Bij myPOS kunt u zo voordelig een pinautomaat kopen dat u zich wellicht afvraagt, is huren nog wel de moeite waard? Ook als u een tijdelijke pop-up store opent, op de markt staat of een evenement of magazijnuitverkoop organiseert kan myPOS een interessante betaaloplossing zijn. Maar ook huren kan bij myPOS scherp geprijsd als u een (zeer) groot aantal pinautomaten nodig heeft.

Zo heeft u bij myPOS bij zowel koop- als huur niet te maken met contractkosten, hoge borg of toeslagen voor het gebruik van een draadloze pinautomaat. Bij ons betaalt u heldere en scherpe tarieven voor een gebruiksvriendelijke betaaloplossing.

Veel extra kosten bij huren

Huurprijs

huurprijs icon Veel huurders zoals rentapin.nl of pindirect.nl rekenen een huurprijs van € 20 tot € 50,- per dag. Bij mijnPIN betaalt u dit bedrag per week om te huren, namelijk € 25,- per apparaat per week.

Huurt u meer dan 2 keer per jaar dan is een pinautomaat kopen zelfs een voordelige optie. Zo is de myPOS Go al beschikbaar vanaf € 29,- excl. BTW (koopprijs). 

Borg

borg iconGebruikelijk is dat veel huurders naast een hoog dagtarief een borg rekenen van € 100 tot € 500 per terminal. Bij mijnPIN betaalt u geen borg als u huurt en vanzelfsprekend ook niet als u koopt.

Simkaart of dataverbinding

simkaart iconVeel verhuurders rekenen extra kosten voor het gebruik van een draadloze pinautomaat of een simkaart met data in de pinautomaat. Deze kosten kunnen oplopen tot € 15 per betaalautomaat per dag. Wilt u de automaten in het buitenland gebruiken dan betaalt u vaak nog extra kosten.

Bij mijnPIN krijg u of u nu een automaat koopt of huurt standaard een simkaart die werkt in geheel Europa. U betaalt hiervoor geen extra kosten of toeslag, ook rekenen wij geen beperkingen zoals een maximum aantal transacties of data.

Creditcards

creditcard iconNaast extra kosten voor data rekenen veel huurders ook extra kosten voor het accepteren van creditcards. Vaak is alleen de acceptatie van Maestro en vPay (Pinpassen) inbegrepen en moet u voor creditcards een (flinke) toeslag per automaat betalen.

Bij mijnPIN accepteert u zonder meerkosten alle mogelijke pinpassen en creditcards van Maestro, vPay, Bancontact, Mastercard, Visa, American Express, JCB, (China) Union Pay, Samsung Pay en Apple pay.

Overige kosten

kosten iconNaast toeslagen voor creditcards en data zijn aanbieders zoals CCV, Wordline, Rentapin, Pindirect and Brainpoint goed in het bedenken van extra kosten. Een toeslag voor het opmaken van een contract, installatiekosten of transportkosten zijn niet ongewoon. Hierdoor lopen de kosten vaak met tientallen tot honderden euro’s per huuropdracht op.

Bij mijnPIN kennen we al deze extra kosten niet, wij hanteren een transparant en eenvoudig prijsmodel van een huurprijs per automaat + een toeslag per transactie.

Transactiekosten

De prijs van een pintransactie met Maestro is € 0,13 bij minimaal 500 transacties. Doet u minder pintransacties dan kost een pintransactie € 0,17 bij minimaal 150 transacties. Een VPAY transactie kost € 0,25 ongeacht het aantal transacties. Een creditcardtransactie met MasterCard of Visa kost 2,5%.

Kopen is vaak voordeliger dan huren

Huurt u vaker dan 1 of 2 keer per jaar een pinautomaat bij een traditionele huurder dan is een pinautomaat kopen bij mijnPIN zelfs voordeliger. Voor uw beeldvorming zetten we de kosten op een rij;

Eenmalige aanschaf

Een myPOS mobiele pinautomaat is er al vanaf € 29,- excl. BTW, inclusief simkaart met onbeperkte data ter waarde van € 59,- (werkt in geheel Europa). Een model met bonprinter, de myPOS Combo kost slechts € 249,- excl. BTW. Het gaat hier om volwaardige en zelfstandige automaten, vergelijkbaar met wat u gewend bent van andere aanbieders. Ook betaalt u verder geen service-, contract-, aansluit- of abonnementskosten, uitsluitend een toeslag per transactie.

Geen terugkerende kosten

myPOS rekent geen abonnements- of onderhoudskosten. Ook update, rapportage of instelkosten kennen wij niet. U betaalt voor de automaat en voor de transacties. Uiteraard kunt u wel kosteloos een beroep doen op de klantenservice van mijnPIN voor hulp bij het instellen of updaten van uw pinautomaat.

myPOS betaalterminals huren

myPOS mini set van 5Beschikt u over een myPOS-account dan kunt u ook betaalterminals huren als u tijdelijk (veel) betaalterminals nodig heeft. Bijvoorbeeld bij een grote opdracht of een evenement. U kunt namelijk een onbeperkt aantal terminals koppelen aan uw myPOS account. De kosten voor het huren van de terminals zijn als volgt.

Uiteraard komen alle gehuurde betaalterminals inclusief dataSIM en databundel zodat ze zonder meerprijs kunnen worden gebruikt in heel Europa. Naast de huurprijs en transactiekosten betaalt u enkel € 6,95 aan verzendkosten (de retourkosten zijn voor uw rekening). Wij rekenen geen verdere toeslagen of kosten.

Interesse?

Interesse? Stuur ons dan een verzoek via verhuur@mijnpin.nl voor meer informatie en een aanbod op maat. Wilt u meer weten over het huren van betaalautomaten? Hebt u nog andere vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op 013 7820990 op maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00.

verhuur@mijnpin.nl