIN zorgt voor de pinapparaten bij de Verbeeten Challenge

Verbeeten challenge

De Verbeeten Challenge wordt jaarlijks georganiseerd en daagt je uit om zoveel mogelijk geld op te halen voor beter onderzoek naar kanker. Het bestaat uit verschillende sportonderdelen zoals wandelen, hardlopen, fietsen en skeeleren. Iedereen kan individueel of in een team meedoen. Zo is er een wandelroute van 15 kilometer, een hardlooproute van 10 kilometer en een wielrenroute van 238 kilometer.

De bijdrage van mijnPIN is dat op alle locaties met myPOS betaalterminals afgerekend kan worden.
Alle pinapparaten worden kosteloos ter beschikking gesteld.

Het Stichting Verbeeten Fonds werd opgericht in Tilburg op 30 oktober 1984 en is vernoemd naar de eerste geneesheer-directeur van Instituut Verbeeten. Stichting Verbeeten Fonds stimuleert onderzoek naar behandelingen van kanker en biedt middelen om de voorlichting en begeleiding van patiënten met kanker nog verder te verbeteren. Het Fonds richt zich hierbij in het bijzonder op de zorg die binnen Instituut Verbeeten wordt geleverd. Instituut Verbeeten levert al meer dan 60 jaar zorg op het gebied van bestralingsbehandelingen van doorgaans kwaadaardige aandoeningen (radiotherapie) en onderzoek en behandeling van organen met behulp van radioactieve stoffen (nucleaire geneeskunde).

De gezelligste voetbalvereniging SVG wordt gesponsord door mijnPIN

Voetbalvereniging SVG

Vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid sponsort Heights de voetbalvereniging SVG. Opgericht in 1927 en daarmee een van de oudste voetbalverenigingen van Tilburg. SVG is een actieve, gezellige, goed georganiseerde en levendige sportvereniging. De sportieve prestaties van de verschillende teams van SVG zijn gezien de vele kampioenschappen van de afgelopen jaren dik in orde. Daarnaast heeft de vereniging vele activiteiten voor haar leden op en buiten het voetbalveld. 

Legal Disclaimer myPOS

Heights Payments Terminals B.V. is de geautoriseerde promotor (importeur en distributeur) van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd in Nederland, België en andere Europese landen.

Het myPOS pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen, Groot-Brittannië. De financiële diensten en accounts voor EEA landen worden verzorgd door gelicenseerde banken, betaalinstellingen of elektronisch geldinstellingen.

myPOS TM is een geregistreerd merk (CTM) van myPOS Europe Ltd., Groot-Brittannië.

Voor het www.myPOS.eu domein, het myPOS platform en de myPOS data worden eigen servers gebruikt die in een Class A Data Center in Luxemburg staan.

Het Britse myPOS Europe Ltd maakt gebruik van financiële instellingen die principal members zijn van MasterCard, VISA, JCB International, (China) Union Pay en SWIFT. De systemen om autorisaties, processing, clearing & settlement-diensten te leveren, hebben directe koppelingen met de Card Schemes. Met de issuing-licenties kunnen alle betaalproducten met de logo’s van MasterCard, VISA en JCB worden uitgegeven. De financiële instellingen hebben acquiringlicenties van de betaalproducten van MasterCard, VISA, JCB en (China) Union Pay. Een team van meer dan 450 IT- en financiële specialisten werkt in kantoren in Londen, Zürich, Luxemburg, Milaan, Sofia en Varna.

Vragen

Wilt u meer weten over Heights, mijnPIN of myPOS? Hebt u nog andere vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op 013 7820990 op maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 18:00 of op zaterdag van 10:00 tot 17:00.

bel 013 7820990