myPOS Experience Center - Cruquiuskade 255, Amsterdam

myPOS Store Amsterdam

In de myPOS Store in Amsterdam kunt u alle myPOS betaalterminals bekijken, uitproberen en aanschaffen. Onze deskundige medewerkers kunnen u informeren over de vele mogelijkheden van de myPOS producten en diensten.

U kunt uw myPOS-account aanmaken in de winkel. Hiervoor hebben we twee werkplekken staan.
Daarnaast kunt u op onze ATM (geldautomaat) geld opnemen, contant geld storten op uw myPOS-account en de pincode van uw myPOS creditcard wijzigen.

Adres: Cruquiuskade 255, 1018 AM AMSTERDAM
Telefoon: 020 - 225 2912

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 10:00 tot 18:00
Zaterdag: 10:00 tot 17:00

Bereikbaarheid 
Openbaar vervoer: buslijn 22, halte Funen. U stapt voor de deur uit. Lijn 22 rijdt tussen het Muiderpoortstation, Centraal Station en Station Sloterdijk.
Auto: vanaf de A10 afslag S114 (Zeeburg/Centrum/Artis) bent u via de Piet Hein-tunnel binnen vijf minuten op de Cruquiuskade.

Parkeren
U kunt op straat betaald parkeren. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de parkeergarage van de Vomar (250 meter van de winkel). Wij verrekenen natuurlijk uw parkeerkosten.

WEDERVERKOPERS

De unieke myPOS mobiele betaalautomaten worden ook door wederverkopers verkocht. Informeert u eens bij ons of er een wederverkoper bij u in de buurt is. We staan ook open voor samenwerking met partners die onze unieke propositie kunnen versterken.

PROPOSITIE VAN myPOS

 • De goedkoopste ECHTE mobiele betaalautomaten in Nederland.
  Dus geen gebrekkige pin-readers, maar volledige en perfect werkende machines. Vergelijkbaar met de producten van CCV, WorldLine of Sepay. U kunt nu een product aanbieden voor prijspunten die tot voor kort onmogelijk waren.
 • De eenvoudigste mobiele betaalautomaten.
  Geen ingewikkelde contracten met banken of acquirers, verschillende partijen die iets moeten inregelen om een product werkend te krijgen. Alle kaartproducten worden in een keer geactiveerd.
 • Prachtige verpakking
  De myPOS betaalautomaten zitten in een luxe retailverpakking. Qua uitstraling vergelijkbaar met die van een iPhone. Een genot om de doos uit te pakken. Staan super in het schap. Die lelijke grijze neutrale dozen zijn echt passé.
 • Gemakkelijke activatie
  Via een self-service portal op mypos.eu kan de klant zelf zijn terminal activeren. Mocht de klant ondersteuning nodig hebben dan bieden wij die via telefoon en email. U hoeft zelf geen handelingen te verrichten.
 • Levering uit voorraad
  In ons magazijn in Tilburg staan de terminals ingepakt en geconfigureerd op voorraad. Met DHL en PostNL worden de terminals de volgende dag geleverd.

DAISYCON

Hebt u een website of blog met veel bezoekers? We hebben een mooie set banners die u kunt inzetten. Webmasters en traffic-agents kunnen via Daisycon onze campagne gebruiken.

VRAGEN

Wilt u wederverkoper worden van myPOS? Hebt u nog andere vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op 013 7820990 op maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00.

sales@heightsmypos.com