VEILIG BETALEN

Veilig en gemakkelijk betalen, staat bij mijnPIN voorop. In onze webshop kunt u met onderstaande betaalmethoden uw bestelling afrekenen. Onze website en al onze transacties zijn beveiligd en gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens worden niet bewaard in computersystemen en kunnen niet worden onderschept. De betaalprovider voor online betalingen van mijnPIN is PCI-DSS compliant.

IDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. De iDEAL kosten nemen wij voor onze rekening. Wij brengen dus geen extra kosten in rekening voor het betalen met iDEAL.

MASTERCARD & VISA CREDITCARD

mijnPIN accepteert debit- en creditcards van Mastercard, Visa en V Pay. Onze daadwerkelijke kosten belasten wij voor het grootste gedeelte aan u door, deze bedragen 1,8%.

AMERICAN EXPRESS CREDITCARD

Onze daadwerkelijke kosten belasten wij voor het grootste gedeelte aan u door, deze bedragen 3%.

MAESTRO

mijnPIN accepteert de debitcard Maestro. Onze daadwerkelijke kosten belasten wij voor het grootste gedeelte aan u door, deze bedragen 1%.

BANCONTACT

Onze Belgische klanten kunnen met Bancontact afrekenen. De Bancontact-kosten nemen wij voor onze rekening. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor het betalen met Bancontact.

BELFIUS DIRECT NET

Onze Belgische klanten kunnen met Belfius Direct Net afrekenen. De Belfius kosten nemen wij voor onze rekening. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor het betalen met Belfius.

ING HOMEPAY

Onze Belgische klanten kunnen met ING Homepay afrekenen. De ING Homepay kosten nemen wij voor onze rekening. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor het betalen met ING Homepay.

KBC/CBC Payment Button

Onze Belgische klanten kunnen met de KBC/CBC  afrekenen. De Belfius kosten nemen wij voor onze rekening. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor het betalen met Belfius.

SOFORT BANKING

De populaire betaalmethode in Duitsland die ook in 10 andere landen beschikbaar is (waaronder Nederland). Onze daadwerkelijke kosten belasten wij voor het grootste gedeelte aan u door, deze bedragen 0,9%.

GiroPay

Onze Duitse klanten kunnen met GiroPay afrekenen. Onze daadwerkelijke kosten belasten wij voor het grootste gedeelte aan u door, deze bedragen 1,5%.

EPS

Onze Oostenrijkse klanten kunnen met EPS afrekenen. Onze daadwerkelijke kosten belasten wij voor het grootste gedeelte aan u door, deze bedragen 1,5%.

Cartes Bancaires

Onze Franse klanten kunnen met Cartes Bancaires afrekenen. Onze daadwerkelijke kosten belasten wij voor het grootste gedeelte aan u door, deze bedragen 1,8%

PAYPAL

U kunt met PayPal in onze webwinkel uw bestelling afrekenen. Via uw PayPal account kunt u betalingen doen met uw PayPal-saldo, een bankoverschrijving of met een creditcard. Onze daadwerkelijke kosten belasten wij voor het grootste gedeelte aan u door, deze bedragen 3,5%.

BANKOVERSCHRIJVING

Voor een betaling via een bankoverschrijving brengen wij geen kosten in rekening. Deze kosten nemen wij voor onze rekening. De betaalinstructies staan in de orderbevestiging die u van ons ontvangt. Het factuurnummer (of het ordernummer) kunt u als referentie gebruiken bij de bankoverschrijving.

Rekeninghouder: Heights Payments Terminals B.V.
Bank: ING BANK N.V.
IBAN: NL67INGB0006774070
BIC: INGBNL2A

VRAGEN

Wilt u meer weten over de betaalmethoden? Hebt u nog andere vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op 013 7820990 op maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00.

bel 013 7820990