Home » Geaccepteerde betaalkaarten

Geaccepteerde betaalkaarten

Alle pinpassen en creditcards kunt u met mijnPIN op uw pinapparaat accepteren

Geaccepteerde pinpassen en creditcards

Met myPOS kunt u zowel betalingen accepteren van pinpassen (Maestro, V Pay en VISA Electron) als van creditcards (MasterCard, Visa, Union Pay en JCB). Dit  zijn verreweg de meest voorkomende pinpassen en creditcards. U betaalt een vast transactietarief van 1,8%, ongeacht of het een pinpas of creditcard van MasterCard of VISA is. Het transactietarief voor de debit- en creditcards van UnionPay en JCB bedraagt 2,9%. U kunt ook kiezen voor een vast transactietarief van € 0,25 voor Maestro pinpassen. In uw online omgeving staan de transactiekosten apart gespecificeerd. Eenvoudig en overzichtelijk!

Maestro

Bijna alle Nederlandse pinpassen zijn voorzien van het Maestro logo. In Europa is het de belangrijkste betaalpas. Maestro wordt gebruikt door ruim 500 miljoen kaarthouders wereldwijd en wordt geaccepteerd bij ruim 16 miljoen bedrijven. Maestro is een debitcard en is onderdeel van MasterCard. U kunt alle betaalkaarten, mobiele telefoons of horloges die voorzien zijn van het Maestro-logo met uw myPOS betaalterminal via de chip of contactloos accepteren. Het transactietarief bedraagt voor Nederland 1,8% of € 0,25 per transactie. Het transactietarief bedraagt voor België 1,75% of € 0,25 per transactie. 

Bancontact

De belangrijkste en populairste betaalmethode in België. Alle Belgische bankkaarten zijn voorzien van Bancontact en Maestro. Er zijn meer dan 15 miljoen Bancontact-kaarthouders. U kunt alle betaalkaarten en mobiele telefoons die voorzien zijn van het Bancontact-logo met uw myPOS betaalterminal via de chip of contactloos accepteren. Het transactietarief voor Bancontact bedraagt € 0,25 per transactie.

V PAY

V PAY is de tegenhanger van Maestro in Europa en is onderdeel van VISA. In bepaalde landen zoals Duitsland en Italië is het overgrote gedeelte van de betaalkaarten voorzien van het V PAY logo. U kunt alle betaalkaarten, mobiele telefoons of horloges die voorzien zijn van het V PAY-logo met uw myPOS betaalterminal via de chip of contactloos accepteren. Het transactietarief in Nederland bedraagt 1,8% of 2,5% (bij het vaste MAESTRO tarief van € 0,25) per transactie. Het transactietarief in België bedraagt 1,75% of 0,2% (bij het vaste MAESTRO tarief van € 0,25) per transactie

VISA Elektron

VISA Elektron is een variant van V PAY. VISA Elektron wordt in sommige Europese landen uitgegeven zoals in Groot-Brittannië maar is vooral populair in de Verenigde Staten, Latijns Amerika en Afrika. U kunt alle betaalkaarten, mobiele telefoons of horloges die voorzien zijn van het VISA Electron-logo met uw myPOS betaalterminal via de chip of contactloos accepteren. Het transactietarief in Nederland bedraagt 1,8% of 2,5% (bij het vaste MAESTRO tarief van € 0,25) per transactie. Het transactietarief in België bedraagt 1,75% per transactie

MasterCard

In Europa is MasterCard de meest uitgegeven en geaccepteerde creditcard. Wereldwijd is MasterCard na VISA de meest uitgegeven en geaccepteerde creditcard. U kunt alle betaalkaarten, mobiele telefoons of horloges die voorzien zijn van het MasterCard-logo met uw myPOS betaalterminal via de chip of contactloos accepteren. Het transactietarief in Nederland bedraagt 1,8% of 2,5% (bij het vaste MAESTRO tarief van € 0,25) per transactie. Het transactietarief in België bedraagt 1,75% per transactie.

VISA

VISA is wereldwijd de meest uitgegeven en geaccepteerde creditcard. In Europa zijn Groot-Brittannië en Frankrijk de landen waar voornamelijk VISA debit- en creditcards worden uitgegeven. U kunt alle betaalkaarten, mobiele telefoons of horloges die voorzien zijn van het VISA-logo met uw myPOS betaalterminal via de chip of contactloos accepteren. Het transactietarief in Nederland bedraagt 1,8% of 2,5% (bij het vaste MAESTRO tarief van € 0,25) per transactie. Het transactietarief in België bedraagt 1,75% per transactie.

UnionPay

UnionPay is het grootste betaalpasmerk van China en Zuidoost-Azië met ruim 2 miljard kaarthouders. De UnionPay betaalkaart is er zowel als pinpas en creditcard, waarvan de pinpas-functie het meest wordt gebruikt. U kunt alle betaalkaarten die voorzien zijn van het UnionPay-logo met uw myPOS betaalterminal via de chip accepteren. Het transactietarief bedraag 2,9% per transactie.

JCB

JCB is een Japans betaalpasmerk met bijna 100 miljoen kaarthouders, dat in veel landen in Zuidoost-Azië maar ook in Europa uitgegeven wordt, te weten Japan, China, Taiwan, Hong Kong, Zuid-Korea, Thailand, Filipijnen, Singapore, Indonesië, Bahrein, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten, Pakistan en Oostenrijk. U kunt alle betaalkaarten die voorzien zijn van het JCB-logo met uw myPOS betaalterminal via de chip accepteren. Het transactietarief bedraag 2,9% per transactie.

American Express

American Express is een zeer populaire creditcard. U kunt alle betaalkaarten, mobiele telefoons of horloges die voorzien zijn van het American Express-logo met uw myPOS-betaalterminal uiterlijk vanaf 1 augustus 2017 via de chip of contactloos accepteren. De specificatie van de transactietarieven worden zo spoedig mogelijk inzichtelijk gemaakt en op onze website gezet.

Vragen

Wilt u meer weten over de geaccepteerde betaalkaarten? Hebt u nog andere vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op 013-7820990 op maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00.

bel 013-7820990

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd. in Londen, Groot-Brittannië. De financiële diensten en accounts voor EEA landen worden verzorgd door Satabank PLC, een kredietinstelling onder toezicht van de Maltese Financiële Toezichthouder en geregistreerd bij de Europese Bankautoriteit (EBA).

myPOS Package and online payment platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, United Kingdom. Financial services and accounts for EEA countries are provided by Satabank plc (www.sata.bank), credit institution licensed by MFSA, Malta and registered in the European Banking Authority.