myPOS Experience Center - Cruquiuskade 255, Amsterdam

In een myPOS store kunt u alle myPOS betaalterminals bekijken, uitproberen en aanschaffen. Onze deskundige medewerkers kunnen u informeren over de vele mogelijkheden van de myPOS producten en diensten. U kunt uw myPOS-account aanmaken in de store, de video-verificatie doen en uw terminals activeren. Hiervoor hebben we twee werkplekken ingericht. U kunt dus binnen een half uur volledig operationeel de store verlaten.

myPOS store Amsterdam

Adres: Cruquiuskade 255, 1018 AM AMSTERDAM
Telefoon: +31 20 - 225 2912

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 10:00 tot 18:00

Bereikbaarheid 

 • Met de auto bent u vanaf de A10 afslag S114 (Zeeburg/Centrum/Artis) via de Piet Hein-tunnel binnen vijf minuten op de Cruquiuskade.
 • Buslijn 22, halte Funen. U stapt voor de deur uit. Lijn 22 rijdt tussen het Muiderpoortstation, Centraal Station en Station Sloterdijk.
 • Vanaf Amsterdam Centraal kunt u ook tramlijn 26 nemen. Stap uit bij halte Rietlandpark, 5 minuten lopen. Tramlijn 7 stopt ook bij halte Rietlandpark.

Parkeren
U kunt op straat betaald parkeren. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de parkeergarage van de Vomar (250 meter van de winkel).

ATM

In onze vestiging in Amsterdam staat ook een ATM (geldautomaat). U kunt geld opnemen of de pincode van uw myPOS creditcard wijzigen.

De myPOS Store Anwerpen is gevestigd aan de Drukkerijstraat 16.

myPOS store Antwerpen

Adres: Drukkerijstraat 16, 2000 ANTWERPEN
Telefoon: +32 3 3611708

Openingstijden

I.v.m. de maatregelen van de Vlaamse overheid tegen verspreiding van het Coronavirus in België is onze vestiging in Antwerpen gesloten tot 3 april 2020.

Bereikbaarheid

 • Premetrostation Antwerpen Groenplaats ligt op 5 minuten lopen. Hier stoppen tramlijnen 3, 5, 9 en 15.
 • Tramlijn 4, halte Antwerpen Sint-Andries. 1 minuut lopen naar de store.
 • Met buslijn 22, 180, 181, 182 en 183 kunt u in de halte Antwerpen Sint-Andries uitstappen. Het is 1 minuut lopen naar de store.

Parkeren
U kunt in de publieke parkeergarage aan de Drukkerijstraat 20 parkeren. 

WEDERVERKOPERS

De unieke myPOS mobiele betaalautomaten worden ook door wederverkopers verkocht. Informeert u eens bij ons of er een wederverkoper bij u in de buurt is. We staan ook open voor samenwerking met partners die onze unieke propositie kunnen versterken.

PROPOSITIE VAN myPOS

 • De goedkoopste ECHTE mobiele betaalautomaten in Nederland en België.

  Dus geen gebrekkige pin-readers die gekoppeld moeten worden aan smartphones of apps, maar volledig zelfstandig werkende echte betaalautomaten. Vergelijkbaar met de producten van CCV, WorldLine of Sepay. U kunt nu een product aanbieden voor prijspunten die tot voor kort onmogelijk waren.
 • De eenvoudigste mobiele betaalautomaten.

  Geen ingewikkelde contracten met banken of acquirers, verschillende partijen die iets moeten inregelen om een product werkend te krijgen. Alle kaartproducten worden in één keer geactiveerd.
 • Prachtige verpakking

  De myPOS betaalautomaten zitten in een luxe retail-verpakking. Qua uitstraling vergelijkbaar met die van een iPhone. Een genot om de doos uit te pakken. Staan super in het schap. Die lelijke grijze neutrale dozen zijn echt passé.
 • Gemakkelijke activatie

  Via een self-service portal op mypos.eu kan de klant zelf zijn terminal activeren. Mocht de klant ondersteuning nodig hebben dan bieden wij die via telefoon en email. U hoeft zelf geen handelingen te verrichten.
 • Levering uit voorraad

  In ons magazijn in Tilburg staan de terminals ingepakt en geconfigureerd op voorraad. Met DHL en PostNL worden de terminals de volgende dag geleverd.

DAISYCON

Hebt u een website of blog met veel bezoekers? We hebben een mooie set banners die u kunt inzetten. Webmasters en traffic-agents kunnen via Daisycon onze campagne gebruiken.

VRAGEN

Wilt u wederverkoper worden van myPOS? Hebt u nog andere vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op 013 7820990 op maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00.

[email protected]