Home » Betaalmethoden webshop

Betaalmethoden webshop

VEILIG BETALEN

Veilig en gemakkelijk betalen, staat bij mijnPIN voorop. In onze webshop kunt u met onderstaande betaalmethoden uw bestelling afrekenen. Onze website en al onze transacties zijn beveiligd en gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens worden niet bewaard in computersystemen en kunnen niet worden onderschept. De betaalprovider voor online betalingen van mijnPIN is PCI-DSS compliant.

IDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. De iDEAL kosten nemen wij voor onze rekening. Wij brengen dus geen extra kosten in rekening voor het betalen met iDEAL.

MASTERCARD & VISA CREDITCARD

mijnPIN accepteert debit- en creditcards van Mastercard, Visa en V Pay. Onze daadwerkelijke kosten belasten wij voor het grootste gedeelte aan u door, deze bedragen 1,8%.

AMERICAN EXPRESS CREDITCARD

Onze daadwerkelijke kosten belasten wij voor het grootste gedeelte aan u door, deze bedragen 2,8%.

MAESTRO

mijnPIN accepteert de debitcard Maestro. Onze daadwerkelijke kosten belasten wij voor het grootste gedeelte aan u door, deze bedragen 1%.

BANCONTACT

Onze Belgische klanten kunnen met Bancontact afrekenen. De Bancontact-kosten nemen wij voor onze rekening. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor het betalen met Bancontact.

BELFIUS DIRECT NET

Onze Belgische klanten kunnen met Belfius Direct Net afrekenen. De Belfius kosten nemen wij voor onze rekening. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor het betalen met Belfius.

KBC/CBC Payment Button

Onze Belgische klanten kunnen met de KBC/CBC  afrekenen. De Belfius kosten nemen wij voor onze rekening. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor het betalen met Belfius.

SOFORT BANKING

De populaire betaalmethode in Duitsland die ook in 10 andere landen beschikbaar is (waaronder Nederland). Onze daadwerkelijke kosten belasten wij voor het grootste gedeelte aan u door, deze bedragen 0,9%.

PAYPAL

U kunt met PayPal in onze webwinkel uw bestelling afrekenen. Via uw PayPal account kunt u betalingen doen met uw PayPal-saldo, een bankoverschrijving of met een creditcard. Onze daadwerkelijke kosten belasten wij voor het grootste gedeelte aan u door, deze bedragen 3,5%.

BITCOIN

Betalen met BitCoins is mogelijk. De bitcoin-euro wisselkoers wordt vastgesteld op het moment van de transactie. De transactiekosten nemen wij voor onze rekening. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor het betalen met Bitcoins.

BANKOVERSCHRIJVING

Voor een betaling via een bankoverschrijving brengen wij geen kosten in rekening. Deze kosten nemen wij voor onze rekening.

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door gelicenseerde banken, betaalinstellingen en elektronisch geldinstellingen.

myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.