Heeft u voor een kortere periode een pinapparaat of meerdere pinapparaten nodig? Opent u bijvoorbeeld een tijdelijke pop-up store, staat u op de markt, verkoopt u een paar dagen op een beurs of houdt u een magazijnverkoop? Dan is het huren of leasen van een pinapparaat voor u mogelijk een oplossing. Maar is huren of leasen wel zo voordelig? We zetten hier uiteen wat een gebruikelijke verhuurder vraagt. Onze bestaande mijnPIN klanten die tijdelijk (veel) betaalterminals nodig hebben, kunnen deze overigens huren tegen gunstige condities. Aan een myPOS account kunnen namelijk een onbeperkt aantal terminals gekoppeld en ontkoppeld worden.

De gebruikelijke huurkosten in de markt

We zetten voor u eerst de kosten, die de vele verhuurders zoals rentapin.nl of pindirect.nl en andere aanbieders nu in rekening brengen, op een rij. U zult zien dat bij mijnPIN huren (of een terminal kopen) de meest voordelige optie is om betalingen (tijdelijk) te accepteren.

Huurprijs

De meerste verhuurders van pinautomaten rekenen voor een mobiele betaalterminal tussen de € 20 en € 50 per dag. Bij mijnPIN is dat de huurprijs per week. Huurt u 2 keer of meer per jaar dan is het zelfs voordeliger om een pinautomaat te kopen. U heeft al een myPOS betaalautomaat voor € 99.

Borg

Gebruikelijk is dat de borg varieert tussen de € 100 tot € 500 (!) per terminal. Bij mijnPIN kennen we geen borg en ook geen verborgen extra kosten.

Simkaart pinautomaat

Als u geluk hebt, zitten de kosten voor een simkaart in de huurprijs. Als u pech hebt, betaald u een bedrag van minimaal € 5 per terminal, per dag. Over het algemeen werken de betaalautomaten alleen in Nederland. Wilt u ook buiten Nederland de pinapparaten gebruiken dan mag u extra betalen voor zogenaamde roamingkosten. Vraag maar raak is hierbij het motto bij de aanbieders. Bij mijnPIN krijgt u bij een verhuurterminal een simkaart die in de hele EU werkt. Wij doen ook niet aan flauwe dingetjes zoals een maximum aantal transacties of data.

Betaalproducten

Gebruikelijk is dat u Maestro en VPAY (de zogenaamde pinpassen) standaard kunt accepteren. Wilt u ook creditcards van MasterCard of Visa accepteren dan wordt daar een toeslag van minimaal € 20 doorbelast per betaalterminal. Bij mijnPIN kunt u standaard alle pinpassen en creditcards van Maestro, VPAY, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express, JCB en (China) Union Pay accepteren.

Overige kosten

Gebruikelijk is dat per huurcontract een vast tarief van tussen de € 25 en € 50 in rekening wordt gebracht. Daarnaast kunnen transport en installatiekosten in rekening worden gebracht. CCV, WorldLine, Rentapin, Pindirect en Brainpoint zijn creatief in het bedenken van extra verborgen kosten. Bij mijnPIN kennen we die verborgen kosten niet.

 

Betaalterminals huren bij mijnPIN is goedkoop en eenvoudig

myPOS betaalterminal: kopen i.p.v. huren

Huurt u regelmatig een pinapparaat bij een van de traditionele aanbieders dan is het kopen van een myPOS betaalautomaat aanzienlijk goedkoper dan huren. We rekenen het u even voor.

Eenmalige aanschaf

U kiest een myPOS mobiele betaalterminal: zonder bonprinter kost deze € 99 (myPOS Mini) en met bonprinter bent u € 249 kwijt (myPOS Combo). Een simkaart t.w.v. € 59 zit standaard in de myPOS betaalterminals. In het aanschafbedrag zit dus de betaalterminal, de simkaart, de acceptatiecontracten en de service. In één keer klaar dus.

Borg

Bij mijnPIN bent u dus van die borg af en heeft u ook geen last van verborgen extra kosten.

Abonnementen, contracten en overig ongerief

Er zijn geen maandelijkse of jaarlijkse abonnementen en contracten voor het apparaat, diensten of functionaliteiten. Schimmige kostenposten voor zaken zoals plug-and-play-kosten, activatiekosten, updates, rapportagekosten, softwarelicenties of instelkosten kennen we ook niet. Daar doen we bij mijnPIN niet aan. 

Betaalproducten

Standaard kunt u zowel betalingen accepteren van pinpassen (Maestro, V Pay en Bancontact) als van creditcards (MasterCard, Visa, American Express, (China) Union Pay en JCB). Dit zijn verreweg de meest voorkomende pinpassen en creditcards. Bancontact is voor Belgische klanten een must.

Overige kosten

mijnPIN kent geen activatiekosten, updatekosten, callcenterkosten, licentiekosten, servicecontract of enige andere (verborgen) abonnementskosten.

Doordat de kostenstructuur van mjnPIN gericht is op 'betalen bij gebruik' kunt u de betaalterminals rustig maanden wegleggen. Als u de betaalautomaten niet gebruikt, zijn er geen kosten aan verbonden. Voor grotere aantallen betaalterminals kunnen we ook een passende aanbieding doen.

 

Bij mijnPIN kunt u heel voordelig 5 apparaten huren zonder bonprinter of een terminal met bonprinter

mijnPIN betaalterminals huren

Bestaande mijnPIN klanten die tijdelijk (veel) betaalterminals nodig hebben, kunnen deze huren. Denk bijvoorbeeld aan grote opdracht of evenement waar voor een paar dagen een heel groot aantal terminals nodig is. Aan een myPOS account kunnen namelijk een onbeperkt aantal terminals gekoppeld en ontkoppeld worden.

  • U kunt kiezen uit twee modellen:
  • Alle betaalterminals zijn inclusief SIM kaart en EU databundel.
  • Geleverd in beschermende hoes.
  • Verzendkosten bedragen € 6,95.
  • Verzendkosten bij het retoursturen van de betaalautomaten naar mijnPIN zijn voor uw rekening.

Interesse? Stuur ons dan een verzoek via info@mijnpin.nl voor meer informatie.

Vragen

Wilt u meer weten over het huren van betaalautomaten? Hebt u nog andere vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op 013 7820990 op maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00.

info@mijnpin.nl