Accepteer met de myPOS NFC betaalterminals contactloze betaalkaarten, smartphones, wearables, Garmin, ring, armband.

Contactloos betalen is snel en makkelijk betalen door een betaalpas of mobiele telefoon tegen de betaalautomaat te houden. Voor bedragen tot en met € 25 is geen pincode nodig. Voor bedragen daarboven is wel een pincode nodig. Alle myPOS betaalterminals zijn uitgerust met een NFC chip zodat u alle contactloze betalingen met een pas of een mobiele telefoon kunt accepteren.Contactloos betalen is snel en makkelijk betalen door een betaalpas of mobiele telefoon tegen de betaalautomaat te houden. Voor bedragen tot en met € 50 is nu (tijdelijk) geen pincode nodig. Voor bedragen daarboven is wel een pincode nodig. Alle myPOS betaalterminals zijn uitgerust met een NFC chip zodat u alle contactloze betalingen kunt accepteren.

De myPOS betaalterminals accepteren alle vormen van contactloos betalen. Denk hierbij aan Apple Pay, Samsung Pay maar ook contactloos betalen met behulp van een betaalkaart, smartphone en 'wearables' zoals een armband, sleutelhanger of ring.

Ondersteunde contactloze betaalwijzen

De betalingen met de volgende merken kunnen contactloos worden geaccepteerd:

  • PayPass van Maestro en MasterCard op betaalkaarten, mobiele telefoons en horloges
  • Bancontact met betaalkaarten en mobiele telefoons
  • Visa contactless (voormalige PayWave) van V PAY en Visa
  • Expresspay van American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Samsung Pay
  • Telefoons met NFC en een bank app zoals die van ING, Rabobank Wallet
  • NFC telefoon via een bank app (bijvoorbeeld ING en Rabobank wallet)
  • NFC wearables zoals een smartwatch, ring, horloge, armband of sleutelhanger. Bijvoorbeeld de Fitbit of Garmin Pay smartwatch.

Voordelen contactloos betalen

Welke voordelen heeft contactloos betalen voor u? Contactloos betalen gaat snel, is gemakkelijk voor u en uw klant en is veilig. De kosten van contactloze transacties zijn gelijk aan de kosten van chip-transacties. Het is snel en gemakkelijk, vooral bij het betalen van kleine bedragen. Het zorgt voor kortere wachttijden bij uw kassa. De klanten hoeven namelijk niet meer hun betaalpas in de betaalautomaat te steken. Bijkomend voordeel: klanten kunnen ook niet meer vergeten hun pas er weer uit te halen.

Ongeacht of uw klant contactloos betaald of met de pincode is de transactie verwerking erg snel en eenvoudig op de pinautomaat, zoals u kunt zien op onderstaande afbeelding.

Veilig met een limiet

*** Limieten zijn in verband COVID-19 door de Nederlandse betaalvereniging aangepast ***

Een klant kan per transactie maximaal tot een bedrag van € 50 (normaal € 25) contactloos betalen en in totaal maximaal € 100 (normaal € 50). Uit veiligheid kan er namelijk niet onbeperkt contactloos betaald worden zonder pincode. Als de aaneengesloten contactloze betalingen zonder pincode opgeteld de limiet van 50 euro bereiken, gelden de gebruikelijke handelingen. De betaalpas moet alsnog in de betaalautomaat worden ingestoken en dient de pincode worden ingevoerd. De limiet van 100 euro geldt ook voor betalingen met de mobiele telefoon. Ook dan wordt er om de pincode gevraagd.

Door middel van een geïntegreerde kleine microchip met antenne geeft uw betaalkaart, mobiele telefoon of horloge tijdens het afrekenen uw betalingsgegevens draadloos door aan de zeer snelle contactloos-lezer in de myPOS betaalterminal. Deze controleert via de betaalkaarten-netwerken (zoals die van MasterCard of VISA) uw transactie bij uw bank en geeft direct aan of de transactie is goedgekeurd.

Met de encryptietechnologie op uw betaalkaart, app of telefoon is contactloos betalen net zo veilig als het laten uitlezen van een chip of een magneetstrip. Encryptie is slechts een van de vele beveiligingstechnologieën die MasterCard, Visa en American Express toepassen om fraude op te sporen en te voorkomen.

Gratis promotiemateriaal

U kunt op verschillende manieren kenbaar maken dat klanten bij u contactloos kunnen betalen. We hebben verschillende stickers (kleine en grote raamstickers, plafondhangers en kassastickers op vooraad). De verzending van deze stickers en plafondhangers is gratis. U hoeft alleen een email naar [email protected] met uw adresgegevens te versturen en wij zorgen voor de verzending van het gewenste promotiemateriaal.
Pinnen promotiemateriaal

Vragen?

Wilt u meer weten over contactloos betalen? Hebt u nog andere vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op 013 7820990 op maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 18:00.

bel 013 7820990