Thema's

Bij mijnPIN hebben we het prijsmodel van het huren van een betaalterminal platgeslagen: geen borg, huurprijs is € 25 per week en geen extra toeslagen.

Huren of Leasen van pinautomaten

Echte, robuuste volwaardige mobiele betaalterminal met simkaart

Een pinautomaat huren bij mijnPIN gaat voor de laagste prijs tegen de beste condities in Nederland. Bij mijnPIN hebben we het prijsmodel voor het huren van een pinautomaat helemaal platgeslagen: geen borg, de huurprijs is € 25 per week en geen extra toeslagen.

Meer informatie over huren van pinapparaten >>>

 

 

U heeft de mogelijkheid om transacties in alle Europese valuta's zoals DKK, SEK, NOK, CHF te accepteren en om in uw myPOS account in verschillende valuta's uitbetaald te worden.

In heel Europa werken en in vreemde valuta accepteren

Accepteer in alle Europese valuta's zoals DKK, SEK, NOK, GBP, CHF. Standaard DCC. Uitbetaling in meerdere valuta mogelijk.De myPOS betaalautomaten werken dankzij de ingebouwde simkaart in heel Europa! Daarbij kunt u ook in alle Europese vreemde valuta accepteren en zelfs in vreemde valuta uitbetaalt worden. Zo heeft u nooit meer te maken met een ongewenste koersopslag. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld artiesten en bands die in heel Europa optreden, de ruitersport en alle pop-up stores.

Meer informatie over werken in Europa en vreemde valuta >>>

 

 

De myPOS pinapparaten accepteren alle vormen van contactloos betalen. Denk hierbij aan Apple Pay, Samsung Pay maar ook contactloos betalen met behulp van een betaalkaart, smartphone en 'wearables' zoals een armband, sleutelhanger of ring.

Contactloos betalen

Contactloos betalen is snel en makkelijk betalen door een betaalpas of mobiele telefoon tegen de betaalautomaat te houden. Voor bedragen tot en met € 25 is geen pincode nodig. Voor bedragen daarboven is wel een pincode nodig. Alle myPOS betaalterminals zijn uitgerust met een NFC chip zodat u alle contactloze betalingen met een pas of een mobiele telefoon kunt accepteren.De myPOS automaten ondersteunen standaard contactloos betalen, niet alleen met een pinpas maar ook bijvoorbeeld met een mobiele telefoon of een smartwatch via Android of Apple Pay.

Meer informatie over contactloos betalen >>>

 

Retourpinnen

Retourpinnen (in het Engels refund) is een omgekeerde pintransactie. Via retourpinnen geeft u als ondernemer elektronisch geld terug aan uw klant.De myPOS betaalautomaten ondersteunen standaard  kunnen uw klretourpinnen.Hiermee klanten een bedrag 'terugpinnen'. Een klantvriendelijke en administratief praktische manier om retouren en terugbetaling van de borg af te handelen.

Meer informatie over retourpinnen en refunds >>>

 

MOTO (Mail Order / Telephone Order) en pre-autorisatie

Met MOTO (Mail Order / Telephone Order) kunt u betaalkaarten op afstand accepteren, zonder dat de klant op dat moment aanwezig is. De creditcard-gegevens voert u handmatig in op de betaalterminal, de myPOS-app of in het myPOS-account. Speciaal voor hotels, B&B, campings en verhuurbedrijven is er ook ondersteuning voor MOTO (Mail to Telephone order) en pre-autorisatie. Hiermee kan een creditcardbetaling op afstand via bijvoorbeeld telefoon en mail  worden geaccepteerd of kan een bedrag worden gereserveerd op de creditcard.

Meer informatie over MOTO (Mail Order / Telephone order) >>>
Meer informatie over pre-autorisaties >>>

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op 013 7820990 op maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 18:00.

bel 013 7820990