Home » Verkooppunten - Partners

Verkooppunten - Partners

De unieke myPOS mobiele betaalautomaten worden ook door wederverkopers verkocht. Informeert u eens bij ons of er een wederverkoper bij u in de buurt is. We staan namelijk open voor samenwerking met partners die onze unieke propositie kunnen versterken.

Wat is de propositie van myPOS?

 • De goedkoopste ECHTE mobiele betaalautomaten in Nederland.
  Dus geen gebrekkige pin-readers, maar volledige en perfect werkende machines. Vergelijkbaar met de producten van CCV, WorldLine of Sepay. U kunt nu een product aanbieden voor prijspunten die tot voor kort onmogelijk waren.
 • De eenvoudigste mobiele betaalautomaten.
  Geen ingewikkelde contracten met banken of acquirers, verschillende partijen die iets moeten inregelen om een product werkend te krijgen. Alle kaartproducten worden in een keer geactiveerd.
 • Prachtige verpakking
  De myPOS betaalautomaten zitten in een luxe retailverpakking. Qua uitstraling vergelijkbaar met die van een iPhone. Een genot om de doos uit te pakken. Staan super in het schap. Die lelijke grijze neutrale dozen zijn echt passé.
 • Gemakkelijke activatie
  Via een self-service portal op mypos.eu kan de klant zelf zijn terminal activeren. Mocht de klant ondersteuning nodig hebben dan bieden wij die via telefoon en email. U hoeft zelf geen handelingen te verrichten.
 • Levering uit voorraad
  In ons magazijn in Tilburg staan de terminals ingepakt en geconfigureerd op voorraad. Met PostNL worden de terminals de volgende dag geleverd.

Interesse in een partnerschap? Voor meer informatie of vragen kunt u ons mailen: sales@heightsmypos.com

Daisycon

Hebt u een website of blog met veel bezoekers? We hebben een mooie set banners die u kunt inzetten. Webmasters en traffic-agents kunnen via Daisycon onze campagne gebruiken.

Beste mobiele contactloze betaalterminal

Geen contracten, geen abonnementen, betaal alleen bij gebruik

Directe uitbetaling

Alle betaalkaarten: Maestro, Bancontact, VPAY, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay

Design by Crivex | © 2017 Heights Payments Terminals B.V. – Geautoriseerde importeur en distributeur van de myPOS producten van myPOS Europe Ltd.

Het myPOS-pakket en het online betaalplatform worden gepromoot en beheerd door myPOS Europe Ltd in Londen. De betaaldiensten en betaalrekeningen voor elektronisch geld voor EEA-landen worden geleverd door gelicenseerde banken, betaalinstellingen en elektronisch geldinstellingen.

myPOS package and platform are promoted and operated by myPOS Europe Ltd, London, UK. The payment services and accounts for e-money for EEA countries are provided by designated licensed banks or e-money institutions.