Home » Huren of leasen van pinautomaten

Huren of leasen van pinautomaten

Heeft u voor een kortere periode een pinapparaat of meerdere pinapparaten nodig? Opent u bijvoorbeeld een tijdelijke pop-up store, staat u op de markt, verkoopt u een paar dagen op een beurs of houdt u een magazijnverkoop? Dan is het huren of leasen van een pinapparaat voor u mogelijk een oplossing. Maar is huren of leasen wel zo voordelig?

De gebruikelijke huurkosten

We zetten voor u eerst de kosten, die de vele verhuurders zoals rentapin.nl of pindirect.nl en andere aanbieders nu in rekening brengen, op een rij:

Huurprijs

De meerste verhuurders van pinautomaten rekenen voor een mobiele betaalterminal tussen de € 20 en € 50 per dag.

Borg

De borgsom bedraagt bij de meeste verhuurders van mobiele betaalautomaten tussen de € 400 tot € 700. En wel, direct vooruit te betalen. De borgsom krijgt u terug als u alle terminals schoon en compleet retourneert.

Simkaart pinautomaat

Als u geluk hebt, zitten de kosten voor een simkaart in de huurprijs. Als u pech hebt, betaald u een bedrag van minimaal € 5 per terminal, per dag. Over het algemeen werken de betaalautomaten alleen in Nederland. Wilt u ook buiten Nederland de pinapparaten gebruiken dan mag u extra betalen voor zogenaamde roamingkosten. Vraag maar raak is hierbij het motto bij de aanbieders.

Betaalproducten

Gebruikelijk is dat u Maestro en VPAY (de zogenaamde pinpassen) standaard kunt accepteren. Wilt u ook creditcards van MasterCard of Visa accepteren dan wordt daar een toeslag van minimaal € 20 doorbelast.

Overige kosten

Gebruikelijk is dat per huurcontract een vast tarief van tussen de € 25 en € 50 in rekening wordt gebracht. Daarnaast kunnen transport en installatiekosten in rekening worden gebracht. CCV, WorldLine, Rentapin, Pindirect en Brainpoint zijn creatief in het bedenken van extra verborgen kosten.

myPOS betaalterminal: kopen i.p.v. huren

Het kopen van mijnPIN betaalautomaten is aanzienlijk goedkoper dan huren. We rekenen het u even voor.

Eenmalige aanschaf

U kiest uit een mijnPIN mobiele pinautomaat: zonder bonprinter is de kostprijs € 139 (myPOS Mini) en met bonprinter is de kostprijs € 249 (myPOS Combo). De aanschaf van een simkaart is ook een éénmalige uitgave en bedraagt € 59. Een week huur is meestal dus meer.

Borg

Geen borg, geen verborgen extra kosten.

Abonnementen, contracten en overig ongerief

Geen aanvullende kosten voor abonnementen en contracten. Daar doen we bij myPOS niet aan.

Betaalproducten

Standaard kunt u zowel betalingen accepteren van pinpassen (Maestro en V Pay) als van creditcards (MasterCard, Visa, (China) Union Pay en JCB). Dit zijn verreweg de meest voorkomende pinpassen en creditcards. Belgische klanten kunnen ook gebruik maken van Bancontact. American Express wordt hier in de nabije toekomst aan toegevoegd.

Overige kosten

mijnPIN kent geen activatiekosten, updatekosten, callcenterkosten, servicecontract of enige andere (verborgen) abonnementskosten.

Doordat de kostenstructuur van mjnPIN gericht is op 'betalen bij gebruik' kunt u de betaalterminals rustig maanden wegleggen. Als u de betaalautomaten niet gebruikt, zijn er geen kosten aan verbonden. Voor grotere aantallen betaalterminals kunnen we ook een passende aanbieding doen.

mijnPIN betaalterminals in bruikleen

Bestaande mijnPIN klanten die tijdelijk (veel) betaalterminals nodig hebben, kunnen deze huren. Denk bijvoorbeeld aan grote opdracht of evenement waar voor een paar dagen een heel groot aantal terminals nodig is. Aan een myPOS account kunnen een onbeperkt aantal terminals gekoppeld en ontkoppeld worden.

  • Terminal is de myPOS Combo met bonprinter.
  • Inclusief SIM kaart en databundel.
  • Geleverd in beschermende hoes.
  • Kosten zijn € 25 per terminal, per week.
  • Verzendkosten bedragen € 6,95.
  • Verzendkosten naar mijnPIN zijn voor rekening van de klant.

Interesse? Stuur ons dan een verzoek via info@mijnpin.nl voor meer informatie.

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door gelicenseerde banken, betaalinstellingen en elektronisch geldinstellingen.

myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.