Home » Contactloos betalen

Contactloos betalen

Contactloos betalen NFC op myPOS betaalterminal met PIN, creditcard en mobiel

Contactloos betalen is snel en makkelijk betalen door een betaalpas of mobiele telefoon tegen de betaalautomaat te houden. Voor bedragen tot en met € 25 is geen pincode nodig. Voor bedragen daarboven is wel een pincode nodig. Alle myPOS pinautomaten zijn uitgerust met een NFC chip zodat u alle contactloze betalingen met een pas of een mobiele telefoon kunt accepteren.

De myPOS betaalterminals worden door ondernemers in heel Europa gebruikt. Zo accepteren in Groot-Brittanië de ondernemers op hun myPOS betaalterminal ook contactloze betalingen met ApplePay en SamsungPay.

Alle myPOS betaalterminals ondersteunen standaard 'contactloos-betalen' met betaalkaarten, mobiele telefoons, armbandjes of horloges (zoals de Apple watch). De betalingen met de volgende merken kunnen contactloos worden geaccepteerd:

  • PayPass van Maestro en MasterCard op betaalkaarten, mobiele telefoons en horloges
  • Bancontact met betaalkaarten en mobiele telefoons
  • Visa contactless (voormalige PayWave) van V PAY en Visa
  • Expresspay van American Express
  • Apple Pay
  • Samsung Pay

Voordelen contactloos betalen

Welke voordelen heeft contactloos betalen voor u? Contactloos betalen gaat snel, is gemakkelijk voor u en uw klant en is veilig. De kosten van contactloze transacties zijn gelijk aan de kosten van chip-transacties. Het is snel en gemakkelijk, vooral bij het betalen van kleine bedragen. Het zorgt voor kortere wachttijden bij uw kassa. De klanten hoeven namelijk niet meer hun betaalpas in de betaalautomaat te steken. Bijkomend voordeel: klanten kunnen ook niet meer vergeten hun pas er weer uit te halen.

Contactloos betalen is veilig

Een klant kan per transactie maximaal tot een bedrag van € 25 contactloos betalen en in totaal maximaal € 50. Uit veiligheid kan er namelijk niet onbeperkt contactloos betaald worden zonder pincode. Als de aaneengesloten contactloze betalingen zonder pincode opgeteld de limiet van 50 euro bereiken, gelden de gebruikelijke handelingen. De betaalpas moet alsnog in de betaalautomaat worden ingestoken en dient de pincode worden ingevoerd. De limiet van 50 euro geldt ook voor betalingen met de mobiele telefoon. Ook dan wordt er om de pincode gevraagd.

Door middel van een geïntegreerde kleine microchip met antenne geeft uw betaalkaart, mobiele telefoon of horloge tijdens het afrekenen uw betalingsgegevens draadloos door aan de zeer snelle contactloos-lezer in de myPOS betaalterminal. Deze controleert via de betaalkaarten-netwerken (zoals die van MasterCard of VISA) uw transactie bij uw bank en geeft direct aan of de transactie is goedgekeurd.

Met de encryptietechnologie op uw betaalkaart, app of telefoon is contactloos betalen net zo veilig als het laten uitlezen van een chip of een magneetstrip. Encryptie is slechts een van de vele beveiligingstechnologieën die MasterCard, Visa en American Express toepassen om fraude op te sporen en te voorkomen.

Gratis promotiemateriaal contactloos betalen

U kunt op verschillende manieren kenbaar maken dat klanten bij u contactloos kunnen betalen. We hebben verschillende stickers (kleine en grote raamstickers, plafondhangers en kassastickers op vooraad). De verzending van deze stickers en plafondhangers is gratis. U hoeft alleen een email naar support@mijnpin.nl met uw adresgegevens te versturen en wij zorgen voor de verzending van het gewenste promotiemateriaal.
Plafondhanger contactloos betalen met

Vragen

Wilt u meer weten over contactloos betalen? Hebt u nog andere vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op 013-7820990 op maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00.

bel 013-7820990

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door gelicenseerde banken, betaalinstellingen en elektronisch geldinstellingen.

myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.