Bij mijnPIN hebben we het prijsmodel van het huren van een betaalterminal platgeslagen: geen borg, huurprijs is € 25 per week en geen extra toeslagen.

Bij mijnPIN zijn de betaalterminals zo voordelig dat u zich wellicht afvraagt of huren nog wel de moeite waard is. In ieder geval heeft mijnPIN ook bij de verhuur de beste betaalterminals voor de laagste prijs tegen de beste condities in Nederland.

Bij mijnPIN hebben we het prijsmodel van het huren van een betaalterminal platgeslagen: geen borg, huurprijs is € 25 per week en geen extra toeslagen.

'Reguliere' aanbieders vergeleken met mijnPIN

Huurprijs

Echte, robuuste volwaardige mobiele betaalterminal met simkaartVeel verhuurders zoals Rentapin, Lubee, Rent-to-pay, Twelve of Pindirect rekenen een huurprijs van € 10 tot € 50,- per dag. Bij mijnPIN bedraagt de huurprijs per betaalterminal slechts € 25,- per week.

In de vaste huurprijs van € 25 is bij mijnPIN alles met betrekking tot de betaalterminal inbegrepen. Geen bijkomende kosten dus.

Huurt u meer dan 10 keer per jaar dan is waarschijnlijk een pinautomaat kopen zelfs een voordeligere optie. 

Borg

Echte, robuuste volwaardige mobiele betaalterminal met simkaartGebruikelijk is dat veel huurders naast een dagtarief een borg rekenen van € 100 tot zelfs € 500 per terminal. Bij mijnPIN betaalt u geen borg en kunt u dat geld gewoon aan uw evenement besteden. Als u veel terminals wilt huren dan loopt die borg flink op.

Deze borg wordt ook in rekening gebracht bij het leasen van betaalterminals. In de regel kunt u voor dat bedrag een betaalterminal bij mijnPIN aanschaffen.

Robuuste betrouwbare betaalterminals

Echte, robuuste volwaardige mobiele betaalterminal met simkaart

Betaalterminals die geen contactloze betalingen ondersteunen zijn oud; daar is het certificaat van verlopen en mogen eigenlijk niet meer gebruikt worden. Door een soort coulance zijn die nog steeds op de markt en in de verhuur.

De myPOS betaalautomaten zijn modern, voorzien van goede accu’s, oplaadmogelijkheden om meerdere betaalterminals tegelijk op te laden en voldoen aan de modernste veiligheidsstandaarden. De operator- en klanteninteractie is eenvoudig met een minimaal aantal aan handelingen. Echte robuuste en professionele betaalterminals.

Het beheren van de betaalterminals doet u in één omgeving. Of u nu vijf betaalterminals of vijftig heeft, het beheer blijft eenvoudig. Het omzetten van een betaalterminal naar een andere valuta doet u ook zelf; daar heeft u onze toestemming of hulp niet bij nodig.

Simkaart of dataverbinding

Uniek is dat elke betaalterminal een myPOS data simkaart een onbeperkte data-bundel heeft en in heel Europa werkt. Veel verhuurders rekenen extra kosten voor het gebruik van een simkaart in een mobiele betaalautomaat. Bij sommige loopt dat op tot € 15 per betaalautomaat per dag. Wilt u de automaten in het buitenland gebruiken dan betaalt u vaak daarbovenop nog additionele kosten voor de 'roaming'.

Bij mijnPIN is elke betaalautomaat voorzien van een simkaart die met alle providers  in heel Europa werkt. In Nederland maakt de datakaart verbinding met KPN, Vodafone of T-Mobile. Dat is extra betrouwbaar voor u: niet afhankelijk van één telecom provider maar gewoon de sterkste op die bewuste plek waar u uw activiteiten heeft. U betaalt hiervoor geen extra kosten of toeslag, ook rekenen wij geen beperkingen zoals een maximum aantal transacties of data.

Creditcards

De pinpassen van Maestro, VPAY, Bancontant maar ook de creditcards van MasterCard, Visa, American Express, JCB, (China) Union Pay en Apple PayNaast extra kosten voor een simkaart rekenen veel verhuurders ook extra kosten voor het accepteren van creditcards. Meestal is alleen de acceptatie van Maestro en VPay (Pinpassen) inbegrepen en moet u voor creditcards een (flinke) toeslag per betaalautomaat betalen.

Bij mijnPIN accepteert u zonder meerkosten alle pinpassen en creditcards van Maestro, vPay, Bancontact, Mastercard, Visa, American Express, JCB, (China) Union Pay en Apple pay.

Overige kosten

Geen installatiekosten, verhuurcontract, hoge borg bij de huur van mijnPIN betaalterminalsNaast toeslagen voor creditcards en data zijn aanbieders zoals CCV, Wordline, Rentapin, Pindirect and Brainpoint goed in het bedenken van de meest uiteenlopende extra kosten. Een toeslag voor het opmaken van een contract, setupkosten per automaat, installatiekosten van iets of hoge 'veilige' transportkosten zijn standaard. Hierdoor lopen de kosten vaak met tientallen tot honderden euro’s per keer op.

Bij mijnPIN kennen we al deze extra kosten niet. Ons prijsmodel is eenvoudig: huurprijs van € 25 per betaalautomaat, transactiekosten en overboekingskosten. Verzendkosten bedragen € 5,74. Verzendkosten naar ons zijn voor uw rekening.

U kunt zelf kiezen welke van de twee tariefstructuren u per betaalterminal ingesteld wilt hebben. We hebben een vast of een variabel transactietariefDe prijs van een pintransactie met Maestro is € 0,13 bij minimaal 500 transacties. Doet u minder pintransacties dan kost een pintransactie € 0,17 bij minimaal 150 transacties. Een VPAY transactie kost € 0,25 ongeacht het aantal transacties. Een creditcardtransactie met MasterCard of Visa kost 2,5%.

Een alternatieve tariefstructuur hebben we voor als u de betaalterminals buiten Nederland wilt gebruiken. Alle debit- en creditcards worden dan op 1,8% gezet. Gezien het grote gebruik van creditcards buiten Nederland is dit een mooie tariefstructuur waarmee u goed uit de voeten kunt.

Alle geaccepteerde bedragen worden direct bijgeschreven in uw myPOS-account. Niet alleen de pinpassen maar ook alle soorten creditcards. De volgende dag kunt u dus alle geaccepteerde bedragen dus overschrijven naar een bankrekening van uw keuze. De kosten van deze overschrijving bedragen € 3; het over te boeken bedrag is maximaal € 25.000 per overboeking. Heeft u meer dan € 25.000 geaccepteerd dan boekt u het bedrag in meerdere keren over.

Extra betaalterminals nodig? Huren is een goedkope optie.

Beschikt u over een myPOS-account dan kunt u ook betaalterminals huren als u tijdelijk (veel) betaalterminals nodig heeft. Bijvoorbeeld bij een grote opdracht of een evenement. U kunt namelijk een onbeperkt aantal terminals koppelen aan uw myPOS account. De kosten voor het huren van de terminals zijn als volgt.

  • myPOS combo pinautomaat met bonprinter, € 25 per betaalautomaat, per week
  • Vijf myPOS mini mobiele betaalterminals met WiFi, simkaart en NFC. De compacte alleskunners inclusief oplaadstation voor 5 terminals., € 100 per 5 betaalautomaten, per week

Uiteraard komen alle gehuurde betaalterminals inclusief data-simkaart met een onbeperkte databundel zodat ze zonder meerprijs kunnen worden gebruikt in Nederland en rest van Europa. Naast de huurprijs en transactiekosten betaalt u enkel € 5,74 aan verzendkosten (de retourkosten zijn voor uw rekening). Wij rekenen geen verdere toeslagen of kosten.

Interesse?

Interesse? Stuur ons dan een verzoek via [email protected] voor meer informatie en een aanbod op maat. Wilt u meer weten over het huren van betaalautomaten? Hebt u nog andere vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op 013 7820990 op maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 18:00.

[email protected]