Bij myPOS kunt u zo voordelig een pinautomaat kopen dat u zich wellicht afvraagt, is huren nog wel de moeite waard? Ook als u een tijdelijke pop-up store opent, op de markt staat of een evenement of magazijnuitverkoop organiseert kan myPOS een interessante betaaloplossing zijn. Maar ook huren kan bij myPOS scherp geprijsd als u een (zeer) groot aantal pinautomaten nodig heeft.

Zo heeft u bij myPOS bij zowel koop- als huur niet te maken met contractkosten, hoge borg of toeslagen voor het gebruik van een draadloze pinautomaat. Bij ons betaald u heldere en scherpe tarieven voor een gebruiksvriendelijke betaaloplossing.

Veel extra kosten bij huren

Huurprijs

Veel huurders rekenen zoals rentapin.nl of pindirect.nl rekenen een huurprijs van € 20 tot € 50,- per dag. Bij mijnPIN betaald u dit bedrag per week om te huren (€ 20 - € 25 per automaat per week).

Huurt u meer dan 2 keer per jaar dan is een pinautomaat kopen zelfs een voordelige optie. Zo is de myPOS mini al beschikbaar vanaf € 99,- (koopprijs).

Borg

Gebruikelijk is dat veel huurders naast een hoog dagtarief een borg rekenen van 100 tot 500 euro per terminal. Bij mijnPIN betaald u geen borg als u huurt en vanzelfsprekend ook niet als u koopt.

Simkaart of dataverbinding

Veel huurder rekenen extra kosten voor het gebruik van een draadloze pinautomaat of een simkaart met data in de pinautomaat. Deze kosten kunnen oplopen tot 5 euro per automaat per dag. Wilt u de automaten in het buitenland gebruiken dat betaald u vaak nog extra kosten.

Bij mijnPIN krijg u of u nu een automaat koopt of huurt standaard een simkaart die werkt in geheel Europa. U betaald hiervoor geen extra kosten of toeslag, ook rekenen wij geen beperkingen zoals een maximum aantal transacties of data.

Creditcards

Naast extra kosten voor data rekenen veel huurders ook extra kosten voor het accepteren van creditcards. Vaak zijn alleen de acceptatie van Maestro en vPay (Pinpassen) ingebegrepen.

Bij mijnPIN accepteert u zonder meerkosten alle mogelijke pinpassen en creditcards van Maestro, vPay, Bancontact, Mastercard, Visa, American Express, JCB, (China) Union Pay, Samsung Pay en Apple pay.

Overige kosten

Naast toeslagen voor creditcards en data zijn aanbieders zoals CCV, Wordline, Rentapin, Pindirect and Brainpoint goed in het bedenken van extra kosten. Een toeslag voor het opmaken van een contract, installatiekosten of transportkosten zijn niet ongewoon. Hierdoor lopen de kosten vaak met tientallen tot honderden euro’s per huuropdracht op.

Bij mijnPIN kennen we al deze extra kosten niet, wij hanteren een transparant en eenvoudig prijsmodel van een huurprijs per automaat + een toeslag per transactie.

Kopen is vaak voordeliger dan huren

Huurt u vaker dan 1 of 2 keer per jaar een pinautomaat bij een traditionele huurder dan is een pinautomaat kopen bij myPOS zelfs voordeliger. Voor uw beeldvorming zetten we de kosten op een rij;

Eenmalige aanschaf

Een mobiele pinautomaat kost bij myPOS slechts € 99,-, inclusief simkaart met onbeperkte data ter waarde van € 59,- (werkt in geheel Europa). Een model met bonprinter, de myPOS Combo is al beschikbaar voor € 249,-. Het gaat hier om volwaardige en zelfstandige automaten, vergelijkbaar met wat u gewend bent van andere aanbieders. Ook betaald u verder geen service-, contract-, aansluit- of abonnementskosten, uitsluitend een toeslag per transactie.

Geen terugkerende kosten

myPOS rekent geen abonnements- of onderhoudskosten. Ook update, rapportage of instelkosten kennen wij niet. U betaald voor de automaat en voor de transacties. Uiteraard kunt u wel kosteloos een beroep doen op de klantenservice van mYPOS voor hulp bij het instellen of updaten van uw pinautomaat.

mijnPIN betaalterminals huren

Als geregistreerde klant van mijnPIN kunt u betaalterminals huren als u tijdelijk (veel) betaalterminals nodig heeft. Bijvoorbeeld bij een grote opdracht of een tijdelijk evenementen, u kunt namelijk een onbeperkt aantal terminals koppelen aan uw myPOS account. De kosten voor het huren van de terminals zijn als volgt.

Uiteraard komen alle gehuurde betaaldterminals inclusief dataSIM en databundel zodat ze zonder meerprijs kunnen worden gebruikt in heel Eruopa. Naast de huurprijs en transactiekosten betaald u enkel 6,95 euro aan verzendkosten (de retourkosten zijn voor uw rekening). Wij rekenen geen verdere toeslagen of kosten.

Voor (hele) grote aantallen automaten (huur of koop) kunnen wij een passende aanbieding op maat doen. Neem contact op voor meer informatie.

Interesse?

Interesse? Stuur ons dan een verzoek via info@mijnpin.nl voor meer informatie en een aanbod op maat. Wilt u meer weten over het huren van betaalautomaten? Hebt u nog andere vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op 013 7820990 op maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00.

info@mijnpin.nl