Heeft u voor een kortere periode een pinapparaat of meerdere pinapparaten nodig? Opent u bijvoorbeeld een tijdelijke pop-up store, staat u op de markt, verkoopt u een paar dagen op een beurs of houdt u een magazijnverkoop? Dan is het huren of leasen van een pinapparaat voor u mogelijk een oplossing. Maar is huren of leasen wel zo voordelig?

De gebruikelijke huurkosten

We zetten voor u eerst de kosten, die de vele verhuurders zoals rentapin.nl of pindirect.nl en andere aanbieders nu in rekening brengen, op een rij:

Huurprijs

De meerste verhuurders van pinautomaten rekenen voor een mobiele betaalterminal tussen de € 20 en € 50 per dag.

Borg

Geen borg, geen verborgen extra kosten.

Simkaart pinautomaat

Als u geluk hebt, zitten de kosten voor een simkaart in de huurprijs. Als u pech hebt, betaald u een bedrag van minimaal € 5 per terminal, per dag. Over het algemeen werken de betaalautomaten alleen in Nederland. Wilt u ook buiten Nederland de pinapparaten gebruiken dan mag u extra betalen voor zogenaamde roamingkosten. Vraag maar raak is hierbij het motto bij de aanbieders.

Betaalproducten

Gebruikelijk is dat u Maestro en VPAY (de zogenaamde pinpassen) standaard kunt accepteren. Wilt u ook creditcards van MasterCard of Visa accepteren dan wordt daar een toeslag van minimaal € 20 doorbelast.

Overige kosten

Gebruikelijk is dat per huurcontract een vast tarief van tussen de € 25 en € 50 in rekening wordt gebracht. Daarnaast kunnen transport en installatiekosten in rekening worden gebracht. CCV, WorldLine, Rentapin, Pindirect en Brainpoint zijn creatief in het bedenken van extra verborgen kosten.

myPOS betaalterminal: kopen i.p.v. huren

Het kopen van mijnPIN betaalautomaten is aanzienlijk goedkoper dan huren. We rekenen het u even voor.

Eenmalige aanschaf

U kiest een myPOS mobiele betaalterminal: zonder bonprinter kost deze € 99 (myPOS Mini) en met bonprinter bent u € 249 kwijt (myPOS Combo). Een simkaart t.w.v. € 59 zit standaard in de myPOS betaalterminals. In het aanschafbedrag zit dus de betaalterminal, de simkaart, de acceptatiecontracten en de service. In één keer klaar dus.

Borg

Geen borg, geen verborgen extra kosten.

Abonnementen, contracten en overig ongerief

Er zijn geen maandelijkse of jaarlijkse abonnementen en contracten voor het apparaat, diensten of functionaliteiten. Schimmige kostenposten voor zaken zoals plug-and-play-kosten, activatiekosten, updates, licenties of instelkosten kennen we ook niet. Daar doen we bij myPOS niet aan. 

Betaalproducten

Standaard kunt u zowel betalingen accepteren van pinpassen (Maestro en V Pay) als van creditcards (MasterCard, Visa, (China) Union Pay en JCB). Dit zijn verreweg de meest voorkomende pinpassen en creditcards. Belgische klanten kunnen ook gebruik maken van Bancontact. American Express wordt hier in de nabije toekomst aan toegevoegd.

Overige kosten

mijnPIN kent geen activatiekosten, updatekosten, callcenterkosten, servicecontract of enige andere (verborgen) abonnementskosten.

Doordat de kostenstructuur van mjnPIN gericht is op 'betalen bij gebruik' kunt u de betaalterminals rustig maanden wegleggen. Als u de betaalautomaten niet gebruikt, zijn er geen kosten aan verbonden. Voor grotere aantallen betaalterminals kunnen we ook een passende aanbieding doen.

mijnPIN betaalterminals in bruikleen

Bestaande mijnPIN klanten die tijdelijk (veel) betaalterminals nodig hebben, kunnen deze huren. Denk bijvoorbeeld aan grote opdracht of evenement waar voor een paar dagen een heel groot aantal terminals nodig is. Aan een myPOS account kunnen een onbeperkt aantal terminals gekoppeld en ontkoppeld worden.

  • Terminal is de myPOS Combo mobiele betaalterminal met bonprinter.
  • Inclusief SIM kaart en EU databundel.
  • Geleverd in beschermende hoes.
  • Kosten zijn € 25 per terminal, per week.
  • Verzendkosten bedragen € 6,95.
  • Verzendkosten bij het retoursturen van de betaalautomaten naar mijnPIN zijn voor uw rekening.

Interesse? Stuur ons dan een verzoek via info@mijnpin.nl voor meer informatie.

Vragen

Wilt u meer weten over het huren van betaalautomaten? Hebt u nog andere vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op 013 7820990 op maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00.

info@mijnpin.nl