Thema's

Welkom bij de myPOS themafuncties. Maak kennis met tal van diensten & functies ontwikkeld om ondernemen makkelijker te maken. Sommige thema's zijn speciaal voor een bepaalde bedrijfstak terwijl andere thema's zoals contactloos betalen voor elke ondernemer van pas komen.

Contactloos betalen

Handig voor alle ondernemers. De myPOS automaten ondersteunen standaard contactloos betalen, niet alleen met een pinpas maar ook bijvoorbeeld met een mobiele telefoon of een smartwatch via Android of Apple Pay. Lees hier meer over de mogelijkheden en werking van contactloos betalen.

Huren of Leasen van pinautomaten

Omdat de automaten van myPOS zo scherp geprijsd zijn kunt u ze niet alleen voordelig kopen maar ook huren. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld een evenement of beurs organiseert. Lees hier meer over de mogelijkheden.

In Europa en in vreemde valuta accepteren

Wist u dat onze automaten met hun ingebouwde simkaart werken in heel Europa? Daarnaast kunt u ook vreemde valuta accepteren en zelfs aanhouden in uw myPOS account. Zo heeft u nooit meer te maken met een ongewenste koersopslag. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld artiesten en bands die in heel Europa optreden. Lees hier meer over de ongekende mogelijkheden van deze unieke functie.

Retourpinnen

Natuurlijk hebben de myPOS automaten ook ondersteuning voor retourpinnen, ideaal voor de detailhandel. Hiermee kunnen uw klanten een bedrag 'terugpinnen'. Een klantvriendelijke en administratief praktische manier om retouren en garantieclaims af te handelen. Lees hier meer over de mogelijkheden en voorwaarden van retourpinnen.

MOTO (Mail to Telephone order) en Pre-autorisatie

Speciaal voor verhuurbedrijven en de hotelbranche is er ook ondersteuning voor MOTO (Mail to Telephone order) en Pre-autorisatie. Hiermee kan een creditcardbetaling op afstand via bijvoorbeeld telefoon of fax worden geaccepteerd of kan een bedrag worden gereserveerd op de creditcard. Lees meer over de voorwaarden van MOTO en pre-autorisatie.